Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

zvirbli gi jau pasakiau ta taska g.gif aj beje dar ten kruva silkiniu palikau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 27 balandžio 2010 - 20:10
paltukas dekavoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
komplektukas irgi 4u.gif

ei,ei,palikit gi nu ir man ka nors,kol grysiu gimtojon Lietuvelen mirksiukas.gif blink.gif lotuliukas.gif ispirksit viska,ka as tada rengsiuos gryzus? unsure.gif joke,bet jei rimtai,nu nustverkit man kokiu dar pora silkiniu-skolinga neliksiu,atsirokuosim,kai grysiu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 27, 21:17)
paltukas dekavoja 4u.gif  4u.gif  4u.gif
komplektukas irgi 4u.gif
ei,ei,palikit gi nu ir man ka nors,kol grysiu gimtojon Lietuvelen mirksiukas.gif  blink.gif  lotuliukas.gif ispirksit viska,ka as tada rengsiuos gryzus? unsure.gif joke,bet jei rimtai,nu nustverkit man kokiu dar pora silkiniu-skolinga neliksiu,atsirokuosim,kai grysiu mirksiukas.gif  blush2.gif

o kokios tau patinka? as manau zinok streso nera, bo beveik kievienoj humanoj po keleta silkiniu rasti, o ir ne humanose yra. Nu siandien maziausiai 6 nepirkau
Atsakyti
reeva, nežinau, man kolegė numetė tik paveiksliuką, o aš įmečiau į tinypic ir čia.. Klausiau jos ar nusipirko ar žada, tai sakė, kad ne, nes panašu, jog čia tokia lengva plastmasė, neverta tokios pirkt.. Tuo metu ir neklausiau kur ji juos rado smile.gif

Beje, dėl skaručių, tai ta pati kolegė rodžius man ir skarelių, kurių ji norėtų foto, a la konsultavosi su manim, katra gražiau, ten daugumoj su prancūziškais motyvais, pvz eifelio bokštu:

user posted image

Gal kam aktualu.. Tik tiek, kad neaišku, šilkas ten, ar ne.. Ir ar skaitos vintage ar ne.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamiosBites: 27 balandžio 2010 - 20:32
aij,čia šiaip akimirkos silpnybė buvo buvus biggrin.gif
Atsakyti

Man aktualu su eifeliukais smile.gif Kiek pakastuoja? Man nesvarbu,kad butu silkas, tik, kad nebutu maza labai, nes noriu pagalvelei uzvalkala padaryt smile.gif
Atsakyti
trututu,kątik dar vieną suknią papirkau

kai gausiu-parodysiu
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 27, 20:09)
zvirbli gi jau pasakiau ta taska  g.gif aj beje dar ten kruva silkiniu palikau  blush2.gif

gal as zabala visai, bet neradau nei vienos siklines, kai buvau... Arba as ne ten buvau - buna man ir taip. Nes pirmiausiai isegzaminuoju skaras. Va kaklaraisciu tai buvo labai graziu bet visi demeti, o zinau, kad isskalbti ju negalima...

QUOTE(mirattes @ 2010 04 27, 20:18)
o kokios tau patinka? as manau zinok streso nera, bo beveik kievienoj humanoj po keleta silkiniu rasti, o ir ne humanose yra. Nu siandien maziausiai 6 nepirkau

nesakyk... vienu metu ir man taip atrode, dabar nerandu ne vienos! tiesa, nebeturiu galimybes daznai prasikosti...

QUOTE(GinCherry @ 2010 04 27, 20:37)
Man aktualu su eifeliukais smile.gif

nu aisku ir man lotuliukas.gif

Beje, etsy yra daug skareliu, bet visos ne silkines ir su siuntimu per brangiai iseina...
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 27, 18:18)

na,jei matei,kokias as perkuosi-tai tokios labiau nesiojamos-geometriniais rastais,gelemis didelemis,zinoma,turet kokia su arkliais nepamaisytu,bet pvz kai as buvau viena radus ir kainos uzismane kosmines-tai gal pamaniau,apsieisiu blush2.gif o kadangi zinau,kad pas jumi galima tikrai perliuku uz kapeikas isigyt,tai vat ir prasineju,jei kuri kokia idomesne uzmatysit-priegriebkit,jei,zinoma,nebus ten kaina uzkelta arba kokybe jau pobaise ax.gif bus didelis dekui or i skolinga neliksiu. 4u.gif
o va dabar pagalvojau-prisiprasinesiu pas visas,ale kaip jas atsiimt reiks? neturiu teisiu,kad galeciau LT kur nori ir kada nori vaziuot,be to,prisiprasyt kazko irgi nemanau,akd pavyks,nu bet taciau,gryzus,susisieksiu su jumi visomis,ziuresim,kaip man gausis,gal koki meeta padarysim,kur Vilniuj,arba Kaune mirksiukas.gif

savo siandieniniu nuotrauku dar nerodziau sb,bo isjuks del to komplektuko,o del paltuko-pabumbes,ale,tegu kolkas jis to nezino lotuliukas.gif

reeva,laukiam,laukiam...
Atsakyti
Aš stojuos ant bačkos ir visiem pareiškiu - vintage party II bus!
Organizuojamės, škias cool.gif
Atsakyti
Zvirbli, ten tam kuistuke naujas asortimentas. tai mes gal kaip tik pataikem mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

MLP, man grazu ir tas komplektukas, ir paltukas. Kazkokio senoj reklamoj maciau panasia palaidine ir platejancias kelnes. Gal net labiau platejancias negu tavosios. Dar ir margesnis buvo. Pamaniau, kad gana grazu.
Toki arbatos rinkinuka rastum ir musu turgely, bet jau ne uz tiek. Jei tvarkingas , kaina ir apie 100 lt buna. Po viena puoduka su lekstele tai dazniau ir pigiau buna.
Atsakyti