Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(Amade @ 2010 07 02, 14:35)
o dar siandien gavau atsakymus del alergiju (35 ikvepiamiems alergenams - visokie augalai, gyvunai...) tai zinokit esu alergiska VISIEMS  blink.gif  doh.gif puse is ju virsija normas vir 300 kartu  blink.gif  kiti like virsija mazdaug 100 kartu  doh.gif
treciadieni uzsirasius i KMUK konsultacijai.  g.gif  idomu, ka cia man pasakys  unsure.gif

bet turbut einu bandyt isverst tuos augalu pavadinimus ir nusiusiu Bykovai  unsure.gif

Bet tai cia gali buti laikinas dalykas?!Ypac vasara kai viskas auga ir zydi g.gif
Nu idomu ka pasakys.Kad 100 kartu,normalu,gali ir daugiau virsyti,bet esme,kad alergizuoja.O tau sienliges jokios nepasireiskia?

Kerzaka,su tavais nesivystanciais sirdute bent karta mate ar ne?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 02, 15:54)
Bet tai cia gali buti laikinas dalykas?!Ypac vasara kai viskas auga ir zydi  g.gif
Nu idomu ka pasakys.Kad 100 kartu,normalu,gali ir daugiau virsyti,bet esme,kad alergizuoja.O tau sienliges jokios nepasireiskia?

Kerzaka,su tavais nesivystanciais sirdute bent karta mate ar ne?

g.gif laikinas, bet pvz kate, suo, namu dulkes tai negali buti laikina unsure.gif juo labiau, kad man nuo sausio menesio kankina kazkoks dusinantis kosulys. doh.gif pavasari jis buvo praejes, bet dabar vel unsure.gif o kai nedusina, tai buna, kad atrodo, kad plaucius skauda unsure.gif tai kazkaip neramu del astmos pvz.
Man sienlige visada budavo irnesakyk.gif tai manes ir nenustebino labai tie atsakymai. bet simet kazkaip labai siunkioj formoj man ta alergija reiskiasi blink.gif

nusiunciau tuos ats dar Bykovai isvertus i rusu kalba. O kas jei tai jai pasirodys irgi svarbu nestumui? Gal LIT reiks atidet g.gif

o kaip tu augi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 02 liepos 2010 - 16:01
QUOTE(Amade @ 2010 07 02, 15:01)
o kaip tu augi?  bigsmile.gif

nebeaugu,treciadieni padare scana-sustojes leliukas.Jauciausi kaip gavus is dangaus dovana,kad viskas vietoj ir sirdute plake,nu va ir viskas-ketvirtadieni abrazija.Gyd sako,kad greiciausiai chromosomos prastai susijunge,nes ir prg ir aspirina naudojau.Na nebent kazkurio negana buvo.Naturalus prg pas mane zemas buvo,yra versija,kad papildai nebutinai sustabdys gresianti persileidima tik atides,kad zemas prg jau negeras zenklas net jei tuo pat metu nestumas dar gyvas.Nu vien zo ,speliojam kol kas.

Ka toliau daryt nezinau.noriu bandyt,bet ir bijau,kad iki sekancio gimdinio teks vel negimdiniu kruva patirt.Arba daryt ivf,su atidzia prieziura ir ziuret kas gausis.

Idomu ka tau Bykova pasakys.Kazin kokie steroidai nevartojami tokiai isisiautejusiai imuninei numusti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 02, 17:10)
nebeaugu,treciadieni padare scana-sustojes leliukas.Jauciausi kaip gavus is dangaus dovana,kad viskas vietoj ir sirdute plake,

o tai ir sirdute neplaka? verysad.gif negaliu patiketi, juk ir laiko jau nemazai buvo?...kazkas siaubingo. man tai keistas pasakymas ''blogai susijunge chromosomos'' - tai jis nustotu vystytis esant keliu dienu embrionui, nu bet ne tokiam laikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 07 02, 16:05)
o tai ir sirdute neplaka?  verysad.gif negaliu patiketi, juk ir laiko jau nemazai buvo?...kazkas siaubingo. man tai keistas pasakymas ''blogai susijunge chromosomos'' - tai jis nustotu vystytis esant keliu dienu embrionui, nu bet ne tokiam laikui  doh.gif

