Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Aciu merginukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 22, 20:01)
dailus labai batukai Gaila, kad mazi tokie smile.gif

O aš pažįstu šitą merginą, kur batukus parduoda. hihihi.gif

dilgelyt, tavo pirma suknelė thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 23, 19:21)
nelabai ash kazka ir patarsiu,paprastai dirbtine oda plika akim skiriasi nuo tikros, o jei labai neaishku, tai visada stengiuosi kita puse ziureti, nes tikros odos kita puse turi pukeli sioki toki [zomsha vadinama],o va dirbtines kita puse dazniausiai medziagine arba shiaip lygi smile.gif Buna kad, nesimato tai ties kokia siule bandau pakrapstyt smile.gif

Aciu labai uz informacija 4u.gif Einu siuliu krapstyt... ax.gif
QUOTE(RamiosBites @ 2010 04 23, 19:57)
user posted image
Gražu  wub.gif

Mano kolege darbe labai panasaus modelio ir irgi melyna suknele buvo smile.gif Labai graziai atrode thumbup.gif
Atsakyti
Man tai audinys tos mėlynosios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2010 04 23, 21:10)
Niekieno biggrin.gif

user posted image

Ir dar tokia man lb graži smile.gif

man si grazi. Anos man nepatinka pustos rankoves ir iskirpte - tiksiau ju derinys. kaip ir mano rozetos sukneles, kur is Nady papirkau - kai tik apsirengiu, iskart susinervinu. Man atrodo, kad cia laikmeciai supjauti- sijonas 50uju, o virsus velesnis. Bet paprotinkit mane - gal man praeis g.gif

QUOTE(reeva @ 2010 04 23, 22:41)
šian knisausi etsy,ir radau svajonių suknią (ne esmė,kad jin jaučiu tik kaip dekoro detalė būtų,bo neišdrįsčiau nešioti hihihi.gif )
Ir jos kaina tik 250 dolerių  ph34r.gif

parodyk mirksiukas.gif - labai smalsu.

as etsy va sita suknia ziuriu ziuriu - man ji tobula, bet tooooookia trumpa...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 04 24, 00:05)
O aš pažįstu šitą merginą, kur batukus parduoda. hihihi.gif

dilgelyt, tavo pirma suknelė  thumb_yello.gif

Aciu 4u.gif Tik, kad romantiskas paveiksliukas ji labiau, o ne suknele biggrin.gif

Pamenu ir Melyna ja pagyre,tad aciu Melyna 4u.gif O as giriu tavo nika thumbup.gif
Atsakyti
ir dar batyciai - mano dydis. laikaus dantis sukandus, kad neprkciau:

user posted image

bet jie man toookie... bet sakiau - reikia baigt su amerike! nes dabar nemoketi praktiskai nebeiseina: net jei muita priskaiciuoja minimaliai, pastas uz savo paslaugas nusiskaito daugiau nei dvigubai! taip su mano ferragamo buvo - aisku patogu, nereikia nieko deklaruoti, lakstyti i muitine. Gauni laiska (pastu!!!), parasai meila ir ateina tau siuntinelis, bet tai kaaaainuoja dry.gif

ir dar toki jacketa turi tas pats shopas:

user posted image

g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 24 balandžio 2010 - 08:44
QUOTE(j'aime @ 2010 04 24, 09:38)

as etsy va sita suknia ziuriu ziuriu - man ji tobula, bet tooooookia trumpa...

Seksuali pagrabine blink.gif Seksualiam gedului biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 24, 08:42)
Seksuali pagrabine  blink.gif  Seksualiam gedului biggrin.gif

oooooo blink.gif geras pastebejimas. jei zinoc, kaip pasiilgint, pajamciau
Atsakyti
J'aime man irgi atrodo, kad su tokio tipo suknelem kazkas ne taip biggrin.gif Idomu kaip ish tiesu yra g.gif Pati neseniai papirkau viena, apacia lyg ir i 50tuosius nesa, o va virsus V formos iskirpte su kalnieriukais, tik rankovem trumpom smile.gif Ir dar labai gaila, kad ji zemesnei uz mane skirta, liemuo man per aukstai sad.gif

O ta juodoji gal tau nebutu trumpa? Tu gi zemute smile.gif Reikia klausti pardavejos/modelio ugio smile.gif

Batukai nepatiko, kad lakuoti, bet shiaip labai dailus smile.gif Jacket'as neocin, tas uztrauktukas nepatinka kaip isiutas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 balandžio 2010 - 08:49
user posted image
Šita va pigesnė,tik 125$
user posted image
Šita nemokamai-75$ hihihi.gif
user posted image
Spėju,kad šita,tik šimtuku apsirikau-350$

Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 04 24, 09:45)
oooooo  blink.gif geras pastebejimas. jei zinoc, kaip pasiilgint, pajamciau

Juodu kvarbatku spryndzio ilgio prisiuvi ir patampa a la sokejos suknele kazkokia smile.gif Bet ar nesiotum tokia? Netikiu, kad rastum daug progu schmoll.gif Vakarine jau ji kakzokia lb g.gif
Atsakyti