Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 19:42)
Tai jei tau netinka, tu imk jos, aš imu tavo ax.gif ne vintažas, bet gražūs gi smile.gif

Aš laivelius juodus nusipirkau, labai gražūs, bet didoki doh.gif ale visvien nešioju, gal vatos įsikišt į nosis biggrin.gif

Dėl to ano...

kad jau pardave doh.gif tai vat ir sakuau, kad laiku nesusisnekejom doh.gif

jei netiks mano lapce, vis auga biggrin.gif

oi, gausi velniu nuo Gin rolleyes.gif hihihi.gif pasikartosiu, kad as visom keturiom uz ir aprasyta isivaizduojama programa labai, labai skamba wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai man tik kokiu puse dydžio dideli, tai gailiu perleist biggrin.gif o tie jei tau maži - lauksiu žinios rolleyes.gif durnokai gavos, galvojau, kad parašė tau ji apie mūsų susitraimą balkone biggrin.gif

Žinau, kad gausiu ir labai, bet neiškentėjau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Klausykit, mergos, tai merginai, kuriai pardaviau batelius jie per mazi, Nostalgie, paziuresiu ar ji ish Vilniaus, gal nukulniuosi pasimatuot? biggrin.gif

O mytu visi susiveliojau ir ash biggrin.gif
Atsakyti
Gin , o, taip bigsmile.gif jau galiu begti? bigsmile.gif zinau, kad negrazu dziaugtis.... bet blush2.gif jei viskas tinka.... tokiu atveju liekam abi su gardi laimingos smile.gif

tada reik kazka mastyti smarkiau nail.gif
Atsakyti
ei,i party,o dar vintage-ir as noooooooriu blush2.gif nu,sorry,kad perskaiciau,kas man neskirta,nu bet taciau-nugi fain butu,aaa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 25, 21:04)

Labiausiai seviziukas, sages ir leles wub.gif

QUOTE(Pieštuko_širdelė @ 2010 04 26, 16:44)
Ši labai jau princesiška blush2.gif biggrin.gif Bet būtent savo pūstumu ir patiiiko  rolleyes.gif Tumpinsiu,aišku smile.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
oho kas čia vyksta bigsmile.gif

man trečioji suknelė pati pati wub.gif
Atsakyti
Kokį dviratuką parduoda bigsmile.gif
Atsakyti
jo,dviratukas geris thumbup.gif
na,ateinu as su savo komplektuku 60tuju ir dar paltuku Audrey stiliuko,manyciau,kad irgi gana senas,nes kvepia ne siuolaikiniu kvapu lotuliukas.gif be to,pasiuvimas ir siaip-audinys,turbut su vilnele,nes kanda doh.gif bet,kadangi jis ne zieminis,o daugiau vasarinis/pavasarinis,tai daznai as jo nenesiosiu.
komplektuko audinys maza to,kad blizgus,dar ir gryna sintetika,tokia brokade,na,gal sumastysiu,kur su juo eit,arba jei jau neismastysiu,teks atgal i ebay kist biggrin.gif
user posted image

cia audinys is arti
user posted image

o paltukas-man jis labai,tik sorry,tingejau nusirengdinet,tai jis nelabai dera prie tu kelniu blush2.gif (ir nekreipkit demesio i veido israiska-kadangi su taimeriu fotkinau,nes mazoji pagalbininke nepasirase padet,tai nespejau nusisypsot blush-anim-cl.gif2: )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 27 balandžio 2010 - 17:34
paltukas tai vau ohmy.gif

o va komlektukas tai nelabai,nes blizga ir šiaip tos plačios kelnės disco primena biggrin.gif
Atsakyti
zinok,jos nera labai jau tos placios,jos apsitempe gerokai ir tik i apacia praplateja labai nedaug,cia as taip koja pastaciau,kad matyt butu galima,jog jos nelygios.siek tiek veliau pabandysiu surast modeliu,kelintu cia metu jis

aciu uz pagyras paltukui 4u.gif
Atsakyti
Pamačius net susijuokiau - kaip jums tokie vintage inspired auskarai "vintage kėdutės"? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti