Sveikos O kai nužydi rožytė tai jos žiedą reik nupjauti ties kokia vieta mano yra ta kur auga ant koteliu iki 1 metro. jau du žiedai baigia nužydėt ką dabar daryt, o tuos pažastėles leist augt ugliukams ar ne Gal kas galit patars
Sveikutes, pasirodysiu visu grazumu , pradziai rodziau pirmaji ziedeli, o dabar noriu parodyti kaip visa bujoja ziedais, tik gaila, kad is po savaitgalio labai nuplake vejai
Sveikutes, pasirodysiu visu grazumu , pradziai rodziau pirmaji ziedeli, o dabar noriu parodyti kaip visa bujoja ziedais, tik gaila, kad is po savaitgalio labai nuplake vejai
Cia is tos pacios auga Papildyta:
Dekui merginos
Pirmi metai kai nekirpau, tai tokia atsigavusi ji man, o seniau vis vargdavo, tai dabar labai groziuos ja, laukiu kol kitos prades bujot, bus geltonu daug
Sveikos
O kai nužydi rožytė tai jos žiedą reik nupjauti ties kokia vieta mano yra ta kur auga ant koteliu iki 1 metro. jau du žiedai baigia nužydėt ką dabar daryt, o tuos pažastėles leist augt ugliukams ar ne
Gal kas galit patars