Įkraunama...
Įkraunama...

VINTAGE

skrudžė makdakė hah.gif
Kaip ir aš

Patiko pirmoji Dilgelyt suknia,nors keistoka.Siaurinčiau kalnierių,ir bėdom nematyčiau nešiodama (taip,taip,aš kalnierių žudikė biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 22 balandžio 2010 - 19:36
QUOTE(mirattes @ 2010 04 22, 19:58)
dilgelyt, man tai prima fantastiska. Perleisk ka  ax.gif

O tu nepaskestum joje? bigsmile.gif Su mano 90cm krutine ir 94cm klubais ji tokia prigludus..., tai sakiau ji man bus motivacija-inspiracija kudintis labiau ir koki birzeli jau dailiai su ja atrodyt. Tai kai tikslas bus pasiektas ir ji pataps nebereikalinga, mielai padovanociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Koooks pasijonis wub.gif

Ne vintage,bet po sukniom tiktų.Bet kaina tai fee
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 04 22, 19:32)
Koooks pasijonis wub.gif

Ne vintage,bet po sukniom tiktų.Bet kaina tai fee

Ash toki turiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
bebebe,o aš ne biggrin.gif

Ir nežinau,ar man jo reiktų
Nes su ta žuviuota suknia nelabai jaukiai jaučiuosi,ką jau kalbėti apie papildimą putimą biggrin.gif
Atsakyti

Ash tai vestuvem pirkau, nes suknele trumpa ir 50tuju stiliaus tai reikejo ispusti biggrin.gif Daugiau niekur ir nepritaikiau biggrin.gif Buvau jau ir paskolinus kelis kartus ir siuo metu Vilniuj vis dar jis smile.gif
Atsakyti
Gin , dekui. Taip, taip ir taip. Labai tau dekui.
Rasau, kiek noretu uz siuntima i LT
Atsakyti
o aš dar atbildėjau pasikųsti
žodžiu,radau puikią suknią,susitarėm su pardavėja dėl kainos,bet kadangi abi egzaminai užpuolė,atidėjom viską
Tada pamačiau,kad galiu mainyti vieną daiktą,kurio ji nori ir iš pradžių atsakius beveik teigiamai,paskui parašė,kad pinigai geriau sad.gif
Ech,tai dabar apąstymuose
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 22, 20:32)
O tu nepaskestum joje?  bigsmile.gif  Su mano 90cm krutine ir 94cm klubais ji  tokia prigludus..., tai sakiau ji man bus motivacija-inspiracija kudintis  labiau  ir koki birzeli jau dailiai su ja atrodyt. Tai kai tikslas bus pasiektas ir ji pataps nebereikalinga, mielai padovanociau mirksiukas.gif

lauksiu to dovanojimo laiko. Rura mano 90 o papu nerasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2010 04 22, 20:43)
lauksiu to dovanojimo laiko. Rura mano 90 o papu nerasta  lotuliukas.gif

Va, va man kaip tik tais 4cm ir percmazai vietos joje. Tai ji tau sukurta tiesiog, butu kaip nulieta. Taiva, lauk, o kolkas tai pavydek, nes tau tikrai lb tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 22, 17:51)
Va, va  man kaip tik tais 4cm ir percmazai vietos joje. Tai ji tau sukurta tiesiog, butu kaip nulieta. Taiva, lauk, o kolkas tai pavydek, nes tau tikrai lb tiktu  biggrin.gif

va va,lietuviskas "draugiskumas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 22, 17:43)
Isisvajojai ax.gif Bus gerai ir vasara tos ikurtuves.  I emaila nueisiu apie 10 val.

dry.gif nesakyk taip negraziai verysad.gif as jau laukiu rolleyes.gif

QUOTE(zazuna @ 2010 04 22, 17:57)
Baik tu biggrin.gif , nera cia ko pavydet, labai daug nervu atitampe popierizmas - norejom pakelt palepes stoga....
Jauciu, kad pas tave pilaiteje darbu zymiai daugiau nei pas mumi, bet uztat koks saldumas suima pasapnavus apie grazu FIN'a, ane? mirksiukas.gif  4u.gif

aha, as kartais pamastau, kad gerai jog besidairant buto nepasitaike tinkamas variantas per du aukstu, su palepe g.gif oi, butume varge doh.gif
o mes jau baigem griaut sienas.... liko tinka pamusinet kai kur, o tada isnest ir isvezt viska doh.gif
ai, ir atradau krosnyje labai fainas dvi... kaip ir angas, su metalinem durelem, tai nusprendziau, ten pasidayti slaptus, keraminius ,,stalciukus-lentyneles'', su metalinem durelem wub.gif na, tokio didumo, isideti muilo gabaliukui, nuodu buteliukui, ar nuzudymo irankiui paslepti hihihi.gif flirt.gif
o vizijos apie pabaiga, oi, kokios mielos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 22 balandžio 2010 - 21:30