Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

Iškritikavot mane sad.gif O aš tiek širdelės sudėjau gamindama Photoshopu sad.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 25 spalio 2004 - 10:55
QUOTE (Alvyda @ 2004 10 25, 10:52)
Na, tokių irgi nenusipirksit smile.gif Čia gaminau Photoshopu

a kodel su gelem visi pakvietimai? g.gif
Atsakyti
O man gelės labai patinka sad.gif Jums nepatiko, vadinasi visiems nepatiks sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 25 spalio 2004 - 10:58
QUOTE (Alvyda @ 2004 10 25, 10:57)
O man gelės labai patinka sad.gif

nu tada ciki wink.gif
tada man labiausiai patiko paskutinis variantas smile.gif tas melynas tokis smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 10 25, 10:57)
O man gelės labai patinka sad.gif Jums nepatiko, vadinasi visiems nepatiks sad.gif

patiks patiks! tik kazkaip priprasta gal,kad visi savo foto ant pakvietimu deda, tai todel gal smile.gif bet is tikruju, kaip kam patinka, taip tas ir daro, tu maziau i galva imk ir maziau pergyvenk kam kas patisk ar nepatiks. Visiems vistiek neitiksi, svarbiausia kad tau patiktu wink.gif
Atsakyti
Tai aisku visiems neitiksi. smile.gif
As galvojau kad tu cia is kur nors tuos pakvietimus nukopinai, bet jei pati darei, tai aisku kad gerai. thumbup.gif Tada tokiu antru nerasi. clap.gif

As lieku prie pirmo varianto. thumbup.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau daryti kvietimus clap.gif Visai neblogai gavosi - nusipirkau baltus kvietimus(atvirutes) ir i vidu iklijavau ta vadinama sviestini popieriu, ant kurio atspausdinau trafareta, o vardus irasiau ranka. Tiesa sakant, tas popierius vadinasi kazkaip kitaip - sake pardaveja , bet pamirsau blink.gif , tai jei pirksit, pasakykit, kad rasyti kvietimams. Nes kai atejau i parduotuve ir paprasiau sviestinio popieriaus, tai man sviestini ir padave - bet patikekit - tokio popieriaus tikrai nenoresit deti i kvietimus huh.gif , tai mano brangusis prasitare, kad cia reikia puosnesnio, nes kvietimams, tai supratinga pardaveja pasiule labai faina popieriu clap_1.gif

Sekmes, mergickos - labai fainas jausmas daryti kvietimus i savo vestuves thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar kvietimuose rasote, kad butina informuoti telefonu iki tam tikro laiko apie atvykima arba neatvykima? Jei taip, tai pries kiek laiko turi informuoti?
Atsakyti
Ne nerasysiu as po pakvietimo susitarsiu su jais, kad po keliu dienu paskambinsiu ir pasitikslinsiu ar ateis
4u.gif

Bet man tai problema, kad uzsakineju sale tai atitinkamui skaiciui jau dabar o sveciams tai sakysu tik po menesio kokio g.gif
Atsakyti
o ka rasete kvietimuose tevmas ir seneliams? ar ta pati ka sveciams?
Atsakyti
Mes tevams kvietimu neraseme - nu kazkaip pamaniau, kad jie ir be kvietimo turi dalyvauti, be to su tevais gyvenam, tai kazkaip manau, kad jiems nereikia atskiro kvietimo, o seneliams rasem ta pati ka ir kitiems sveciams.
Del informavimo apie dalyvavima vestuvese - zodziu paprasysim, kad iki rugpjucio 1 d. pranestu ( vestuves 08.27) smile.gif
Atsakyti
Gavuke, o tai kada ruosiates pradet dalinti kvietimus, musu svente rugpjucio 13 d. tai sakau koki birzeli tik dalinsiu.
Atsakyti