Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

Sveikos 4u.gif
O kai nužydi rožytė tai jos žiedą reik nupjauti g.gif ties kokia vieta blush2.gif mano yra ta kur auga ant koteliu iki 1 metro. jau du žiedai baigia nužydėt ką dabar daryt, o tuos pažastėles leist augt ugliukams ar ne g.gif blush2.gif
Gal kas galit patars g.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasirodysiu visu grazumu blush2.gif , pradziai rodziau pirmaji ziedeli, o dabar noriu parodyti kaip visa bujoja ziedais, tik gaila, kad is po savaitgalio labai nuplake vejai blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 14, 10:49)
Sveikutes, pasirodysiu visu grazumu blush2.gif , pradziai rodziau pirmaji ziedeli, o dabar noriu parodyti kaip visa bujoja ziedais, tik gaila, kad is po savaitgalio labai nuplake vejai blush2.gif

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 14, 11:02)
Kaip gražu wub.gif

4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 14, 11:07)

o šalia esi pasodinusi rožyte ar čia iš tos pačios auga g.gif blush2.gif
Atsakyti
nila_ks, kokia gražuolė wub.gif Va ir nereikia stiebinės, auga kokia aukšta thumbup.gif Nu kompozicija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 14, 11:49)

Graži krūminė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 14, 11:13)
o šalia esi pasodinusi rožyte ar čia iš tos pačios auga g.gif  blush2.gif

Cia is tos pacios auga smile.gif
Papildyta:
Dekui merginos 4u.gif wub.gif
Pirmi metai kai nekirpau, tai tokia atsigavusi ji man, o seniau vis vargdavo, tai dabar labai groziuos ja, laukiu kol kitos prades bujot, bus geltonu daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 14, 10:04)
Sveikos 4u.gif
O kai nužydi rožytė tai jos žiedą reik nupjauti g.gif ties kokia vieta blush2.gif  mano yra ta kur auga ant koteliu iki 1 metro. jau du žiedai baigia nužydėt ką dabar daryt, o tuos pažastėles leist augt ugliukams ar ne g.gif  blush2.gif
Gal kas galit patars g.gif

O man nieks neatsakys g.gif nežinau kaip pasielgti su tais žiedais blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 14, 11:38)
O man nieks neatsakys g.gif

Aš auginu tik smulkiažiedes, mažytes, tai nuskinu tik patį žiedelį. Palauk, atsilieps kitos, labiau patyrusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 14, 09:49)

O bet tačiau.... labai labai gražuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2010 06 14, 14:55)
O bet tačiau.... labai labai gražuuu  wub.gif

4u.gif biggrin.gif Aciukas
Atsakyti