Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(j'aime @ 2010 04 24, 07:38)
as etsy va sita suknia ziuriu ziuriu - man ji tobula, bet tooooookia trumpa...
user posted image

Man nelabai... Atrodo negraziai nukirpta... unsure.gif
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 24, 07:40)
Pamenu ir Melyna ja pagyre,tad aciu Melyna 4u.gif  O as giriu tavo nika thumbup.gif

Aciu tau 4u.gif
QUOTE(reeva @ 2010 04 24, 07:48)
user posted image
Spėju,kad šita,tik šimtuku apsirikau-350$

Sita labai labai, bet jau kaina... doh.gif
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 24, 16:59)
nebent mirtu mano meiluzio zmona  hihihi.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien (tiksliau jau vakar smile.gif ) sakiau anksciau miegoti eisiu...
NEmaciau ar isiaiskinot del to sendaikciu turgaus prie hales, jei ne, tai pranesu, kad tikrai vyksta- penktaideni po mano langais stovejo senovinis masiniux su plakatu per visa sona, tai as kaip didzioji snipe su fotiku prisizoominau, kad iziureciau visa info: vyksta sestadieni ir sekmadieni, nuo 10val. prie hales turgaus - arkliu gatvej, Lazdynu peledos skvereli. va.
Prasinesiau ir as siandien per lobynus, ale kazkaip nelabai sekmingai... - nusipirkau nereaiu baltus neriniuotus uzvalkalus pagalvem ir staltiese ruzavom rozem ir protas sudejau kartu i skalbianke. nu ka - turiu rozinius uzvalkalus smile.gif
Va, kam reikia, tai palikau melsvas basutes Christian Dioro, prie prie sirdies chirurgijos centro, dydis - 37-38 is akies, nes kazkaip nepasaulietiskai uzrasyta buvo - ten tai tikras devetu prekiu pasaulis- isejus ne tik rankas, bet ir visai nusiprausti norisi... brrr - sakiau kita karta pirstines nesiuosi, nes kai per kruvas pasirauti reikia, tai nelabai malonu po to buna...
Atsakyti

Taline vyko didele retro ir vintage muge, galit pasiskaityt truputi cia smile.gif
Atsakyti
O, toj pirmoj foto, tai metaliniai vaikiski rankinukai.Maciau toki, turi rankenyte, per viena sona atsidaro.
Atsakyti
Labas 4u.gif Pirmiausia parodysiu, ką turiu iš Gin. Nusigriebiau svečiuose būdama biggrin.gif
user posted image

user posted image

Suknelės išskalbtos, išlygintos ir sufotografuotos. Tiesa, negražiai ir jas sudarkant doh.gif lotuliukas.gif Visos suknios plus size ir taisytinos, nes moteriškės Labanoro apylinkėse iš stuomens ir iš liemens. Rodausi smile.gif

Suknelė su nasturtom, pasiuvimo siuvėjos, nedėvėta. Labai plačiom rankovėm, bet juk viskas ištaisoma smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai gražaus rašto suknelė aštriais kalnieriais. Irgi galvoju apie persisiuvimą.

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Švelnių spalvų suknutė su apvaliais kalnieriukais wub.gif ir šitą ketinu remontuot ir nešiot biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Štai šita irgi nedėvėta, bet milžiniška. Nežinau, ką su ja daryt.

user posted image

user posted image

user posted image

Šita tamsiai vyšninė, sakyčiau su erškėčiu žydinčiu - kažkokia su pūkeliu a la barchatas. Pasiuvimas nekoks, bet atiduosiu į Gin rankas, jei tik jai bent kiek rūpės, galės padaryt normalią biggrin.gif Foto spalvas iškraipė.

user posted image

user posted image

Štai ši man labai graži, aišku, persiūtina, tik gaila, kad ne geriausios būklės sad.gif yra skylučių, bet gal įmanoma dar kažkas, mane veža jos koloritas wub.gif realybėj ne rožinė, o violetinė.

user posted image

user posted image
Papildyta:
Čia chalačiukas, gražaus rašto, bet negražaus pasiuvimo. Mamą pastačiau už modelį biggrin.gif

user posted image

user posted image

Čia irgi chalatuko tipo sunkutė, bet tokios sunkokos medžiagos. Ši man nepatinka, nemėgstu oranžinės spalvos.

user posted image

user posted image

Šita irgi tamsiai raudona, bet fotikas padarė šleikčiai rausvą. Gin, čia vėl apie tave galvodama ėmiau, bet būklė labai prasta sad.gif Jaučiu, kad tik pasigrožėti...

user posted image

Čia ėmiau dėl medžiagos, nes modelis - nesusipratimas biggrin.gif

user posted image

Ir mano puikioji.... wub.gif Gedulinė - pagrabinė biggrin.gif Vilnonė suknelė su gipiūrinėm rankovėm ir kalnieriuku. Gale bus persiūtas ilgas nematomas užtrauktukas ir suknelė kiek įliemenuota, nes man per liemenį didoka, čia susegta skalbinių segtukais biggrin.gif Jau svajoju apie progą ją užsidėti wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O čia visa krūva biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
tos pirmosios Gin suknios sagutės wub.gif

Nu ir ta pagrabinė irgi wub.gif tik man golvo tipo apykaklė nelabai (aš šiaip jų nemėgėja)
Atsakyti
gal kuri žinot,kaip būtų galima rasti Valentino etikečių transformacijas?
Dėdė gūglis nelabai padeda kolkas
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 25, 10:10)
Taline vyko didele retro ir vintage muge, galit pasiskaityt truputi cia smile.gif

oooooo! kaip fainai ir palyginus arti...
QUOTE(danske @ 2010 04 25, 11:52)
O, toj pirmoj foto, tai metaliniai  vaikiski rankinukai.Maciau toki, turi rankenyte, per viena sona atsidaro.

tiksliai! as turejau metalini rankinuka!!! Joooooo

QUOTE(Gardi @ 2010 04 25, 13:06)
Labas 4u.gif Pirmiausia parodysiu,

graziausia, aisku, pagarabine! kitos irgi graziu rastu, bet kaip jas taisyti jei labai placios? tik persiut?

QUOTE(reeva @ 2010 04 25, 13:34)
gal kuri žinot,kaip būtų galima rasti Valentino etikečių transformacijas?
Dėdė gūglis nelabai padeda kolkas

stai:

http://www.vintagefa...320/Itemid,100/
Atsakyti
ačiū,žvirbli wink.gif

ech,nusipirkau ne valentino piniginę biggrin.gif
Nors ir nemaniau,kad originalas gali būt
Atsakyti
Pirmoji ir toji pagrabinė thumbup.gif Mielai priglausčiau, jei nebūtų priglaustos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 04 25, 14:46)
ačiū,žvirbli wink.gif

ech,nusipirkau ne valentino piniginę biggrin.gif
Nors ir nemaniau,kad originalas gali būt

imesk savo etikete - ten juk ne visos...
Atsakyti
aij,nėr ką fotkinti biggrin.gif
Šalia mažytėm raidytės parašyta Valerio
Atsakyti