Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(mirattes @ 2010 05 08, 20:27)
katik is siauliu pargrizau, bet neturejau progos jokiu tasku aplankyti, o taip norisi kazko...
labas zazuna wink.gif kaip ten tos dulkes? kyla ar slugsta? faina tie remontai, bent jau man tai patiko, dabar jau truksta kazkaip...

Ot kokia Šiauliuose buvai ir manes neaplankei bigsmile.gif
j'aime man vistiek atrodo,kad cia suknute karstai vasaros dienai po kurortus lakstyt bigsmile.gif Juk jei ir naktiniai niekas neatskirtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 08 gegužės 2010 - 20:55
QUOTE(adžani @ 2010 05 08, 21:53)
Ot kokia Šiauliuose buvai ir manes neaplankei  bigsmile.gif 

bet uz tad pagalvojau apie tave mirksiukas.gif buvau regbio varzybose
Atsakyti
Mergaitės, gal kuriai aktualu, palandžiojau po MD, užtikau, lb nemuškit, čia ne reklama, net ne mano profilis, šiaip tiesiog, gal kam patiks:

http://www.manodrabu...vintage-batukai
Atsakyti

Dilgelyt, faina labai suknele ir prie klumpiu tikrai liuks atrodo smile.gif

Ant jaime sukneles virsaus kiei imatau tai rozytes susuktos ish juosteles, jei gerai iziuriu, o suknele tai labiau suknele, net nepagalvociau, kad naktiniai smile.gif

Jaimie, siandien pagaliau tavo suknele priglaudziau, tai puikiai atrodo ant kuno good.gif tik ishkirpte gal nelabai patiko, truksta ten kokio kaspino ar kazko, bet pritaisysim smile.gif Ir gavau puikia suknele ish nostalgie, irgi graziai atrodo wub.gif

user posted image

Ir dar papirkau labai grazios, plonos rozetos medvilnes, gal net suknelei uzteks biggrin.gif Pagrindas tokios keistos zaliai, gelsvais rudos spalvos, kaip senos knygos lapu, o rozes rozines beigi kiti augalai zali, bet tokios neintensyvios spalvos.Zodziu sunku paaishkinti, bet vaizdiniu priemoniu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 05 08, 23:35)
Ir dar papirkau labai grazios, plonos rozetos medvilnes, gal net suknelei uzteks biggrin.gif Pagrindas tokios keistos zaliai, gelsvais rudos spalvos, kaip senos knygos lapu, o rozes rozines beigi kiti augalai zali, bet tokios neintensyvios spalvos.Zodziu sunku paaishkinti, bet vaizdiniu priemoniu biggrin.gif

Tai kur tos vaizdinės priemonės? biggrin.gif Aš tai parsitempiau iš mamos krūvą medžiagų, visos jos jaunystės laikų. Bet gražiausio žalsvo gėlėto šilko nedavė doh.gif
user posted image

Beje, suknelė iš Nostalgie labai labai daili ir tokia... lengva, poetiška, labai pavydo verta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 08 gegužės 2010 - 23:48
Aha,buvusi Nostalgie suknė visiškai tobula ohmy.gif
Nu,gal tik tos klostės sijono apačioj nelabai,bet ir taip sueitų irnesakyk.gif biggrin.gif

Aš ir prieš kelias savaites nusipirkau labai gražaus rožėto audinio,tai mama gaaal pasiūs suknę iš jo pusserės vestuvėms
Atsakyti
Gin aciu 4u.gif
Man laaabai grazi apkykakle tavosios bigsmile.gif
Atsakyti
grazios suknutes thumbup.gif
o as va sedziu ir suku galva-vaziuot i turgu ar ne? g.gif nes kaip ir reiktu pataupyt,o jau net nezinau,ar reikia ko biggrin.gif
Atsakyti
aš tai jau apsirengiau pagaliau ir tuoj dviratuku blusturgin minsiu happy.gif
Atsakyti
Man labai patikusi fotkė:

user posted image

Ir dar šitos mergaitės blog'ą paskaityti galite: http://sallyjanevint...e-boutique.html

(Turbūt nieko naujo neparodžiau. hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 05 08, 22:34)

wub.gif wub.gif
Gin suknute thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 09 gegužės 2010 - 11:16
aš pernai pirkau tokią pačią gelsvam fone mėlynom gėlėm, ale jos audinys, kažkos labai kietas sintetinis, na kaip šilkas krenta bet jaučias kad sintetika. nė karto ir neužsidėjau dar doh.gif
Atsakyti