Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

Bet jos tokios iki alkuniu? ar 3/4?

Man tai ta balta ir po miesta tinkama atrodo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 22, 17:47)
Bet jos tokios iki alkuniu? ar 3/4?

Man tai ta balta ir po miesta tinkama atrodo  ax.gif  biggrin.gif

Iki alkuniu.
Tinkama ji ir yra, todel ir pagalvojau,kad tu labiau ivertintum, nes man po didmiesti su balta berankove vaiksciot neiprasta kazkaip, nesavim jausiuos tokia sviesi budama. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos plepses! 4u.gif
Jau tiek pripliurpsejot, kad man akiai paskaudo beslebizavojant ir dar - giriu pirkinius! 4u.gif Fainiai, kad jums sekasi geriu rast. mirksiukas.gif
O asai uzusikasus tarp tonu dulkiu, surudijusiu viniu ir kito bieso - vyksta vintagin'o remontas, viliuosi, kad gal po kokio menesio eis ataugeles ten ikelti, bet tai butu turbut didelis stebuklas... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 04 22, 17:35)
... viliuosi, kad gal po kokio menesio eis ataugeles ten ikelti, bet tai butu turbut didelis stebuklas... lotuliukas.gif  doh.gif

oooo, kaip pavydu bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif man negreiciau nei .... pavasari kita unsure.gif jei labai pasiseks, gal ziema.... unsure.gif

dilgelyt, dailios sukneles, baltaja as taip pat po miesta drasiai tasyciau, o kita suknele, tokia labai... idomi rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 22, 15:54)
Siandienines:

man ta pirma taaaaaaip tobulai ant sienos atrodo. kaip koks vintaginis paveiksliukas. idomu, kaip apsirengus. man grazi melynas kaspinas po kaklu ir tas kalnierius. bet pati tokio modeliuko neisdrisciau nesioti...

hmmm. kokia tai labai kukli esu patapus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 22, 18:38)
oooo, kaip pavydu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif man negreiciau nei .... pavasari kita  unsure.gif jei labai pasiseks, gal ziema....  unsure.gif

dilgelyt, dailios sukneles, baltaja as taip pat po miesta drasiai tasyciau, o kita suknele, tokia labai... idomi  rolleyes.gif  4u.gif

Isisvajojai ax.gif Bus gerai ir vasara tos ikurtuves. I emaila nueisiu apie 10 val.
Atsakyti

Baik tu biggrin.gif , nera cia ko pavydet, labai daug nervu atitampe popierizmas - norejom pakelt palepes stoga, tai neleido brudai, norejom pastoge isirengt, tai menesi tampe, kisiojom pakisiojom, bet vistiek neleido... doh.gif , tenka dabar suktis kaip iseina - gyvensim 1923 metu gamybos sprotdezej lotuliukas.gif , ale savoj ir mieloj iki paskutinio pramusto zaizdoto krumplio... biggrin.gif
Dar en... darbu laukia, bet svajot niekas neuzdraus... biggrin.gif
Jauciu, kad pas tave pilaiteje darbu zymiai daugiau nei pas mumi, bet uztat koks saldumas suima pasapnavus apie grazu FIN'a, ane? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Danske
, ziurek smile.gif
Atsakyti
oooo, kaip pavydu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif man negreiciau nei .... pavasari kita  unsure.gif jei labai pasiseks, gal ziema....  unsure.gif

dilgelyt, dailios sukneles, baltaja as taip pat po miesta drasiai tasyciau, o kita suknele, tokia labai... idomi  rolleyes.gif  4u.gif

Na taip, idomi nekasdieniska labai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(j'aime @ 2010 04 22, 18:41)
man ta pirma taaaaaaip tobulai ant sienos atrodo. kaip koks vintaginis paveiksliukas. idomu, kaip apsirengus. man grazi melynas kaspinas po kaklu ir tas kalnierius. bet pati tokio modeliuko neisdrisciau nesioti...

hmmm. kokia tai labai kukli esu patapus  g.gif

drinks_cheers.gif Tai ir sakiau,kad prie tapetu tinka smile.gif Dekoratyvi ji lb, dar kai sutvarkysiu, grynai interjero detale, dar tiktu su mociute sekmadieni i baznycia eit biggrin.gif
As ir turbut nelabai nesiosiu, bet negaliu tokio grozio uz 1 lt nepirkti blush2.gif Pasigrozesiu pries veidrodi ir pakabinsiu..
Atsakyti
dilgelyt, man tai prima fantastiska. Perleisk ka ax.gif
Atsakyti

dailus labai batukai Gaila, kad mazi tokie smile.gif
Atsakyti
ir brangus labai
Atsakyti