Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinė patirtis-itaka santykiams

QUOTE(xxl @ 2010 05 03, 19:04)
wasara, pagal tai, koki surasei klausima daugiau kaip 17 tau neduociau - ale cia tavo sazines reikalas. dabar kas liecia klausimus skirtumas sekse del patirties skirtumu be abejo bus - jam smile.gif tu pradzioje gulesi kaip lenta, isitempusi ir net nebandysi pajusti malonuma ir su tuo, kas daug moteru turejes ir su nekaltuoju. smile.gif tai kam del to parintis? po to viskas pasikeis arba ne  - bet cia nuo taves priklauso.
o dabar kas liecia seksa ir gebejima myleti - neapgaudinek saves, tu gali buti eiline merga ir tam, kas turejes daug santykiu ir tas, kuriam busi pirma is daugelio. lygiai taip pat jie abu gali tave mylet. o siaip - jei kyla tokie klausimai, tai ne velnio tu jo nemyli - matyt pati nemoki myleti smile.gif kitu atveju negalvotum - o cia, kalkuliatorius matyt veikia. susideliok balansa ir nuspresk, ar tau apsimoka su juo miegoti ar ne.

žinokit iš tikro manau, kad nemoku per didelius reikalavimus keliu galimiems vyrams.
Vis ieškau trūkumų vyriuose, o kas ieško tas randa smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Taistė @ 2010 05 03, 19:49)
Asmeniškai manau, kad tokia filosifija reikalinga ir naudinga iki kokių 18-19, na, kad nepasileistų mergaitės kur nereik.

Bet vėliau...

Vėliau tai gali pasidaryti rimtas stabdis ir didelių nusivylimų šaltinis.

Visaip gali būti - galbūt pasiliksi su tuo, kuris buvo pirmas, nes taip 'nuostabu romantiška reikia' - ir gal bereikalo? Arba - išsiskirsit, tada pulsi save graužt, kad štai nenusisaugojau, pasinaudojo, paliko, apvogė, pasaulio galas, niekam manęs tokios nereikės.

Ir išviso - seksualinis gyvenimas - sveika ir naudinga. Kad nereikėtų paskui po dešimties santuokos metų prieš miegą svarstyt 'o ką jeigu..'. Žinoma, nieko nereikia daryti per prievartą, bet jeigu norisi ir vienintelis trukdys 'o jeigu jis ne TAS VIENINTELIS' - tokiam amžiui - kodėl gi ne??

Jaučiu , kad taip ir vyksta.
Reikia išmokti atsipalaiduoti, sustojau ties 19-tus metus ir toliau bijau gyventi... doh.gif
Atsakyti
[quote=wasara22,2010 05 04, 13:00]žinokit iš tikro manau, kad nemoku per didelius reikalavimus keliu galimiems vyrams.
Vis ieškau trūkumų vyriuose, o kas ieško tas randa  smile.gif
[/quote]

Mhm, labai lengva trukumu ieskot ir reikalavimus kelt, bet visiskai nesuvokt, is kur toks priekabiu ieskojimas ateina - o gi akivaizdu, kad gudzios kaimo bobulytes primoke, kaip siukstu ir geda tie "nesvarus" lyt santykiai( civilizuotai tai vadinas "mane taip auklejo"). tai is cia ir nekaltybes sureiksminimas. pati sakei - seksas tik su mylimu zmogum. taip, tai labai teisinga, tik kad uzdeda beprotiskas ribas pasirinkimui, nes reikia "laukti mylimojo". kita vertus, tavasis sakinys neturi nieko bendro su malonumo patyrimu sekse, ir tai ganetinai keista.

