Mano topines salotos - pomidorai, bazilikas ( ar siaip kokia zole), cesnakai, ciliukai ir uzpilt aliejum

QUOTE(fedoska @ 2010 04 29, 13:51)
Mano topines salotos - pomidorai, bazilikas ( ar siaip kokia zole), cesnakai, ciliukai ir uzpilt aliejum 

Nu nusirasysiu - reiks megint - gi pas mane viskas ant palangiu auga

QUOTE(fedoska @ 2010 04 29, 13:51)

vava- dar kazkas pasirodo ciliukus isivaizduoja salotose

QUOTE(aaagnex @ 2010 04 29, 12:45)
Nu siai dienai nera nei vazonu, nei vietos - todel pasodinau i 17 cm skersmens - vis didesnis 

Nu ir aš prisidaiginau, dabar mąstau, kur susodint juos.

QUOTE(Irvel @ 2010 04 29, 14:06)
Nu as isdalinau, mamai isveziau, tai liko man tik 2 vnt. kai labiau atsils - nesiu i balkona. Buvau isnesus dabar, bet bijo salcio - nakti po agro plevele radau nuvytusius - parnesiau i kambari, tai atsigavo

suprantu, kad čia tik daržovininkės renkasi, bet gal kas žinot? ar jau galima nešti petunijas dabar į lauko nedangtą balkoną?

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 11:48)
aš auginu
būtent geltonus

O jau vazoną kaip nuostabiai apipaišei

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 29, 12:08)
serenčiai, tagetės - turi fitoncidinių savybių 

O kas tas yr fitoto...? Ir kuo anas naudingas?
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 04 29, 12:08)
Tiesa, lobelijos nėra labai gerai, nors gali ir gražiai atrodyti. Norint turėti gražius ir ilgai žydinčius kerelius, reiks daug laistyti ( auginan atvirkščiai, tampa šiokia tokia problema)ir tręšti, o tagetėms nereikia daug vandens 

Ačiū, Gaudvile už info

šiaip galėčiau teoriškai prie jūsų būrėlio prisijungti, tik bėda ta, kad prisižiūrėjau, kaip Europoje mangoldai auga tarp gėlių ir nusprendžiau daryti mišrų balkoną, kvietkus su pomidorais, tai ir nesu kaip čia pasakius - tikroji daržininkė

Nu as geliu neauginsiu siais metais - vietos balkone jims nenumatyta
Bet iki darzininkes, taiman toli toli
Beje, Edexa - tu vienodus man ciliukus idejai? Ka ten tas tavo zymejimas reiske? siandien 4 issisodinau, kitus i kaima isvesiu, tai bijau, kad jeigu skirtingi bus, tai busiu padalinus vienoki man, kitoki i kaima

Bet iki darzininkes, taiman toli toli

Beje, Edexa - tu vienodus man ciliukus idejai? Ka ten tas tavo zymejimas reiske? siandien 4 issisodinau, kitus i kaima isvesiu, tai bijau, kad jeigu skirtingi bus, tai busiu padalinus vienoki man, kitoki i kaima

QUOTE(something else @ 2010 04 28, 23:23)
Agurkai, čili pipirai ir citrinos sultys

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 19:40)
šiaip galėčiau teoriškai prie jūsų būrėlio prisijungti, tik bėda ta, kad prisižiūrėjau, kaip Europoje mangoldai auga tarp gėlių ir nusprendžiau daryti mišrų balkoną, kvietkus su pomidorais, tai ir nesu kaip čia pasakius - tikroji daržininkė 

Junkitės junkitės, mano orchidėjos jau senokai į balkoną iškeldintos ir neplanuoju parnešt iki rudens.
QUOTE(something else @ 2010 04 29, 19:22)
O kas tas yr fitoto...? Ir kuo anas naudingas?
Ačiū, Gaudvile už info
Dar ne vėlu bus persodinti.
Ačiū, Gaudvile už info

1. atbaido visus tuos, kurie kėsinasi į kultūras, tiek vabalų pavidalu, tiek ligų ( na, visi jie vieni su kitais susiję ), visas daržas ir šiltnamis bus tagetėm apsodintas būtent dėl šios priežasties

2. Į sveikatą

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 29, 19:40)

turiu dar pilnai neįrengtą kiemą, o ten, ko nori galima pamatyti ar bus galima pamatyti - darže gėlės augs (tarpuose), o gėlyne - prieskoninės vaistažolės. Vijoklinėmis pupelėmis nuo įkyrių kaimynių slėpsiuos

Ai, o gal yra noras ir bulves auginti balkone?

Aaagnex, generuoju vis dar mintis, viena dalis labai puikiai susideda, bet kelis techninius klausimus, kaip išspręsti - dar nesugalvoju. Tai ryt tik pačią idėją nupasakosiu, o jau detalėms reiktų skirti daugiau laiko, t.y. daugiau informacijos pasiieškoti