Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Gin manikiurine wub.gif as grafinams gan abejinga, bet sitas dailus smile.gif

reeva, paziurejus pirma mintis, kad tu ir avatare biggrin.gif antra mintis, kad grazu wub.gif
Atsakyti
hahahaa,net nesuvedžiau,kokios suknios panašios laugh.gif
Norėčiau būt ta mergike,kuri avatare ax.gif

ačiū wink.gif

Gin,labai visi pirkiniai patiko good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 03 gegužės 2010 - 14:43

reeva, faina suknele labai, ash dabar su panasios medziagos sijonu, tik trikotaziniu, po namus vaikstau smile.gif Tik kazkaip tu fotografuoji labai ish virsaus, tai buna sunnku suprasti pilnai, kaip ta suknele atrodo smile.gif Ir dekui mirksiukas.gif

Nostalgie, oi, ash tai nesu grafinams abejinga, bet vengiu pirkti, kol savu namu ner, bet sita pasiemiau, nesusilaikiau blush2.gif O del manikiurines, tai mastau ka ten i vidu ikisht dabar biggrin.gif
Atsakyti
jo,kažkaip nesigauna kolkas man kitaip fotografuoti blush-anim-cl.gif
bet užtat parašiau,kad iki kelių biggrin.gif
Atsakyti
Man ir manikiurine patiko,naudociau pagal paskirti. smile.gif

Reeva ,man ir pirma mintis,kad is avataro biggrin.gif O kaip su uniforma suderinai ,ar pas jus neprivalomos?
Atsakyti
Pas mus uniforma juodas/tamsiai mėlynas švarkas,kurį jau dabar nešioju kaip viršutinį rūbą lauke,tai susiderino biggrin.gif
Atsakyti

tai, kad cia reikia dilde metaline det, o ash tokiu nenaudoju, uz tai ir mastau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 03, 16:41)
tai, kad cia reikia dilde metaline det, o ash tokiu nenaudoju, uz tai ir mastau  biggrin.gif

tai pradek naudot tongue.gif
arba kaip kosmetine tasei, lupu bligesiui ,vazelinui ,sukutem,veidrodukui isikist..labai damiska wub.gif
Atsakyti

tai sako gi, kad labai negerai ir labai kenkia biggrin.gif
Atsakyti
nu tai stiklinė dildė panašių matmenų kaip metalinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 03, 16:44)
tai sako gi, kad labai negerai ir labai kenkia  biggrin.gif

Geleziniu ir as nenaudoju ,bet apie popierines ir stiklines blogo girdejus nesu g.gif
Su zirklem dar nesveikiau, tai kas beliktu,nusikramtyt? biggrin.gif
Atsakyti

Tai ash butent apie metalines ir snekejau, tu kitu mazu nesu macius, gal reiks atidziau paziuret, na nesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 03 gegužės 2010 - 16:25