Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Lewisia @ 2010 05 05, 11:07)

Viena mano draugė,prieš 2 metus pirko maximoje rožes,ir guodžiasi ai ai kas per rožės tikri erškėčiai, gi nuvažiuoju pasižiūrėt ogi žydi gražiausi MOCART krūmai.Tikrai gražios rožytės ir labai nustebau kaip jos maximoje galėjo atsidurti

aš irgi esu prieš kelis metus pirkus Maximoj nukainuotas rožes, tai tikrai nuostabūs krūmai su puikiausiais žiedais išaugo wub.gif
Atsakyti
viskas nuspresta pirksiu stiebine roze wub.gif ,tegu pasidziaugsiu tik metus ,bet man taip grazu wub.gif wub.gif ,sestadieni perku ,tik pasiskaiciau ,kad galima sodinti i didelius vazonus g.gif ,ir ziemai inesti i patalpa kad nenusaltu ,o kaip jus darote? g.gif
Papildyta:
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 07:30

[cool.gif
Papildyta:[/b]

TIKRAI ŽYDĖS,ta vidurį tai maksiminė wub.gif  (preitų metų nuotrauka)user posted image

beje grozys tai super thumbup.gif ,negaliu patiketi kad cia maksimine doh.gif ,ir siemet maksimoje maciau pirkti kaina 35lt
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 06, 09:45)
viskas nuspresta pirksiu stiebine roze  wub.gif ,tegu pasidziaugsiu tik metus

Teisingas požiūris, nesigailėsi drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras blush2.gif
Jos pas mane vazonuose (taip draugė patarė,nes ji seniai augina0,aš jas žiemai į garaža nešiau ir tik prieš savaitę pasodinau su vazonais.Tik viena vidurį žiemos buvo išnešta prie garažo duru (vyras išmetė lauk,nes tipo nebegali į mašina ilipt doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Evaja @ 2010 05 06, 09:03)
negalejau nosies neikisti.... gal galima daugiau namo aplinkos tvarkymo foto?  wub.gif

Kad pas mane nieko nėra, blush2.gif ,tik keli maži kampeliai sutvarkyti blush2.gif esu praradusi nora kurti,gyvent gražiau,kol neišspresiu šeimyniniu problemu nieko prie sodybos nedarysiu. http://public.fotki....odybos-aplinka/
Atsakyti
o kokios talpos vazonas blush2.gif ir kokias zemias pylete i vazona ar specelias rozem ar tiesiog is lauko? blush2.gif na atsiprasau kad taip kvailai klausineju ,bet as nelabai ka suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 06, 10:07)
o kokios talpos vazonas blush2.gif ir kokias zemias  pylete i vazona ar specelias rozem ar tiesiog is lauko? blush2.gif na atsiprasau kad taip kvailai klausineju ,bet as nelabai ka suprantu blush2.gif

pas mane yra plasmasiniai kibirai 7 l,aš juos esu subadžiusi,tiksliau su lituokliu skyliu pridariusi.O žemė tai ,kapų žemė (maišas baltas su žaliu,senukai jais prekiauja)
Atsakyti
Nusipirkau ir aš iš turgaus antramete rožytę.Ji augs iki 1 m dydžio.Gal galite man padėti kaip ją dabar pasodinti, ar reik trešti pasodinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 10:05)

Jos pas mane vazonuose (taip draugė patarė,nes ji seniai augina0,aš jas žiemai į garaža nešiau ir tik prieš savaitę pasodinau su vazonais.

O garaže šviesos buvo, langas yra? Kiek kartų per žiemą laistei? Siurbiuos žinias blush2.gif

Tavo aplinkai jau dabar baisuliai pinigai, darbas ir laikas sudėta, o kiek dar reikia doh.gif Linkiu pabaigt, labai gražiai planuojat drinks_cheers.gif
Atsakyti
plateliai labai labai aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif uz informacija
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 06, 10:38)
O garaže šviesos buvo, langas yra? Kiek kartų per žiemą laistei? Siurbiuos žinias  blush2.gif

Tavo aplinkai jau dabar baisuliai pinigai, darbas ir laikas sudėta, o kiek dar reikia  doh.gif Linkiu pabaigt, labai gražiai planuojat  drinks_cheers.gif

yra du maži langeliai,o laisčiau gal kokius 2 ar 3 kartus.

Į aplinka jau daug pinigelių sukišom,vien trinkelėm išsiklojom 400 kvadratu,visi akmenis parvežti mano ,žėmė pirkta,pirtis pastatyta,prūdas iškastas.Tikrai daug padaryta,bet ......... dėl pabaigos dar labai neaišku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 05 06, 10:56)
Tikrai daug padaryta,bet ......... dėl pabaigos dar labai neaišku verysad.gif

Po trupučiuką, po mažą gabaliuką pabaigsit. Vistik didelė sodyba, darbo ir statybų bus lig anūkų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 05 06, 11:09)
Po trupučiuką, po mažą gabaliuką pabaigsit. Vistik didelė sodyba, darbo ir statybų bus lig anūkų  g.gif

Netoje vietoje šuo pakastas blush2.gif
Atsakyti