sveikos. labai panasius i tuos zydrus uzmaciau vienoj musu charity,tik jie tamsiai melyni,beveik juodi irgi su bantukais,nedideliu kulniuku,ferragmo gamybos,odiniai,made in italy ant pado,tik ne mano dydzio ten parasyta 7,5 atrodo,tiks manau 37 nesiojancioms,bet neemiau,nes nezinau,ka reiktu daryt,jei nei viena nenoretu
kukū, zuikės-puikės Kaip sekasi? Neprastai? Na, bent jau susidaro toks vaizdelis pasižiūrėjus į MLP apelsininį paltuką, Mirrates rankinuką ir rožinį kadilaką
sveikos.
labai panasius i tuos zydrus uzmaciau vienoj musu charity,tik jie tamsiai melyni,beveik juodi irgi su bantukais,nedideliu kulniuku,ferragmo gamybos,odiniai,made in italy ant pado,tik ne mano dydzio ten parasyta 7,5 atrodo,tiks manau 37 nesiojancioms,bet neemiau,nes nezinau,ka reiktu daryt,jei nei viena nenoretu
na,jei dar bus jie-galesiu paimt,jei kaina tinka-6£ tik padukas biski panesiotas-nes irgi padas odinis,o jie zinai,kaip nusibruzina greit o siaip tai tvarkingi,nu butu jie bent puse dydzio mazesni,buciau net nemascius ir sau pasiemus-tipo pas mane bateliu mazai
na,jei dar bus jie-galesiu paimt,jei kaina tinka-6£ tik padukas biski panesiotas-nes irgi padas odinis,o jie zinai,kaip nusibruzina greit o siaip tai tvarkingi,nu butu jie bent puse dydzio mazesni,buciau net nemascius ir sau pasiemus-tipo pas mane bateliu mazai
ok.as pirmadieni arba antradieni nuvaziuosiu ir jei bus dar-paimsiu,nes kai buvau praeita savaite,kazkodel apejau du ar tris kartus aplink juos,bet nepaemiau
neriniuoju suknele jei gerai pavyks parodysiu ryt siuo metu ji mano devimiausia ir mylimiausia, tik biski trumpoka, tai atlenkiau ir bandau atlenkimo, bei neriniu pagalba kiek imanoma pailginti
Merginos, galiu isduoti paslapti, kur galit nusipirkti vintage indu, ivairiu daiktu ir drabuziu. Ogi Prienuose turguje kai griztu i tuos krastus visada aplankau turgu ir kiekviena karta matau vintage daiktu. Kas nesidomi jais, tas neperka, bet kam aktualu - siulau nuvaziuot pasiziuret.
Kaip noreciau,bet niekada i ta puse nevaziuoju. j'aime graziu batuku pridejai. mylittleprincess kada planuoji gryzt i LT? Gal i Šiauliu puse zadi vykt? Vietinius taskus aprodyciau.