Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

sveikos. na,zvirbli,neisejo papilt su buteliukais,nes man kazkaip jie nelabai,del to,kad guletu ir dulketu,kad limoge porcelianas-nezinau,as paprastai ir is praktiskos puses paziuriu,ar tikrai man reikia to dalyko,o kad padet kazkur ir be to,labai jau mazyciai-sunku net lentylenej jauciu,butu iziuret biggrin.gif bet grazu....

Gardi-va tu tai papylei-geriau butum nesakius,kad daug gerio parsivesi (gal ir man kas netycia nuskiltu,del idomumo ax.gif blush2.gif ),lauksim baisiai nuotrauku mirksiukas.gif

o as einu i savo bloga-pabandysiu siokia tokia fotosesija idet,biski issiliet su mintimis biggrin.gif
Atsakyti
Laba
trumpai

DABAR RODO per PEH Baltiją apie lėles... ypač senąsias unsure.gif
Atsakyti
Dar reikės persikuist, jei kas nelips - atiduosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 24, 18:09)
O aš šiandien sumojau, kad mano kaimynystėj gyvena vien močiutės, su kuriom praėjo visa mano vaikystė ir jos manęs visada laukia.

Gin, prigirebiau ir tau kai ko, jei ne nešiojimui - tai dėl įdomumo wink.gif

Oi, jau viska noriu pamatyt biggrin.gif Tikiuosi, kad ir man dar atliks kasnors ne tik del idomumo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 balandžio 2010 - 19:22
Gin,ateik sekmadienį... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 24, 18:46)
gal spėsiu pafotkyt.

laukiam vaizdu!!!
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 24, 19:27)
Gin,ateik sekmadienį... tongue.gif

Blem, negaliu pazadet, nes buvau pasiplanavus darbu padaryt per vakar/siandien, bet siandien tie kursai man buvo,paskui pamiegot, tai nieko ir nepasidariau, bet gal vakarop kaipnors pavyks, jei ryte padirbesiu smile.gif
Atsakyti
Tai padirbėk, man įdomu, kaip tavo kursai, noriu pasirodyt ir sužinot, kada Nostalgie atvažiuos biggrin.gif
Atsakyti

kada Notalgie atvaziuos tai vienas dievas tezino, irgi sandeliuoju jos daiktus biggrin.gif
Atsakyti
Sukompromituokim Nostalgie viešoj erdvėj biggrin.gif
Atsakyti
aciu,aciu,Gardi,tikuosi,kad pavyks susimatyt(tik primink,tu kauniete,ar vilniete blush2.gif )

o kas liecia suknele persikine-nesijuokit labai,nes tik pamacius foto,pamaciau,koki pilva uzsiauginau blush2.gif doh.gif ji ideta i bloga mano-parase ax.gif

o man ryt svieciasi irgi dar kelione is pat ryto i vieno miestelio turgu,tikuosi,kad rasiu ten idomybiu,nes pirma karta ten vyksim thumbup.gif jei,zinoma,mb nepaves lotuliukas.gif
Atsakyti
Gardi ir Gin, baikit mane apsnekineti nono.gif savo vaiki pagydau ir bandau kita savaitgali atkakti unsure.gif gerai jums.... gyvenat be atzalu.... savo laika galit planuotis ir kitus apsnekineti dry.gif beee.gif

ir labai pavydu del Gardi lobiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 24 balandžio 2010 - 20:31