Papildyta:
Jaučiu , kad taip ir vyksta.
Reikia išmokti atsipalaiduoti, sustojau ties 19-tus metus ir toliau bijau gyventi...  doh.gif
[/quote]

Labai patogu butu, jei uz mus nugyventu. Kai pradesi galvot savo galva, o ne bobulyciu paistalais, tai suvoksi, kad sekso i tokius remus kaip "tik su mylimu" zmogum statyti neverta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miglu_migla: 05 gegužės 2010 - 14:19
QUOTE(miglu_migla @ 2010 05 05, 13:17)
Kai pradesi galvot savo galva, o ne bobulyciu paistalais, tai suvoksi, kad sekso i tokius remus kaip "tik su mylimu" zmogum statyti neverta.

Aš manau, kad temos autorė tą puikiai supranta, bet jei tokia nuostata giliai įsišaknijusi, ne taip paprasta atsikratyti pernakt..

Ištikrųjų tai stačia galva pulti irgi nereikėtų. Geriausia egtis, kaip sufleruoja širdis..
Atsakyti
Ačiū labai už patarimus, tikrai privertė susimąstyti, šita problema "nusikele" neribotam laikui (su draugu išsiskyriau) iki kito karto/draugo smile.gif

Nuo ko pradėti SAVO pažinimo kelia, suprasti ko noriu AŠ, dabar jaučiu, kad gyvenu ir elgiuosi taip kaip mokė, moko mama, močiutė.
Kaip nukirpti tą "bambagyslę"...

Atsakyti
QUOTE(wasara22 @ 2010 05 05, 16:33)
Ačiū labai už patarimus, tikrai privertė susimąstyti, šita problema "nusikele" neribotam laikui (su draugu išsiskyriau) iki kito karto/draugo  smile.gif
Nuo ko pradėti SAVO pažinimo kelia, suprasti ko noriu AŠ, dabar jaučiu, kad gyvenu ir elgiuosi taip kaip mokė, moko mama, močiutė.

Savęs pažinimą pradėk...nuo savęs. Tiesiog įsiklausyk į savo vidų, ko nori tu pati, keik galima atmesdama tai, ką tau įteigė mama, močiutė ar dar kažkas.
Tu pati suprasi ir pajausi, kada laikas intymiems santykiams su vaikinu (kuris tikrai anksčiau ar vėliau atsiras tavo gyvenime smile.gif ), ir ne tik intymiems, bet apskritai, ar nori būti su žmogum , ar juo pasitiki, ar ne.
Meilė neateina taip staiga,per kelias savaites ar mėn dar negali pasakyt ar myli žmogų ir tokias nuostatas kad ,,tik su mylimu'', realiai gyvenime labai sunku taikyti.
Vadovaukis savo protu ir širdim, o ne išankstinėmis nuostatomis, kurios dar neaišku ar tikrai savo pačios sugalvotos, ar kitų tau įtaką turinčių žmonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wasara22 @ 2010 05 05, 16:33)
Ačiū labai už patarimus, tikrai privertė susimąstyti, šita problema "nusikele" neribotam laikui (su draugu išsiskyriau) iki kito karto/draugo  smile.gif

Zinai, labai malonu tai skaityti - atrodai daug drasesne ir tvirtesne, nei temos pradzioje. Palinkejimas pasirinkus kelia gilintis i save - nebijok, listi i save yra saugu ir verta. o bambagysles nenukerpamos per diena, taciau noras jas sugaudyt ir nukirpti yra didelis zingnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miglu_migla: 05 gegužės 2010 - 16:12
aš irgi gyvenau manydama, kad mylėtis noriu tik su tuo, "už kurio galėčiau ir ištekėti". Ir čia ne apie vestuves, čia labiau apie jausmus...

