Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

o dieve,kokie tobuli auskarai swoon.gif
iš kur jie?
Atsakyti
etsy pilna tokių niekučių
Atsakyti
aij,aš jau nelendu į etsy,nes paskui lomkės prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Piestuk, isdalinai visas sukneles, o man nieko neliko sad.gif Toooobulos wub.gif
Atsakyti
tai čia be šansų gaut ką nors irnesakyk.gif biggrin.gif
reikia budėti nebent,norint gauti ką nors biggrin.gif
Atsakyti
Aj beje, siandien tam naujame taske karoliniskese, bendradarbe nusipirko silkine GUCCi skarele. Ir kodel grynuju pas mane buvo 1,50, o skarele kainavo 12lt. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
aij,Gucci tai ne Hermes
bus tų šilkų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 04 27, 20:59)
aij,Gucci tai ne Hermes

identiskos dar neradau internete, bet kiek radau tai kainos pralenkia ir hermes
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 27, 17:29)
na,ateinu as su savo komplektuku 60tuju ir dar paltuku Audrey stiliuko,

paltukas oooooo!!!!! superinis! jamciau uzsimerkus. kostiumelis pagal dydi puikiai tinka, kelniu plotis man ok, bet pati nzn turbut nepritaikyciau...

QUOTE(RamiosBites @ 2010 04 27, 18:16)
Pamačius net susijuokiau - kaip jums tokie vintage inspired auskarai "vintage kėdutės"? biggrin.gif

user posted image

man kazkaip atrodo, kad ausyse atrodytu keistokai - tiketina, kad kedutes nusvertu zemyn ir kabetu nei siaip nei taip... man ni schmoll.gif

QUOTE(mirattes @ 2010 04 27, 19:59)
Aj beje, siandien tam naujame taske karoliniskese, bendradarbe nusipirko silkine GUCCi skarele. Ir kodel grynuju pas mane buvo 1,50, o skarele kainavo 12lt. doh.gif  doh.gif  doh.gif

ajna sau! kiek galima mane taip kankinti??? mane, skaru maniake??? aisku, sito tasko niekam neisduosi, ania? plyz plyz plyz... pazadu sukneliu palikti biggrin.gif

QUOTE(reeva @ 2010 04 27, 19:59)
aij,Gucci tai ne Hermes

va va pritariu thumbup.gif
Atsakyti
nu aš kaip šiaip Gucci nemegėja,tai neužjausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 27, 20:03)
identiskos dar neradau internete, bet kiek radau tai kainos pralenkia ir hermes

no no no. tikrai nepralenkia arba ne visos. yra keli modeliukai, kas tikiu gali pralenkti - zymioji Flora ir kiti to paties autoriaus variantai, bet ne visos. O su hermes, tai kazkokie suorai uzeina, bet didziaja dalim tai kosmosas blink.gif
Atsakyti
aš tai tas kėdutes perdaryčiau į kabančius auskarus
šiaip turiu kažkokią nepaaiškinamą trauką aksesuarams ir rūbams su namų apyvokos daiktais hihihi.gif
Atsakyti