Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Awita @ 2010 05 27, 10:06)
Žinok persodinau visas viltis praradus  g.gif Tiek daug šneku apie jas  blush2.gif

Sneket reikia, nes kitaip nesuzinosi mirksiukas.gif Tokiais atvejais, tada sakau: noresi augsi, noresi ne, tavo reikalas (cia gelei, as taip sakau lotuliukas.gif ) Dazniausiai issigasta, kai taip pagrasinu, nes nebebus pries ka kaprizytis ir auga, nes ner kur dingt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 05 27, 10:16)
Tokiais atvejais, tada sakau: noresi augsi, noresi ne, tavo reikalas

drinks_cheers.gif aš ir panašiai - norėsi gyvent - gyvensi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 27, 09:49)
oho, o po pirmo post'o tikrai maniau, kad mažiausiai koja viena bus išsukta  doh.gif

Auklėt reikia, mano kaliukė pradžioje tik išlipus iš mašinos apsiusiodavo pakeliuj pasitaikiusius augalus, dabar vaikšto tik takais ir veja  bigsmile.gif ( tfu tfu tfu )

doh.gif Šeip jis išauklėtas,jau 2 metai,kol mažas buvo nenulaužė nė vienos rožės,o ką jis su ja darė net nemačiau ir nežinau blush2.gif ,gal smileysex.gif hihihi.gif

plateliai o tuos augalus reikia laistyt su ta chemija ar ką daryt,mano tai tujas nusisena ir kadagius unsure.gif
Atsakyti
ir as prisijungsiu i roziu myletoju bureli, jei priimsit 4u.gif tik kad as visai zalia blush2.gif nusipirkau ir as roziu maximoje, bet sodinsiu tik savaitgali doh.gif kaip man sodinukus islaikyti, kad nenumirtu dar net nepasodinti? balkono deje neturiu doh.gif aciu uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mokule @ 2010 05 27, 10:35)
ir as prisijungsiu i roziu myletoju bureli, jei priimsit 4u.gif tik kad as visai zalia blush2.gif nusipirkau ir as roziu maximoje, bet sodinsiu tik savaitgali doh.gif  kaip man sodinukus islaikyti, kad nenumirtu dar net nepasodinti? balkono deje neturiu doh.gif  aciu uz atsakyma rolleyes.gif

Sveika ax.gif irnesakyk.gif Nenumirė MAXIMOJ tai nenumirs iki savaitgalio ir pas tave hihihi.gif ,o ko iškart tokios mintys,kad numirs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 05 27, 10:49)
Nenumirė MAXIMOJ  tai nenumirs iki savaitgalio ir pas tave 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
galvojau, gal ten maxei kazkuo purskia, ar dar ka daro, tai gal ir man cia kokiu veiksmu imtis blush2.gif pasiskaiciau cia pas jus apie maximines, tai noriu maxi pastangas ideti, kad viskas ciki butu biggrin.gif
Atsakyti
jungiuos ir as i roziu kluba 4u.gif kolkas auginu tik mini rozyte ant palanges, jau iskleide morkini ziedeli, bet galvoj jau planuoju tarp puskiparisiu gyvatvores pasisodinti rozyna. Kiek domejau ir ieskojau info apie rozes, man prie dusios ir sugebejimo pirmam sykiui auginti, krito parko rozes, kad nelepios, atsparios gyviams, ilgai zydi, gal kas auginate pasidalinkite patirtimi. Dar vienam tinklapyje radau apie viena roziu rusi, mano ismanymu, panasu i parko roze, kuri tik ilgiau zydi, visa siltaji sezona raudonais, barchatiniais ziedais, t.y "Grandhotel" roze, kas girdejote ar zinote kur ju galima isigyti? g.gif
Idedu nuoroda, kam idomu: http://www.sodininky...oze-grandhotel/
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 05 27, 10:29)
doh.gif  Šeip jis išauklėtas,jau 2 metai,kol mažas buvo nenulaužė nė vienos rožės,o ką jis su ja darė net nemačiau ir nežinau  blush2.gif ,gal  smileysex.gif  hihihi.gif

plateliai  o tuos augalus reikia laistyt su ta chemija ar ką daryt,mano tai tujas nusisena ir kadagius  unsure.gif

jie ten yra maži gabaliukai žalatininiai žalios spalvos,pabarstai apie augalėji ratu ir viskas.Augaliui nekenkia.Aš tai kur mulčius buvo tai po juo pakišau,nes man prie raudono mulčiaus nesiderino,bet efektas taip pat išliko.Tik per laika tas žalumas praeina ir lieka bespalvė žalatina.Aš pirkau paprastoje vet.vaistinėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaa @ 2010 05 27, 11:29)

Aš tai nežinau, bet ji man tokia panaši į tas Mximoj rožes , nes paveiksliukai labai panašūs ant dėžučių, gal klystu blush2.gif

Omano viena rožė atgijo, pradėjo leisti lapelius ,o aš jau ją palaidojau, gerai, kad neiškasiau praeitą savaitgalį lotuliukas.gif . Taip džiaugiuosi thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 27 gegužės 2010 - 11:42
Grįžau iš maximos hihihi.gif Dar sykį visos rožės nukainuotos. Dabar stiebinės apie 15 lt. Įsivaizduojat kaip gundžiausi doh.gif kaip pekloj kokioj lotuliukas.gif Tačiau jau tokios šiukšlės, gerai, kad atsispyriau. Nors Bauhofe pirkta šliaužianti rožytė visiškai sumaitota buvo, man nukainavo iki 5 lt, atsigavo, bujoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 27 gegužės 2010 - 13:15
jo,maxei tos vijoklinės 9,99... bet nepirkau rolleyes.gif nors jau su lapeliais kitos... sakė sesė padovanos kažkokią šiandien-su gimtadieniu rolleyes.gif
tai viena moteriškaitė gal 15 prisikrovė į vežimą blink.gif
vyras parėjop su skintom pasveikint-tai apibariau-sakau galėjai sodinamas pirkt blush2.gif
Atsakyti