labai panasius i tuos zydrus uzmaciau vienoj musu charity,tik jie tamsiai melyni,beveik juodi irgi su bantukais,nedideliu kulniuku,ferragmo gamybos,odiniai,made in italy ant pado,tik ne mano dydzio
sveikos.
labai panasius i tuos zydrus uzmaciau vienoj musu charity,tik jie tamsiai melyni,beveik juodi irgi su bantukais,nedideliu kulniuku,ferragmo gamybos,odiniai,made in italy ant pado,tik ne mano dydzio
ten parasyta 7,5 atrodo,tiks manau 37 nesiojancioms,bet neemiau,nes nezinau,ka reiktu daryt,jei nei viena nenoretu
nuoširdžiai.
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 01, 14:28)
sveikos.
ten parasyta 7,5 atrodo,tiks manau 37 nesiojancioms,bet neemiau,nes nezinau,ka reiktu daryt,jei nei viena nenoretu 
Kaip nenoretu??? ASSSSS JU NORIU! mano lapcei tinka! kiek kainuoja?
na,jei dar bus jie-galesiu paimt,jei kaina tinka-6£
tik padukas biski panesiotas-nes irgi padas odinis,o jie zinai,kaip nusibruzina greit
o siaip tai tvarkingi,nu butu jie bent puse dydzio mazesni,buciau net nemascius ir sau pasiemus-tipo pas mane bateliu mazai

dėl šitų suknių beleką padaryčiau
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 05 01, 17:04)
na,jei dar bus jie-galesiu paimt,jei kaina tinka-6£
tik padukas biski panesiotas-nes irgi padas odinis,o jie zinai,kaip nusibruzina greit
o siaip tai tvarkingi,nu butu jie bent puse dydzio mazesni,buciau net nemascius ir sau pasiemus-tipo pas mane bateliu mazai 
kiba ir man batu per mazai
ok.as pirmadieni arba antradieni nuvaziuosiu ir jei bus dar-paimsiu,nes kai buvau praeita savaite,kazkodel apejau du ar tris kartus aplink juos,bet nepaemiau
neriniuoju suknele
jei gerai pavyks parodysiu ryt
siuo metu ji mano devimiausia ir mylimiausia, tik biski trumpoka, tai atlenkiau ir bandau atlenkimo, bei neriniu pagalba kiek imanoma pailginti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 05 01, 13:30)
Merginos, galiu isduoti paslapti, kur galit nusipirkti vintage indu, ivairiu daiktu ir drabuziu. Ogi Prienuose turguje
kai griztu i tuos krastus visada aplankau turgu ir kiekviena karta matau vintage daiktu. Kas nesidomi jais, tas neperka, bet kam aktualu - siulau nuvaziuot pasiziuret.
Kaip noreciau,bet niekada i ta puse nevaziuoju.
j'aime graziu batuku pridejai.
mylittleprincess kada planuoji gryzt i LT?

Savo jau pasveikinau,tai dabar sveikinu visas vintažines mamytes