Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Man šiandien sendaikčiuose tėtis nenupirko lagaminooo cray.gif
Bandžiau įtikinti,kad jau turimam labai reikia brolio,bet vaidino kad nemato negirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 09:40)

kche kche I like!

QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 15:48)
Man šiandien sendaikčiuose tėtis nenupirko lagaminooo cray.gif
Bandžiau įtikinti,kad jau turimam labai reikia brolio,bet vaidino kad nemato negirdi biggrin.gif

Nu va - mamos reikejo prasyti (zr auksciau biggrin.gif )...

Visoms esamoms, busimoms mamytes ir mamyciu dukroms!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 02 gegužės 2010 - 16:39
Mamos nebuvo kartu,ir kai pasiskundžiau sakė,kad gerai padarė,kad nepirko mad.gif
Jokio palaikymo vienu žodžiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 02 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 18:20)
Mamos nebuvo kartu,ir kai pasiskundžiau sakė,kad gerai padarė,kad nepirko mad.gif
Jokio palaikymo vienu žodžiu

kita karta eik viena ir nusipirk lotuliukas.gif
Atsakyti
iš namų išvarytų biggrin.gif

beto,kažkokia vėl bomžė pasidariau.Ir kur tie pinigai dingsta?

Mirattes,po kiek tu savo lagaminus pirkai?
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 18:23)
iš namų išvarytų biggrin.gif

beto,kažkokia vėl bomžė pasidariau.Ir kur tie pinigai dingsta?

Mirattes,po kiek tu savo lagaminus pirkai?

10-15
Atsakyti
ohmy.gif
Kur tu taip pigiai parovei?Aš matyt ant brangininko užsiroviau.Nes norėjo 35
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 02 gegužės 2010 - 17:31
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 18:30)
ohmy.gif
Kur tu taip pigiai parovei?Aš matyt ant branginiko užsiroviau.Nes norėjo 35

As per skelbimus is zmoniu papirkau. Dar buvau ingalinoje uzsirezervavusi, kad kazkas spejo pries nosi uzlisti. dar iki sios vieni Sm prekeivei nemeile jauciu
Atsakyti
Aš šian buvau tam sendaikčių turgely,kur prie stoties,tai drįsčiau pavadinti jį MLP rojum,bo visokių lelyčių,statulėlių ir indų nors vežimu vežk.Bet pats turgus tai nelabai didelis,gal šiandienos oras koją pakišo.
Pati vervinau seilę prie tobulų kėdžių nu ir tų lagaminų.
Dar tokius gražius grafinus mačiau,tai kai kadanors turėsiu savo namus,prisipirksiu tokių ir dekorui,ir vandeniui gražiai laikyti
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 18:36)
Aš šian buvau tam sendaikčių turgely,kur prie stoties,

o kurioj cia tiksliau vietoj tas sendaikciu turgus?
Atsakyti
Reeva ,ka tu tuose lagaminuose laikai?Jie tau funkcionalus? Rubus gi nepatogu, o tik vietoj grozio tokius griozdus pasideti gaila vietos kambaryje g.gif Nebent tavo lagaminai gal kokie labai tvarkingi grazus...Mano mociutes palepej ju yra, tai parsiveziau kadaise pora, kol mokiaus piesimo priemones laikydavau, o dabar kai nebereik ju, tai ir nebera vietos jiems isnesiau isandeli...maniskaii grazus is isores, bet isvidaus sudriske ir neuzsifiksuoja,nzn kaip panaudot.

O as priverciau teti is sandelio partisti tokia medine deze-skrynia, kuria pries koki 10 metu irgi is mociutes palepes parsiveziau. Bambejo, kad nera vietos namuose, kur as ja desiu, tai as ismeciau kede, kur prie kompo buvo ir pasidejau skrynia vietoj kedes biggrin.gif O i vidu susikroviau visa kosmetika,va ir atsirado jai ir vietos ir paskirtis biggrin.gif
Atsakyti
Nu dar nelaikau,bo niekaip neprisiverčiu iš močiutės atsivežti biggrin.gif
Laikysiu knygas,kurios jau lentynoj netelpa

Mirattes,net nežinau kaip paaiškinti.Netoli Jaunimo teatro.kažkokiam parkelyje su dviejų sumąsčiusių moteriškių skulptūra.Kažkas jau rašė tikslų parkelio pavadinimą ankščiau
Papildyta:
ir tas močiutės-mano lagaminas tai žiauriai tvarkingas ir nelabai didelis,gal truputuką didesnis už A3 formato lapą
Atsakyti