QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 20, 23:06)
nu neeeeee... cia jau knock out. numirciau tokia paciupinejus, nors del stiliuko butu jeeega
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 21, 13:49)
as dabar guodziuosi,kad reikia savo vintage daiktu kaina svert pradet,nes kartais tokiu geriu randu,bet bent man,kaina kanda,esu nusistacius kiek max noriu leist tokiems dalykams
ir kaip tau iseina isilaikyti tuose limituose?????????????????? as galiu 50 kartu su savim persidereti ir po to dar... esu visai emocine pirkeja

Uztai ir spinta luzta, ir kruva nenesiotu daiktu... Jau dirbu truputi su savim ir jau net pavyksta, bet toli grazu ne visada...
QUOTE(reeva @ 2010 04 21, 14:28)
Dabar priminėt mini spektaklį,kurį surengiau vieno skuduryno pardavėjoms
I like
QUOTE(adžani @ 2010 04 21, 15:45)
Kadangi nauja tema nauji ir batai
kaspinai rules! labai faini!
QUOTE(mirattes @ 2010 04 21, 18:44)
Kodel neturiu pinigu???????????????????? radau kuistala kur kruva vintage sukniu palikau, bet pinigu visiskas stilius .... o ten tiek gelyciu, tiek taskeliu
Tase pasiemiau tai rodausi
tase faina! o adresais ar bent suknelem galima pasidalinti - pagalvok, kaip jos dabar liudnos ir vienisos laukia, kol jas nupirks tikra vintage myletoja! Think about it!!!! As cia i sazine apeliuoju, i brolybes (uj, seserybes) jausma, lietuvio prigimtine savybe!
Cia jau is kitos operos (bet tikiuosi, kad vis tiek budins seserystes jausma kazkaip) Koooooks vyriskis buvo.