Aciu merginukai

QUOTE(GinCherry @ 2010 04 22, 20:01)
O aš pažįstu šitą merginą, kur batukus parduoda.

dilgelyt, tavo pirma suknelė

QUOTE(GinCherry @ 2010 04 23, 19:21)
nelabai ash kazka ir patarsiu,paprastai dirbtine oda plika akim skiriasi nuo tikros, o jei labai neaishku, tai visada stengiuosi kita puse ziureti, nes tikros odos kita puse turi pukeli sioki toki [zomsha vadinama],o va dirbtines kita puse dazniausiai medziagine arba shiaip lygi
Buna kad, nesimato tai ties kokia siule bandau pakrapstyt 

Aciu labai uz informacija

QUOTE(RamiosBites @ 2010 04 23, 19:57)

Gražu

Mano kolege darbe labai panasaus modelio ir irgi melyna suknele buvo

Man tai audinys tos mėlynosios

QUOTE(RamiosBites @ 2010 04 23, 21:10)
man si grazi. Anos man nepatinka pustos rankoves ir iskirpte - tiksiau ju derinys. kaip ir mano rozetos sukneles, kur is Nady papirkau - kai tik apsirengiu, iskart susinervinu. Man atrodo, kad cia laikmeciai supjauti- sijonas 50uju, o virsus velesnis. Bet paprotinkit mane - gal man praeis

QUOTE(reeva @ 2010 04 23, 22:41)
šian knisausi etsy,ir radau svajonių suknią (ne esmė,kad jin jaučiu tik kaip dekoro detalė būtų,bo neišdrįsčiau nešioti
)
Ir jos kaina tik 250 dolerių

Ir jos kaina tik 250 dolerių

parodyk

as etsy va sita suknia ziuriu ziuriu - man ji tobula, bet tooooookia trumpa...

QUOTE(micefee @ 2010 04 24, 00:05)
Aciu

Pamenu ir Melyna ja pagyre,tad aciu Melyna

ir dar batyciai - mano dydis. laikaus dantis sukandus, kad neprkciau:

bet jie man toookie... bet sakiau - reikia baigt su amerike! nes dabar nemoketi praktiskai nebeiseina: net jei muita priskaiciuoja minimaliai, pastas uz savo paslaugas nusiskaito daugiau nei dvigubai! taip su mano ferragamo buvo - aisku patogu, nereikia nieko deklaruoti, lakstyti i muitine. Gauni laiska (pastu!!!), parasai meila ir ateina tau siuntinelis, bet tai kaaaainuoja
ir dar toki jacketa turi tas pats shopas:

bet jie man toookie... bet sakiau - reikia baigt su amerike! nes dabar nemoketi praktiskai nebeiseina: net jei muita priskaiciuoja minimaliai, pastas uz savo paslaugas nusiskaito daugiau nei dvigubai! taip su mano ferragamo buvo - aisku patogu, nereikia nieko deklaruoti, lakstyti i muitine. Gauni laiska (pastu!!!), parasai meila ir ateina tau siuntinelis, bet tai kaaaainuoja

ir dar toki jacketa turi tas pats shopas:

QUOTE(j'aime @ 2010 04 24, 09:38)
Seksuali pagrabine

QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 24, 08:42)
oooooo

J'aime man irgi atrodo, kad su tokio tipo suknelem kazkas ne taip
Idomu kaip ish tiesu yra
Pati neseniai papirkau viena, apacia lyg ir i 50tuosius nesa, o va virsus V formos iskirpte su kalnieriukais, tik rankovem trumpom
Ir dar labai gaila, kad ji zemesnei uz mane skirta, liemuo man per aukstai 
O ta juodoji gal tau nebutu trumpa? Tu gi zemute
Reikia klausti pardavejos/modelio ugio
Batukai nepatiko, kad lakuoti, bet shiaip labai dailus
Jacket'as neocin, tas uztrauktukas nepatinka kaip isiutas

O ta juodoji gal tau nebutu trumpa? Tu gi zemute

Batukai nepatiko, kad lakuoti, bet shiaip labai dailus

Šita va pigesnė,tik 125$

Šita nemokamai-75$

Spėju,kad šita,tik šimtuku apsirikau-350$
QUOTE(j'aime @ 2010 04 24, 09:45)
Juodu kvarbatku spryndzio ilgio prisiuvi ir patampa a la sokejos suknele kazkokia