Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Nostalgie, pas tave bus krosnis?????????????????? jetau, kaip svajoju apie tikra sena koklini peciu!!!! Kai ieskojom darbui patalpu persikraustyt, buvau vienas suradus ignoto g. prie pat bohemos - tamsios, kiemas ir t.t. bet iejau - didziausia krosnis ir veikia!!!!! Kaip as neriausi is kailio, kad mes ten kraustytumemes, bet KITU "sveikas" protas nugalejo schmoll.gif
Atsakyti
tik dabar pamaciau valandas paskutinio posto blink.gif -zvirbli,tu ka,nemiegi? biggrin.gif

vakar pasiemiau savo paskutine suknele po tvarkymu-persikine,60tuju,kazkada rodziau ant torso,mat tik per krutine reikejo pasiaurint ir apacioj pamusala sutvarkyt,tai vakar net mb zado neteko,kai pasirodziau biggrin.gif pasake,kad puikiai tinka,tik va,svarkelio,kuris prie jos yra,netaisiau-bijojau,kad nesugadintu jo modelio blush2.gif
bet kuriuo atveju,as ji tik del komplekto pasiimsiu-porai progu ta suknele bus pritaikyta.gal kuria diena prikalbinsiu sb arba mazaja savo pagalbininke nufotkint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 23 balandžio 2010 - 11:14
As pavyzdziui keliuosi 6:15 ax.gif gal ir zvirbliui nesimiega g.gif

MLP aisku kad kalbink ir kuo greiciau, mes irgi norime zado netekti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 23 balandžio 2010 - 11:24
Nu,pas mus ne koklinė krosnis,bet visvien židinukas yra wub.gif
Patinka man jis

Nostalgie,tikrai labai labai baltai pavydžiu.Net sienų griovimo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 23, 09:23)
As pavyzdziui keliuosi 6:15  ax.gif  gal ir zvirbliui nesimiega  g.gif

MLP aisku kad kalbink ir kuo greiciau, mes irgi norime zado netekti  4u.gif

aciu,mirattes 4u.gif

nu jo,as tokiu metu dar sapnus sapnuoju blush2.gif

na,as gal ir perdejau,del to zado,bet kad nustebo ir pagyre-tai tikrai,nes aplamai senai mate mane su kokia puosnese suknele ar kitu apdaru,pastoviai dzinsai arba sijonas dar vienas kitas ax.gif kai grys is darbo,paprasysiu,akd nufotkintu,nors taip tingiu vel rengtis blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Nostalgie geros mintys pas tave. hihihi.gif
Atsakyti
Nostalgie, jei grosny tos angos, tai gal jos reikalingos/naudojamos? Žiū, kad juška nebūtų ten, o tai kai padėsi muilo gamalėlį, tai paskui ir jis išrūks, o ir blogiau baigtis gali..... (ot negražiai parašiau, bet labai neišeina iš galvos šitas postas, tai parašiau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 23, 11:09)
tik dabar pamaciau valandas paskutinio posto blink.gif -zvirbli,tu ka,nemiegi? biggrin.gif

no no no... cia melas. As sian atsikeliau geriausiu atveju 6:30... O cia turejo buti apie 8... va ir dabar man laikas nerutampa.

Ir labai laukiu sukneles vaizdo.

As sian aplankiau kuituka su vintage suknelem, bet beveik visos mano uztiktos vintage sukneles buvo tooooookio dydzio - pvz laura ashley taskuota raudona suknele tobulo modeliuko ir ne mazesnio nei 20 dydzio blink.gif Jau itariu pavelavau. Nors daug laiko kuistis neturejau, gal ne viska pastebejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 23 balandžio 2010 - 17:14
čia tam mirattes?
nu aš tai nebuvau jame dar laugh.gif
Atsakyti
Liaba vakara panyteles 4u.gif
Nostalgie, ale kaip tau fainiai del krosnies wub.gif , bet rimtai gal geriau pasiklausinek kokio speco ar gali ten kū daryti, kad paskui ko tais neivyktu mirksiukas.gif .
O as siandien kazkokia durna visa laika jauciuosi ir kiti matyt taip mano ( nes nu pas sundaktarius teko pasibuvoti, tai vieni viena sako, o kiti kita, tai net nezinai ko jau beklausyti... doh.gif , tai viena liga diagnozuoja, po to persigalvoja ir mala kazka - nesamoniu muziejus ir durniu laivas kartu paemus... doh.gif ), bet esama ir pliusu, nes apziurejes meistras konstatavo, kad musu sieninis koklinis pecius idealios bukles - galim pasilikt thumbup.gif wub.gif
MLP, laukiam kastingo. mirksiukas.gif
Atsakyti
rupesteliai wub.gif
nesipergyvenkit mielosios, nuo dumu nepadusiu, butent tas kuriame ekspermentuosiu , sakyciau labiau kaminas, nei pecius, visikai nenaudojamas.... ten per ji padarytos ventiliacines angos duju katilui, ir jis kupinas visokio slamsto, plytgaliu, pelenu, zemiu, dar bala zin ko..... taip kad tikrai viskas ok su ta mano ideja ax.gif

j'aime, pas mane vonioj bus deja, tik likuciai tokio peciaus, bet koklius pati planuoju pasidaryti, nes tai kas like yra negailestiungai suniokota.... bet ten bus labiau dekoratyvinis (kur ir planuoju pasidaryti tas ,,spintukes'') variantas, nes is peciaus belikes tik kaminas, viskas nugriauta iki mums nusiperkant doh.gif kita vertus kiek zinau, labai tinkamam kame yra taip kaminas, tai as vis audziu minty prasisukt su tuo kampu rolleyes.gif biggrin.gif nes pas mus net popieriuose nurodytas krosninis sildymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 22, 09:28)
sveikos visos 4u.gif
nepagyriau as tu bateliu,nes man ankstyvaja jaunyste primine-turejau panasias ale lakierkas,kurios taip uzkulnius nuede doh.gif ale ko neapdarysi del mados ir grozio-eidavau i mokykla su apklijuotais pleistru plius spaudziamais pirstais,nes ten nebuvo nat oda,o kazkokia kaip guma stora-kai vesu-tokie kieti budavo,kaip plyta,o kai pasildavo ant saules-dydziu didesni pasidarydavo ir kojos juodai prakaitavo-zodziu,atsiprasau,kad nepagyriau,bet ne kokius prisiminimus sukele blush2.gif  biggrin.gif uztat dabar giriu ir sakau,kad jei jie odinukai-bus grazu thumbup.gif

Kazkaip siurpokai si istorija nuskambejo... Ne odiniais turbut nepasidziaugsiu. Kazin kaip nustatyti ar "lakierkos" odines ar ne? g.gif Gal Gin ka patartu? 4u.gif
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 22, 14:54)
user posted image

Visu pirkinukai faini 4u.gif bet sita man wub.gif
Atsakyti