Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(Pieštuko_širdelė @ 2010 04 26, 17:44)
Laba vakara smile.gif Dažnai tyliai skaitau Jūsų temelę ir pamaniau,kad gal pagaliau atėjo laikas ir man pasireikšti  g.gif  biggrin.gif

antra ir trecia, tai griuk negyvas!!! ir dydis OK! nu kokia neteisybe - as jei tokia randu tai bent 20 dydzio doh.gif

Jei reikia perduoti is vilniau i kauna, tai as vaziuoju poryt - reiketu greitai perduot...

eina sau... jau kaip pavydas uzgriauze, einu savo sijono karpyt ir is jo suknele daryt... Aisku 100 metu bus sukarpytas...

ne, tada einu dirbt... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 18:44)

Nostalgie
labai geranoriška biggrin.gif tu geriau atvažiuok į mano gimtą kaimą, kur Pieštuko širdelė gyvena, išsikuisi ne blogesnę mirksiukas.gif

gerai butu.... as net iki Traku Humanos nebenuvaziuoju, su savo mazu monstru doh.gif tiesa, jei Gin bus neisvykus niekur tai ne si, o kita sestadieni Kaunan tureciau pributi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 19:31)
Joa, skaitau ir žiūriu, kaip užsisakinėsiu trečią sunkelę, o čia... taaaip, perduokit per mane, perduokit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Net susijuokiau paskaičius biggrin.gif
Ir taip,Nostalgie,važiuok čia mirksiukas.gif vintage suknučių čia daug,tik reikia netingėt su jomis pasidarbuot nusipirkus(siaurint,trumpint), bet kadangi ir taip darbais užsikrovus aš, tai palieku jas tikroms vintage gerbėjoms blush2.gif o jų mūsų miestely NEDAUG (turbūt tik Gardi ir bobulytės) biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nesinervuok,zvirbliuk mirksiukas.gif bus tu sukneliu-cia zinoma,as ir save kazkiek raminu biggrin.gif

gavau siandien savo komplektuka 60tuju,jis hand made,bet kaip ant manes siutas,tik nezinau,ar rasiu kur ji apsirengt,nes medziaga su blizguciu,tokia,iseigai doh.gif kazkaip neradau,akd pardaveja butu apie tai rasius,bet dabar jau nieko nepakeisiu,siaip graziai atrodo,kai bus isskalbta-pasirodysiu ax.gif

Pieštuko_širdelė,tai gal isduok paslapti kur tas miestelis-gal netycia man pasisektu ji aplankyt bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 26 balandžio 2010 - 19:06
o tai koks čia tas stebuklingas miestelis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieštuko_širdelė @ 2010 04 26, 19:02)
Ir taip,Nostalgie,važiuok čia mirksiukas.gif  vintage suknučių čia daug,tik reikia netingėt su jomis pasidarbuot nusipirkus(siaurint,trumpint), bet kadangi ir taip darbais užsikrovus aš, tai palieku jas tikroms vintage gerbėjoms blush2.gif  o jų mūsų miestely NEDAUG (turbūt tik Gardi ir bobulytės) biggrin.gif  lotuliukas.gif

dekui labai uz kvietima 4u.gif ar tik neteks, kaip matau, su reeva kooperuotis ir vaziuot i svecius biggrin.gif
Atsakyti
Gardi parodys kelią biggrin.gif 4u.gif Švenčionėliai biggrin.gif Sėdat į traukinį (jei iš Vilniaus),susimokat berods 13.40lt g.gif ir vos tik išeinat iš stoties prieš Jūsų akis atsiveria turgaus aikštelė,apstatyta palapinytėm biggrin.gif Labai patogu,nereikia niekur klaidžiot biggrin.gif

http://www.litrail.lt/wps/portal/!ut/p...0255JSNBO1R46/#

ops,nuoroda neveikia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieštuko_širdelė: 26 balandžio 2010 - 19:24
QUOTE(Pieštuko_širdelė @ 2010 04 26, 19:24)
ops,nuoroda neveikia sad.gif

veikia smile.gif ar tik neteks atrakcijos pasidaryti.... tik palauksiu kol dar labiau atsils blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 26 balandžio 2010 - 19:29
Pieštuko širdele, o kaip detaliai bigsmile.gif
Aš, tiesą sakant, labai retai užeinu į turgų, nes atvažiavus labai tingiu keltis... biggrin.gif

Dar gal niekad nesakiau, bet SM reklamos varo iš proto - būdavo šone ir viršuj, o dabar šokinėja ant ekrano, apsiverčia iš už kampo, aaa bijau.gif

Nostalgie, kvietimas galioja ir nuo Gardi mirksiukas.gif Kaip gerai, kad pribūsi, suknios noriu ir gal į batus tuos gal netyčia netilpsi... rolleyes.gif aš krutinu Gin, kad reikia dar vieno vintage party...
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 19:31)
Dar gal niekad nesakiau, bet SM reklamos varo iš proto - būdavo šone ir viršuj, o dabar šokinėja ant ekrano, apsiverčia iš už kampo, aaa bijau.gif

Nostalgie, kvietimas galioja ir nuo Gardi mirksiukas.gif Kaip gerai, kad pribūsi, suknios noriu ir gal į batus tuos gal netyčia netilpsi... rolleyes.gif  aš krutinu Gin, kad reikia dar vieno vintage party...

as ka tik irgi del reklamu burnojau mad.gif
dekui ir tau uz kvietima 4u.gif
del batuku tai zinok as ir tokia baime turiu unsure.gif ir labai gaila, kad su Gin nesusikalbejom (tiksliau - nepasikalbejom), butume suchimicine puikiuosius mainus rolleyes.gif

oi reikia, as uz visom keturiom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 26 balandžio 2010 - 19:35
Tai jei tau netinka, tu imk jos, aš imu tavo ax.gif ne vintažas, bet gražūs gi smile.gif

Aš laivelius juodus nusipirkau, labai gražūs, bet didoki doh.gif ale visvien nešioju, gal vatos įsikišt į nosis biggrin.gif

Dėl to ano, tai aš, būdama labai nagla ir perskaičius, kaip Gin žadėjo tau knygučių pamokas, pagalvojau, kad galima pasiorganizuot ką rolleyes.gif aišku, dabar gausiu velnių nuo jos biggrin.gif bet čia tik pasiūlymas ir jei kas vyktų, tai tik iš jos malonės mums parodyt. Pasidarytume vakarėlį su dailiųjų darbelių integracija ir visais privalomais vyno atributais po to biggrin.gif O vieta... hm, kaip ir įmanomas variantas ten, kur kviečiau, tik vietos nėra labai jau prūdais nakčiai rolleyes.gif
Atsakyti
aš jaučiu ne į temą,bet ir norėčiau kokio parčio biggrin.gif

Gal reikės kada susiorganizuoti kelionę g.gif
Atsakyti