Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 22, 11:28)

mirrates,taigis,kaipgis,planu kalnas,atrodo,kad gryzus turedama 3sav laiko,galeciau visur spet,bet as be masiniuko,tad jei pasiseks ilgiau nei parai pabut Vilniuj,tai butinai aplankysiu,o adresus man gali i meila surasyt,as tau ji galiu i az parasyt arba i mano nesenai iskepta bloga-parase idejau.... blush2.gif tikuosi,kad nesupeiksit labai-dar tik mokinuosi as ten juos gamint,minciu pilna,sunku surikiuot blush2.gif

brukstelk mano mail'a i az ir as parasysiu
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 22, 09:01)
kaip galima tokius rastus grozius perleisti kitiems. As taip nemokeciau  blush2.gif

man ta pirma geltona.... tea dress wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai tokias mylu mylu wub.gif
Atsakyti
čia SM skelbimuose radau parduoda
user posted image

ale grynai tokie kaip manao mamos buvo, tik su rudais/žalaisi tonais, pamenu kai buvau mažytė, tai perpus koja mažesnė, o prieš veidrodį taip patiko staipytis su jais.
irgi lakiniai. paskui pamenu sesuo sudrožė studentė pirmuose kursuose, ėch gerai jai buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 22, 06:33)
Nostalgie, as maniau tau del sukneliu manijos jokios vietos nera kliuvinys wink.gif

vel gi pasikartosiu - gerokai mane ir mano galimybes pervertini.... kadangi sukneles kaupiu ilga laika, tai pavadinciau pomegiu, o ne manija.... juolab, kad as beveik nedeviu kelniu ir sijonu... o juk kazkuo rengtis reikia? mmmm? smile.gif
pazadu, kad ten neisiu, kad tik tau gink die nepritruktu biggrin.gif

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 22, 08:25)

uzgriebk, ziuresim, ka pavyks sutart 4u.gif

ai, ir labai dailus batukai wub.gif
Atsakyti
vel gi pasikartosiu - gerokai mane ir mano galimybes pervertini.... kadangi sukneles kaupiu ilga laika, tai pavadinciau pomegiu, o ne manija.... juolab, kad as beveik nedeviu kelniu ir sijonu... o juk kazkuo rengtis reikia? mmmm? smile.gif

kaip man iki to priaugti... (ypac ziemos metu)... bet cia turbut nepriaugama - cia gimti tokia saunuole reikia
Atsakyti
Nostalgie, tu kazkaip piktai i mane ziuri 4u.gif as gi absoliuciai su ironija. Blembacki sakau reikia keisti savo sita blogi, bo rimtai as nebemoku bendrauti. As tik dziaugciausi, kad sukneles vilki tokia sauni moteris, kaip tu, o ne, kad jos sukarpomos skudurams, lelyciu rubams, karnavalams ir panasiai. Taip, kad draugaukim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 22, 13:49)
čia SM skelbimuose radau parduoda
user posted image

ale grynai tokie kaip manao mamos buvo, tik su rudais/žalaisi tonais, pamenu kai buvau mažytė, tai perpus koja mažesnė, o prieš veidrodį taip patiko staipytis su jais.
irgi lakiniai. paskui pamenu sesuo sudrožė studentė pirmuose kursuose, ėch gerai jai buvo  wub.gif

blem, kokie grazus! ir su kablais!!!! tik man jau negalima pirkti batu doh.gif doh.gif jau ir taip be siaciaus...
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 22, 15:02)
Nostalgie, tu kazkaip piktai i mane ziuri  4u.gif

nepiktai mirksiukas.gif gal kiek ir isiskaudinau, bet tikrai nepiktai ziuriu 4u.gif

as irgi tu batu noriu.... kuo labiau ziuriu, tuo labiau noriu..... wub.gif wub.gif
man dabar su batais visai beda..... i 37 nebeikisu koju, beveik i visus kuriuos turiu doh.gif darausi standartine 38 angel_sadangel.gif o tai reiskai, kad puse per savo gyvenima surinktu batu niekad nebeapsiausiu..... verysad.gif ir dukrai nepaliksiu, nes jos koja jau dabar 40 blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 22, 10:22)
brukstelk mano mail'a i az ir as parasysiu

aciu,jau parasiau smile.gif
Atsakyti
Siandienines:
Atsiprasau, kad nelyginta, bet dar trumpinsiu iki keliu ir plausiu. Kaspina ties liemeniu priderinau, nes buvo tik kilputes. Atrodo plati , o realybei visai mazute, siauroka.
user posted image

user posted image
Karstai vasarai. Linine-drobine, siuvineta melynom gelytem. Baltas fonas su melynais ornamentais man lb asocijuojas su vokisku porcelianu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 22 balandžio 2010 - 15:55

Dilgelyt ta balta labai tampiau, bet neemiau, nes skylute kazkokia pamaciau ties suraukimais kaklo, bet ir taip tada ne viena pasiemiau suknele, tai sita matyt tau palikau specialia biggrin.gif Bet irgi galvojau, kad labai faina vasarai butu smile.gif Pirma irgi grazi, tik rankoviu ilgis tai no no no schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 22, 17:04)
Dilgelyt ta balta labai tampiau, bet neemiau, nes skylute kazkokia pamaciau ties suraukimais kaklo, bet ir taip tada ne viena pasiemiau suknele, tai sita matyt tau palikau specialia   biggrin.gif  Bet irgi galvojau, kad labai faina vasarai butu smile.gif Pirma irgi grazi, tik rankoviu  ilgis tai no no no  schmoll.gif

Ahahahao biggrin.gif O mane dar sazine pagrauze, imant baltaja, pagalvojau " Gin labaiu ivertintu, o as tik kaime po pliaza sutasysiu" Dailute, bet ne Kaunui ji man, tad mazai nesiosiu.

Antrosios rankoviu ilgis jes jes jes, tik, kad va ju plotis kaip sijono,o toks modelis platina pecius unsure.gif Bet leliska ir ant sienos va kaip graziai kabo, prie tapetu tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 22 balandžio 2010 - 16:15