Pirmą kartą pasimylėjau 23 metų su už save šiek tiek vyresniu ir, žinoma, jau patyrusiu užsieniečiu. Skirtumų tarp mūsų buvo daugiau nei panašumų, tačiau mes vienas kito skirtumus vertinome, taip pat ir mano nekaltybė jam buvo vertybė smile.gif jaučiausi saugi, mylima ir nors pati sau nenorėjau pripažinti, kad įsimylėjau, bet buvo lengva ir paprasta, abejonės kažkaip pačios dingo... nepasakyčiau, kad dabar jaučiu "pareigą" už jo ištekėti, neturėsiu ko gailėtis jei ir išsiskirsime, patirtis bet kuriuo atveju labai graži smile.gif tačiau mano laimei mes dar esame kartu ir vis dar labai džiaugiamės vienas kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2010 05 05, 19:49)
aš irgi gyvenau manydama, kad mylėtis noriu tik su tuo, "už kurio galėčiau ir ištekėti". Ir čia ne apie vestuves, čia labiau apie jausmus...

Pirmą kartą pasimylėjau 23 metų su už save šiek tiek vyresniu ir, žinoma, jau patyrusiu užsieniečiu. Skirtumų tarp mūsų buvo daugiau nei panašumų, tačiau mes vienas kito skirtumus vertinome, taip pat ir mano nekaltybė jam buvo vertybė smile.gif jaučiausi saugi, mylima ir nors pati sau nenorėjau pripažinti, kad įsimylėjau, bet buvo lengva ir paprasta, abejonės kažkaip pačios dingo... nepasakyčiau, kad dabar jaučiu "pareigą" už jo ištekėti, neturėsiu ko gailėtis jei ir išsiskirsime, patirtis bet kuriuo atveju labai graži smile.gif tačiau mano laimei mes dar esame kartu ir vis dar labai džiaugiamės vienas kitu smile.gif

Užduosiu asmeninį klausimą 4u.gif
pasimylėjai jau žinodama/pripažinusi sau, kad myli?
Atsakyti
QUOTE(wasara22 @ 2010 05 05, 20:36)
Užduosiu asmeninį klausimą  4u.gif
pasimylėjai jau žinodama/pripažinusi sau, kad myli?

sudėtingas klausimas, aš matyt labai pervertinu žodį "myliu", man labai sunku jį ištarti ir pripažinti, kad pamilau... esu tikra, kad tuo metu jaučiausi labai mylima ir labai laiminga smile.gif bet atsakant į tavo klausimą, tai matyt ne, pasimylėjau dar sau neprisipažinusi, kad myliu...
Atsakyti
Tas MYLIU....Gal ji galima palikti kaip svajoniu deserta,o tenkintis tuo.kad suprantat vienas kita,uzjauciat,siltai bendraujat,nevarzot labai laisves savo ir kito,randat komromisus,bendrus pomegius....AR ne tai yra meile ir takas i ja? Daug dalyku isvardinau,bet pries juos visus ant kitos svarstykliu lekstes -imtymus santykai. Tad verta pasitikrinti,nes pries veja nepapusi..... blush2.gif
Atsakyti
As tai vietoj taves neskubeciau su juo smileysex.gif Kas ten zino, gal jis tave tik eiline laiko doh.gif
Atsakyti
vakar apturėjau tokį nuotykį su minėtu vaikinu.
aiškinomės santykius, greičiau jis kalbėjo kas jam blogai ką aš turiu pakeisti savyje, kaip jis jaučiasi ir pan. praktiškai visą laiką aš pratylėjau.
ir taip po poros valandų monologo, jam paprašius kad aš jį apkabinčiau aš pasakiau kad ne, jis paimė nuo stalo kažkokį daiktą ir taip sviedė į grindis kad man net bloga pasidarė, ilgai nelaukus už savo daiktų ir pro duris aišku jis manęs neišleido.
Žinokit taip išsigandau, nesusivaldžiau rankos drebėti pradėjo, apsiverkiau..
Blogiausiai, kad tėvų namuose, toks tėvo elgesys būdavo norma, sudaužo kokia lėkštę su sriuba, apverčia stalą, mes su sese drebančiomis rankom renkam šukes...

Blogiausiai kad jaučiu jog galiu atleisti, (juk čia nieko baisaus... gal aš tikrai iš kantrybes išvedžiau)...
ale kokį briedą aš rašau unsure.gif
Atsakyti