Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 17:57)
Mirattes,net nežinau kaip paaiškinti.Netoli Jaunimo teatro.kažkokiam parkelyje su dviejų sumąsčiusių moteriškių skulptūra.Kažkas jau rašė tikslų parkelio pavadinimą ankščiau

taigi Arkliu gatveje!!! Kur Ladzynu peleda sedi biggrin.gif Buvau vakar uzsukusi i ta turgeli - labai jau artimas Taurakalniui. kazi gal rimtai taurakalni jau galutinai isvaike? Nes net prekeiviai kai kurie tie patys - esu isiminusi kelis brangininkus lotuliukas.gif .

Siaip tai - tiklai MLP rojus! Buvo ziauriai graziu daiktu, bet net kainu neklausiau - is veidu matyti, kad susirinkom bizni daryti...

Skuduru ten nera (ot apsidziauge mano diedas lotuliukas.gif )...

O cia akytem paganyti - buciau tokia ilgaplauke romantiska mergaite - tik tokiom suknelem ir vaiksciociau...

user posted image

odrey:

http://www.dailymoti...o_music?start=9

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 02 gegužės 2010 - 18:07
o ausytes irgi nešiotum hihihi.gif ?

Jo,man ir panašu ten buvo į sumažintą Taurakalnio versiją.O ant pastarojo jau turbūt metus nebuvau g.gif
Ten skudurų irgi nekažkas būdavo (o gal tiesiog nerūpėjo g.gif ),bet kokių papuošalųųųųųųų happy.gif Dar dabar akyse stovi vienas komplektėlis,bet žiedas per mažas buvo,tai pirkti viską vien dėl auskarų per didelė prabanga būtų
Atsakyti
Sveikos mielosios!!!!! 4u.gif
Atsivilkau pas jumis blush2.gif , po ilgooo laiko... blush2.gif
Ech, kiek jus prirase ir prideje - giriu visas 4u.gif
O as uzsikasus savo burdake po storu dulkiu sluoksniu, turiu keliata dalykeliu, bet foto ikelt bandysiu rytoj, nes jau rankenos nebenesa ir tingulingu nesvietiskai. blush2.gif
SVEIKINU VISAS ESAMAS, GREIT BUSIMAS IR KADANORS BUSIMAS MAMAS! 4u.gif
user posted image
Atsakyti

Su mamos diena visas smile.gif
user posted image

Ash lagamine laikai dirzus, o turiu pora mazesniu tai ten laikau visokias priemones darbams smile.gif

Visai neseniai papirkau nemaza grafina vynui plono stiklo, gal reiks pafotkint.Kazkoki siuvineta dekliuka ir bourjois kvepalus senus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 02, 19:54)

Visai neseniai papirkau nemaza grafina vynui plono stiklo, gal reiks pafotkint.Kazkoki siuvineta dekliuka ir bourjois kvepalus senus smile.gif

Pafotkink
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 02, 19:54)
Su mamos diena visas smile.gif
user posted image
Ash lagamine laikai dirzus, o turiu pora mazesniu tai ten laikau visokias priemones darbams smile.gif

Kokia liux ideja butu. Mano deze jau neuzsidaro per dirzus,dangtis krenta, kaip butu puiku juos kraut i lagamina,bet nebetelpa jie kambari doh.gif
Butinai pafotkink,nes as ir nesuprantu kas ten per daiktas vynui bigsmile.gif
Atsakyti
Nenorit?
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie bendru sveikinimu musu dienos proga smile.gif - siemet as irgi pilnateisiskai svenciu sia diena biggrin.gif

Tai va, as ne kazi ka nugvelbiau si savaitgali - tik pas mociute pora zydro stiklo leksciu ir sendaikciuose sena meskinuka porcelianini smile.gif

Radau turguj "4711" 25ml - tai priglaudziau, nes cia kazkada kazkas labai ieskojo. Buteliukas visai naujas ir pilnas, tai jei kam reik - kreipkites.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 02, 18:54)

bourjois kvepalus senus smile.gif

zis is intristing!!!

QUOTE(reeva @ 2010 05 02, 20:46)

nea, man nepatinka toks modeliukas...
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 05 02, 18:26)
O as uzsikasus savo burdake po storu dulkiu sluoksniu...

likimo drauge friends.gif sedziu ir ziuriu i savo peda, kuria sugebejau sian vinim prasibesti doh.gif

su svente visas mamas 4u.gif
Atsakyti

Na stai, mano vyno vandens/grafinas smile.gif Kamsti paemiau i ranka, kad dydis mazdaug matytus, nes tikrai didokas jis smile.gif
user posted image
user posted image

Dekliukas, kuris greiciausiai buvo skirtas manikiuro reikmenims.Siuvineta rankom ant silko
user posted image
user posted image

Ir bourjois "folies bergere" parfumas.Buvo ne originalioj pakuotej, o dezutej juvelyrinej smile.gif Sukurti 1943 metais.Kelintu sitie tai nenutuokiu, bet Minerva sake, kad greiciausiai jiems maziausiai 10 metu smile.gif
user posted image

Atsakyti
O aš šian ryte gavau savo suknutę,tai iškart išlėkiau mokyklon su ja bigsmile.gif
Su tokia nekuklia iškirpte,tataigi pasivilkau maikutę po apačia.
Su kišeliukais iš šonų
Iki kelių,medvilninė
user posted image
Atsakyti