Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Mirattes, smagus pirkinukai. Dar noriu paklausti, ar to rausvo masiniuko tau labai reikia? Gal nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 29, 21:42)
Mirattes, smagus pirkinukai. Dar noriu paklausti, ar to rausvo masiniuko tau  labai reikia? Gal nelabai ax.gif

Man gal ir nereikia taip labai, bet zinai pati kaip berniukams patinka zaisliukai, taip, kad mano antrajai puselei jis labai reikalingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 29, 22:30)
Man gal ir nereikia taip labai, bet zinai pati kaip berniukams patinka zaisliukai, taip, kad mano antrajai puselei jis labai reikalingas  blush2.gif

Tai del tos pacios priezasties ir klausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 29, 21:42)
Mirattes, smagus pirkinukai. Dar noriu paklausti, ar to rausvo masiniuko tau  labai reikia? Gal nelabai ax.gif

Baisiai dailus masiniukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
mirattes-super viskas,o suknute kartais ne silkine?
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 30, 20:10)
mirattes-super viskas,o suknute kartais ne silkine?

nea, poliesteris
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 27, 16:29)
paltuku Audrey stiliuko,
user posted image

Fainuolis wub.gif
QUOTE(mirattes @ 2010 04 29, 18:30)
user posted image

Labai mielas wub.gif
Atsakyti
Man irgi mirattes kiskiai labai labai thumbup.gif

vis galvojau, kaip man kereplai sugebeti tiesia linija ant kojos nusibrezti reiketu, jei reiketu lotuliukas.gif , o pasirodo yra (buvo) aparaciukas tam:

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif

toulieji bateliai (ciur as melynus):

user posted image

Papildyta:
user posted image

kepuriuka jamciau...

Atsakyti
kepuriukas tai gerulis:)
Atsakyti
aš tai jamčiau tuos žydrus batukus,jei jie nebūtų žydri biggrin.gif

labas
Atsakyti
Merginos, galiu isduoti paslapti, kur galit nusipirkti vintage indu, ivairiu daiktu ir drabuziu. Ogi Prienuose turguje wink.gif kai griztu i tuos krastus visada aplankau turgu ir kiekviena karta matau vintage daiktu. Kas nesidomi jais, tas neperka, bet kam aktualu - siulau nuvaziuot pasiziuret.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 05 01, 13:30)
Merginos, galiu isduoti paslapti, kur galit nusipirkti vintage indu, ivairiu daiktu ir drabuziu. Ogi Prienuose turguje wink.gif

Och, jei nebūtų Prienai taip toli nuo manęs verysad.gif jau kaip taurių vynui noriu ir dar daaaug ko ax.gif
Labas visoms 4u.gif
Atsakyti