Nebeplaka,forma leliaus pasikeitus,kazkiek paauges,bet nedaug(arba susitraukia jie kazkiek nustoje vystytis).Pagal paskutini echo turejo buti 8 sav,pagal mm 9 ir 2 d.Realiai,O siek tiek veliau ivyko,bet ne 9 dienom.Max 5.Kitas 4 dienas galima nuskaityti echo paklaidai,o gal ir atsilikinejo po truputi.
Giliai kazkur jauciuos kalta ir pries save ir pries mb,gal galejau daugiau ar maziau ka padaryt?Net nezinau....
Del chromosomu-tai net nezinau ar jie turi ka daugiau pasakyt,nelabai ka rade negero pas mane.Sius tyrimams nestumo audinius po A,tada 50 ant 50 ,kad pavyks isaugint lasteles atsakymui.
Jei ne,prasyiu paskyrimo clexane sekanciam nestumui,bandysiu atsipalaiduot ir uzsimirst ir kada nors tikesiuos dar vieno stebuklo.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 02, 18:14)

laikykis, brangut... verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 02, 16:10)
* nebeaugu,treciadieni padare scana-sustojes leliukas.Jauciausi kaip gavus is dangaus dovana,kad viskas vietoj ir sirdute plake,nu va ir viskas-ketvirtadieni abrazija.Gyd sako,kad greiciausiai chromosomos prastai susijunge,nes ir prg ir aspirina naudojau.Na nebent kazkurio negana buvo.Naturalus prg pas mane zemas buvo,yra versija,kad papildai nebutinai sustabdys gresianti persileidima tik atides,kad zemas prg jau negeras zenklas net jei tuo pat metu nestumas dar gyvas.Nu vien zo ,speliojam kol kas.

** Ka toliau daryt nezinau.noriu bandyt,bet ir bijau,kad iki sekancio gimdinio teks vel negimdiniu kruva patirt.Arba daryt ivf,su atidzia prieziura ir ziuret kas gausis.

*** Idomu ka tau Bykova pasakys.Kazin kokie steroidai nevartojami tokiai isisiautejusiai imuninei numusti? g.gif

* verysad.gif ojej kaip liudna cray.gif o as jau taip dziaugiausi, jau taip tikejau, kad pagaliau jums tiek mazai tetruko iki sekminogjo kartelio... ir cia tu su tokiom naujienom verysad.gif

** as kazkaip tokioj neaiskioj busenoj - nezinau, ar noret greitai vel pradet planavimus, ar niekur neskubet g.gif

*** g.gif nu as nieko nenusimanau, kaip kovojama su tom alergijom g.gif
Atsakyti
cia ir vel as biggrin.gif
Atrase man Bykova thumbup.gif liepe parasyt jai po vizito pas alergologa (einu treciadieni). Ir dar liepe pasidaryt ALAT, ASAT, Holesterin tyrimus. unsure.gif isgooglinau, kad tie ALAT, ASAT tai kepenu kazkokie tyrimai blink.gif nu tai reiks eit tirtis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 02, 17:10)
nebeaugu...

Šuds, nėr teisybės šiam pasauly doh.gif
Atsakyti
Merginos padekit kaip prisiskambint i RRC blush2.gif gal neteisingai renku numeri kad vis man uzimta. parasykite pilna Nr. koki jus renkate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 07 08, 12:00)
Merginos padekit kaip prisiskambint i RRC  blush2.gif  gal neteisingai renku numeri kad vis man uzimta. parasykite pilna Nr. koki jus renkate  blush2.gif

003717374438 (arba jei is mobiliako skambiji, tai vietoj nuliu renki +) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 07 08, 14:19)
003717374438 (arba jei is mobiliako skambiji, tai vietoj nuliu renki +)  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif tai reiskia gerai renku, bet vis pataikau, kad kalba smile.gif
Atsakyti