Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

Pražydusi nauja savašaknė rožė

user posted image

ir žydintis "erškėtis" ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 15:25)
Pražydusi nauja savašaknė rožė

Pagaliau prasidėjo žiedai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif aš irgi niekaip negaliu sulaukt tų žiedelių ax.gif
Atsakyti
Mano džiaugsmas mirksiukas.gif

user posted image

krūminė savašaknė

user posted image

pumpurai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 18:47)
Mano džiaugsmas  mirksiukas.gif

Šitiek jau pas tave žydi???? Turtuolė wub.gif O šita stiebinė nauja ? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 13, 20:05)
Šitiek jau pas tave žydi???? Turtuolė  wub.gif O šita stiebinė nauja ?  wub.gif  wub.gif

biggrin.gif Ačiū, kaip matai, kitų dar tik pumpurai ax.gif Taip, ji naujokė "Amsternam" - pirkau pavasarį mugėje blush2.gif
O pas Tave dar nežydi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 19:15)
biggrin.gif  Ačiū, kaip matai, kitų dar tik pumpurai  ax.gif  Taip, ji naujokė "Amsternam" - pirkau pavasarį mugėje  blush2.gif
O pas Tave dar nežydi? unsure.gif

Ai, net neklausk blush2.gif Stiebines laikau tik taip sau, kol sugalvosiu ką į tuos vazonus sodint, o kitos su pumpurėliais, labai mažiukai dar, tik spalvytę bando rodyt.
Nu tavo stiebinė tai wub.gif wub.gif Mėnesio pabaigoje teks į Kauną važiuot, tai užsuksiu pas Elijošius, gal turės man kokią stiebinę... nors vienai vasarai pasipuošiu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 13, 20:20)
Ai, net neklausk  blush2.gif Stiebines laikau tik taip sau, kol sugalvosiu ką į tuos vazonus sodint, o kitos su pumpurėliais, labai mažiukai dar, tik spalvytę bando rodyt.
Nu tavo stiebinė tai  wub.gif  wub.gif Mėnesio pabaigoje teks į Kauną važiuot, tai užsuksiu pas Elijošius, gal turės man kokią stiebinę... nors vienai vasarai pasipuošiu  flirt.gif

Mano vargšelė maximinė gražiai sprogsta smile.gif
Šiemet bandyk stiebinę į vazoną sodinti. Pati nežinau, kaip ji pas mane rūsyje peržiemos g.gif , bet gal bus geriau nei lauke ax.gif
Nieko, bus šilta ir pumpurėliai tuojau žiedus parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 19:33)

Nieko, bus šilta ir pumpurėliai tuojau žiedus parodys  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos, klustelejau namo aplinkos temoje, bet manau kad reiketu ir cia pasikonsultuoti. noriu rozynelio ir galvoju su kuo dar dera rozes g.gif is namo aplinkoj gautu pasiulymu tai tik lavandos ir gal salavijas suzavejo, nes siaip as nemegstu chaoso... ax.gif o kur jus perkate rozes, neskaitant maximos
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 17:47)
Mano džiaugsmas  mirksiukas.gif

Uij kaip gražuuuu wub.gif jaučiu ne už ilgo ir aš rimtai "užsikabliuosiu", nors šiaip rožių aš nelabai blush2.gif MB čia pas mane rožių mėgėjas ir gerbėjas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2010 06 14, 10:00)
sveikos merginos, klustelejau namo aplinkos temoje, bet manau kad reiketu ir cia pasikonsultuoti. noriu rozynelio ir galvoju su kuo dar dera rozes  g.gif  is namo aplinkoj gautu pasiulymu tai tik lavandos ir gal salavijas suzavejo, nes siaip as nemegstu chaoso... ax.gif  o kur jus perkate rozes, neskaitant maximos

Aš derinu su pilkšvąja žile - pilkos ir raudonos sp. derinys - visai neblogai ax.gif
Rožes perku iš latvių rožininko Ainars, nes kai kuriais LT rožių augintojais nusivyliau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 14, 10:47)
Uij kaip gražuuuu  wub.gif jaučiu ne už ilgo ir aš rimtai "užsikabliuosiu", nors šiaip rožių aš nelabai  blush2.gif MB čia pas mane rožių mėgėjas ir gerbėjas  ax.gif

Šaunuolis Tavo B thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti