Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Man tai ta juoda suknele atrodo puikiai pritaikoma kasdien, jei ne ilgis smile.gif Taigi einant kazkur su draugais pasisedet, ar shiaip, puikiai tinka smile.gif Kazkaip nekilo asociacijos nei su gedulu, nei su super ypatinga proga biggrin.gif Kasdienine biggrin.gif
Atsakyti
aš tai j'aimės suknią kasdieną nešiočiau g.gif
Tik,kad jin man palaidinės ilgio būtų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 24 balandžio 2010 - 08:52
Jus turbut nesat buvusios laidutuvese? g.gif Ten visos su tokiom! biggrin.gif
Atsakyti
na,nežinau,nedaug laidotuvių esu buvus,bet matyt mano giminė kuklesnė,ir niekad nesu mačius nieko su tokia suknia g.gif

Man ji gryn kasdienai,kai nuotaika gera
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 24, 08:48)
J'aime man irgi atrodo, kad su tokio tipo suknelem kazkas ne taip biggrin.gif Idomu kaip ish tiesu yra  g.gif Pati neseniai papirkau viena, apacia lyg ir i 50tuosius nesa, o va virsus V formos iskirpte su kalnieriukais, tik rankovem trumpom smile.gif Ir dar labai gaila, kad ji zemesnei uz mane skirta, liemuo man per aukstai sad.gif

O ta juodoji gal tau nebutu trumpa? Tu gi zemute smile.gif Reikia klausti pardavejos/modelio ugio smile.gif

Batukai nepatiko, kad lakuoti, bet shiaip labai dailus smile.gif Jacket'as neocin, tas uztrauktukas nepatinka kaip isiutas smile.gif

pritariu del sukneliu ir del jacketo - uztrauktukas man irgi ne, bet batai tai man tooobuli. Sukneles ilgio jau seniai klausiau - 80 cemu - darau isvada, kad pardaveja panasau ugio kaip as. Tai be sansu...

QUOTE(reeva @ 2010 04 24, 08:48)
Spėju,kad šita,tik šimtuku apsirikau-350$

ooooo! sita paskutine nereali!!! bet va sita tai man sunkiau pritaikoma.
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 24, 08:51)
Man tai ta juoda suknele atrodo puikiai pritaikoma kasdien, jei ne ilgis smile.gif Taigi einant kazkur su draugais pasisedet, ar shiaip, puikiai tinka smile.gif Kazkaip nekilo asociacijos nei su gedulu, nei su super ypatinga proga biggrin.gif Kasdienine  biggrin.gif

ni ni ni, as ja irgi labai kasdien isivaizduoju - su juodom nepermatomom pedkelnem, kokiu svarkeliu. super. nu bet tas ilgis g.gif

dar va papilsiu ant zaizdos buteliuku kolekcionierem - situ ir as norec

user posted image

user posted image

user posted image
dezute limoges porceliano su bordeaux vyneliu (niam niam)
Atsakyti
o tai kiek mililitrų to vyno?
Man rods,nelabai niam niam pavyktų padaryt,bo nepajustum nieko biggrin.gif
Papildyta:
man tai iš mano idėtų antra labai labai wub.gif
Atsakyti
user posted image

Labai grazi, mano mociute tokias pastoviai siuva su neriniais ivairiais ir pati uzsiprasysiu sakiau, kokios mediagytes nusipirkus wub.gif
Dar dvi suknias turiu, kurios laukia vasaros ir trumpinimo wub.gif
Papildyta:
Ir reevos idetos tokios grazios, ech.. doh.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbūzi*: 24 balandžio 2010 - 11:59
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 24, 08:51)
Man tai ta juoda suknele atrodo puikiai pritaikoma kasdien, jei ne ilgis smile.gif Taigi einant kazkur su draugais pasisedet, ar shiaip, puikiai tinka smile.gif Kazkaip nekilo asociacijos nei su gedulu, nei su super ypatinga proga biggrin.gif Kasdienine  biggrin.gif

jau norejau pulti ginti ta suknele, kad ji puikioji daugeliui progu wub.gif bet ziuriu Gin jau ta padare.... 4u.gif ir jau kur kur, bet i laidotuves tokia neiciau...... nebent mirtu mano meiluzio zmona hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 24 balandžio 2010 - 17:59
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 24, 18:59)
jau norejau pulti ginti ta suknele, kad ji puikioji daugeliui progu  wub.gif  bet ziuriu Gin jau ta padare....    4u.gif    ir jau kur kur, bet i laidotuves tokia neiciau...... nebent mirtu mano meiluzio zmona  hihihi.gif

laugh.gif
Atsakyti
O aš šiandien sumojau, kad mano kaimynystėj gyvena vien močiutės, su kuriom praėjo visa mano vaikystė ir jos manęs visada laukia. Tai ką tik grįžau iš vienos su maišu suknelių, kurias ji nešiojo šešiasdešimtaisiais. Suknelės daugiau provinciškos, kurias ėmiau dėl audinių, yra ir puikiųjų wub.gif dar močiutė sakė, kad pas mus palėpėj yra jos suknių, bet močiutė mano augalota, bus didelės suknelės. Vistiek karsiuosi jei ne šiandien, tai rytoj. Ir dar pas vieną kaimynę eisiu, ji pania polska, damutė, gal ką įdomaus išsitrauks rolleyes.gif

Gin, prigirebiau ir tau kai ko, jei ne nešiojimui - tai dėl įdomumo wink.gif
Atsakyti
odievulėliau,Gardi,kaip tau pavydžiu ohmy.gif
Aš jau nebeturiu pas ką knistis,viską jau išknisau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 24 balandžio 2010 - 18:31
Ai, o geriausias dalykas - ant juodo pagrindo rankom siuvinėta antklodė. Stebuklas mano ateities namam. Sukneles reikia tvarkyt, skalbt, o ryt prie normalios šviesos prieš grįždama į Kauną gal spėsiu pafotkyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 24 balandžio 2010 - 18:47