Mirattes, smagus pirkinukai. Dar noriu paklausti, ar to rausvo masiniuko tau labai reikia? Gal nelabai

QUOTE(danske @ 2010 04 29, 21:42)
Mirattes, smagus pirkinukai. Dar noriu paklausti, ar to rausvo masiniuko tau labai reikia? Gal nelabai 

Man gal ir nereikia taip labai, bet zinai pati kaip berniukams patinka zaisliukai, taip, kad mano antrajai puselei jis labai reikalingas

QUOTE(mirattes @ 2010 04 29, 22:30)
Man gal ir nereikia taip labai, bet zinai pati kaip berniukams patinka zaisliukai, taip, kad mano antrajai puselei jis labai reikalingas 

Tai del tos pacios priezasties ir klausiu

QUOTE(danske @ 2010 04 29, 21:42)

Baisiai dailus masiniukas

mirattes-super viskas,o suknute kartais ne silkine?
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 30, 20:10)
mirattes-super viskas,o suknute kartais ne silkine?
nea, poliesteris
Man irgi mirattes kiskiai labai labai
vis galvojau, kaip man kereplai sugebeti tiesia linija ant kojos nusibrezti reiketu, jei reiketu
, o pasirodo yra (buvo) aparaciukas tam:

toulieji bateliai (ciur as melynus):

Papildyta:

kepuriuka jamciau...

vis galvojau, kaip man kereplai sugebeti tiesia linija ant kojos nusibrezti reiketu, jei reiketu

toulieji bateliai (ciur as melynus):

Papildyta:

kepuriuka jamciau...
kepuriukas tai gerulis:)
aš tai jamčiau tuos žydrus batukus,jei jie nebūtų žydri 
labas

labas
Merginos, galiu isduoti paslapti, kur galit nusipirkti vintage indu, ivairiu daiktu ir drabuziu. Ogi Prienuose turguje
kai griztu i tuos krastus visada aplankau turgu ir kiekviena karta matau vintage daiktu. Kas nesidomi jais, tas neperka, bet kam aktualu - siulau nuvaziuot pasiziuret.

QUOTE(Sky_diver @ 2010 05 01, 13:30)
Merginos, galiu isduoti paslapti, kur galit nusipirkti vintage indu, ivairiu daiktu ir drabuziu. Ogi Prienuose turguje

Och, jei nebūtų Prienai taip toli nuo manęs

Labas visoms