Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(mirattes @ 2010 04 21, 20:11)
Na tai mergaites as gi isduodu visom, bet ne viesai, kolkas nei vienos uzklausos i Az. ne tokios ten ir kruvos, bet daugiau negu iprastoje ne vintage parduotuvej  mirksiukas.gif

ėėėė aš ir noriu bigsmile.gif o ten storom yra suknelių ties talija? blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
as ir pasidalinciau ziniom.... bet isskyrus Traku Humana ir savo namus bei savo mini parduotuvele nebeturiu jokio priejimo prie vintage parduotuviu ir daiktu doh.gif verysad.gif koki 1000 metu niekur nebuvau ir nieko nepirkau, viena suknele rubukuose pirkta prie namu praita savaite nesiskaito.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 21, 21:15)

kaip tik maciau mergaites, kurios akivaizdu, kad vintage sukneles perka del mados sad.gif

Gin bet juk visi rubai del mados! vienokios ar kitokios bet tikslas tas pats.

Aisku, gaila, kai tavo mada, kuri praktiskai jau tampa pasauleziura, pasidaro masine, bet ka padrysi - dabar turim daug info priemoniu ir kazka labai savita issaugoti yra sunku... Bet sutinku, kad masine mada praeis. Ir tada vel liks tie tikrieji nesiotojai...

Va dabar galvoju, ar as prie ju, ar ne? g.gif Pamatytu mane kas diena darbe, tai sakytu ni-fi-ga! bet cia kaip kam ir kaip kada.

va pafilosofavau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 21, 21:22)
o ten storom yra suknelių ties talija?  blush2.gif  hihihi.gif

ka tuo nori pasakyti???? g.gif g.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
....kad zmonyte labai daug valgo paskutiniu metu biggrin.gif ir mete laikytis dietu biggrin.gif
Atsakyti
J'aime, tep, cia matyt priklauso ish kurios puses ziuresi, plius kitas dalykas, kai kuriuos zmones ipareigoja aplinka, darbas ir t.t rinktis tam tikra rubu stiliu, tai tenka taikyti tik detales ir panasiai arba rengtis kaip nori tik laisvalaikiu, o jaunas zmogus t.y moksleivis/studentas paprastai neturi tokiu suvarzymu...

Einu toliau dirbt geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 21, 19:07)
as ne  4u.gif kuo daugiau - tuo smagiau  biggrin.gif

QUOTE(reeva @ 2010 04 21, 19:11)
o ko čia pykti?
Smagu

Aciu 4u.gif
QUOTE(adžani @ 2010 04 21, 14:45)
Kadangi nauja tema nauji ir batai  blush2.gif O dar kai kaspinai  wub.gif
user posted image
user posted image

Na va, apziurejau savo senai turimus, taciau pasivaikscioti neisvestus batelius. Konstatuoju smile.gif : panasus, bet ne tokie pat doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Aha Gin, susisuko tau galele arba as netinkamai suformulavos sakinius. Panasi i ta kur turiu strucio odos savo forma, bet aikivaizdziai ne faktura mirksiukas.gif

Nostalgie, as maniau tau del sukneliu manijos jokios vietos nera kliuvinys wink.gif

O kas ten dar ta skarele apciupineti norejo, zvirblis? As tai jos dar net nenesioju, bo zinant mane tai pamesiu antra diena. Tai graziai sulankstyta ji puosia spinta ir dziugina sirdi.

beje labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 21, 21:29)
....kad zmonyte labai daug valgo paskutiniu metu  biggrin.gif ir mete laikytis dietu  biggrin.gif

aha, spjoviau, ir galvoju, kad gero žmogaus turi būti daug flirt.gif

Nostalgie, o aš tau turiu suknelę tongue.gif
ten apie 40-as berods. gal tau net ir didoka bus g.gif
žydra ryškiai su baltais žirneliais, su petukais, su kalnieriuku, ilgom rankovėm,
sijonas su pamušalu,
kaip ir visos dauguma vintage poliesterinė, ale kriti superovai smile.gif

sakau gal machniom į batus žaliuosius ar baltuosius ar pan blush2.gif nu suderinsim wink.gif jei tau patiks.
kitą sav visaip kaip bandysiu iki tavęs acilėkti pioneer.gif
Atsakyti
kaip galima tokius rastus grozius perleisti kitiems. As taip nemokeciau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 22 balandžio 2010 - 09:01

Miratess, manau galima, nes pas juos tu groziu rasti daug daug lengviau nei pas mus smile.gif Be to, zmones ish to gyvena smile.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif
nepagyriau as tu bateliu,nes man ankstyvaja jaunyste primine-turejau panasias ale lakierkas,kurios taip uzkulnius nuede doh.gif ale ko neapdarysi del mados ir grozio-eidavau i mokykla su apklijuotais pleistru plius spaudziamais pirstais,nes ten nebuvo nat oda,o kazkokia kaip guma stora-kai vesu-tokie kieti budavo,kaip plyta,o kai pasildavo ant saules-dydziu didesni pasidarydavo ir kojos juodai prakaitavo-zodziu,atsiprasau,kad nepagyriau,bet ne kokius prisiminimus sukele blush2.gif biggrin.gif uztat dabar giriu ir sakau,kad jei jie odinukai-bus grazu thumbup.gif

mirrates,taigis,kaipgis,planu kalnas,atrodo,kad gryzus turedama 3sav laiko,galeciau visur spet,bet as be masiniuko,tad jei pasiseks ilgiau nei parai pabut Vilniuj,tai butinai aplankysiu,o adresus man gali i meila surasyt,as tau ji galiu i az parasyt arba i mano nesenai iskepta bloga-parase idejau.... blush2.gif tikuosi,kad nesupeiksit labai-dar tik mokinuosi as ten juos gamint,minciu pilna,sunku surikiuot blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau šian skarelę,neaiškaus audinio (kažkas tarp plonos vilnos ir medvilnės),su arkliais
Ir Mergelės Marijos pakabučiu prisegtu su grafke hihihi.gif
Ją patvarkyti reiktų,bo yra išsipašiusių siūlų ir patrauktų (net nežinau,kaip paaiškinti unsure.gif )
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

nežinau,kiek labai man jos reikia,tai jeigu kam nors-labai,duokit žinią
jau duota hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 22 balandžio 2010 - 12:22