Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 11:13)
jie bando vis tiek atsitiesti į aukštyn galvą poziciją ir pradeda lenktis, na nežinau, kaip paaiškinti

Tai taip taip doh.gif Aš vakar saviškio galvą parišau, kad bent kiek tiesesnis būtų. Nes toks kablys jau gavosi, ne pomidoras cool.gif
Atsakyti
Gal kas esat augine geltonuosius baklazanus "Golden eggs"
va tokius http://www.seklos.lt...5355:w.94:h.160
maniskiai kol kas auga vienkartinese 500ml stiklinese, bet akivaizdziai matosi, kad ten maza vietos - kazin i kokio dydzio vazona galima butu sodint? 17cm skersmens - per mazas? g.gif
Maniskiai atrodo va taip dabar ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 balandžio 2010 - 10:45
aš auginu wink.gif būtent geltonus
persodinau kol kas tik vieną, bet kiti tokiose stiklinėse dar nesiskundžia g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 11:48)
persodinau kol kas tik vieną, bet kiti tokiose stiklinėse dar nesiskundžia  g.gif

Na maniskiai didesni truputeli (o gal ir ne) ax.gif kazkaip staigiai ugtelejo ir ziuriu, kad jau saknys apacioj stiklines raizgosi - tokiu atveju as visada sodinu i didesni inda - kazkaip gave daugiau medziagu augalai man greiciau augt pradeda

Kokio dydzio cia vazone pasodintas? As tai is viso tik 2 siais metais pasilikau - kitais metais bus matyt doh.gif Pabijojau, kad gal nevalgomi bus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 balandžio 2010 - 10:55
čia prieš savaitę fotkinta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 10:39)
ant viršaus augo dar pomidorų draugės kaip ten jos tos geltonos gėlės, kaip gvazdikėliai...

serenčiai, tagetės - turi fitoncidinių savybių 4u.gif

Tiesa, lobelijos nėra labai gerai, nors gali ir gražiai atrodyti. Norint turėti gražius ir ilgai žydinčius kerelius, reiks daug laistyti ( auginan atvirkščiai, tampa šiokia tokia problema)ir tręšti, o tagetėms nereikia daug vandens wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 balandžio 2010 - 11:25
aaa va va va, tagetės augo kartu su kabančiaus pomidorais
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 29, 11:43)

maniskiai kol kas auga vienkartinese 500ml stiklinese, bet akivaizdziai matosi, kad ten maza vietos - kazin i kokio dydzio vazona galima butu sodint? 17cm skersmens - per mazas? g.gif

Manyčiau, kad galėtum pasodinti vis į šiek tiek didesnį vazoną ir matysi, patenkintas baklažanas ar ne. Galbūt kokių 4-5 litrų talpos jam ir reiktų g.gif Ką tik pati minėjai, kad kai šaknys gauna daugiau erdvės, augalas sparčiau ir gražiau auga...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 29, 12:37)
Manyčiau, kad galėtum pasodinti vis į šiek tiek didesnį vazoną ir matysi, patenkintas baklažanas ar ne. Galbūt kokių 4-5 litrų talpos jam ir reiktų g.gif Ką tik pati minėjai, kad kai šaknys gauna daugiau erdvės, augalas sparčiau ir gražiau auga...

Nu siai dienai nera nei vazonu, nei vietos - todel pasodinau i 17 cm skersmens - vis didesnis ax.gif
Atsakyti
Aaagnex berods valgo obuolius tik nuo medelio. Pamačiau nuotraukas iš balkono ir kaiką sumąsčiau. Šiemet gal ir ne, bet visai įmanoma būtų auginti balkone. Ryt aprašysiu smulkiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 29, 13:09)
Aaagnex berods valgo obuolius tik nuo medelio. Pamačiau nuotraukas iš balkono ir kaiką sumąsčiau. Šiemet gal ir ne, bet visai įmanoma būtų auginti balkone. Ryt aprašysiu smulkiau  bigsmile.gif

Nugi laukiu labai bigsmile.gif As is tu kurie megsta produkta naturalu ir is ten kur jam priklauso but cool.gif
Tik nepamirstam, kad balkonas dar siais metais nestiklintas pas mane - o kitais metais jau jeigu velnias kojos nepakis - bus stiklintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 11:48)
persodinau kol kas tik vieną, bet kiti tokiose stiklinėse dar nesiskundžia  g.gif

Aš vakar visa kruva čiliuku ir baklažanu persodinau į didesnes, bet dar nepaskutines talpas.Ir kur aš juos visus dėsiu doh.gif reiks padalint mamukam gal g.gif
Atsakyti