QUOTE(Amade @ 2010 06 15, 11:56)
nu mane irgi kazkaip baime ima, nors net nezinau, kada cia mums ta procedura nusimato
Bet jei jau cia ziuriu niekam nieko nepasidaro blogo, tai reik maziau stresuot
O jau kita karta tau leis ne TB krauja, ane?
Ziurek, gal kai jums darys kita procedura, tuo pat metu mums pirmaja darys?
galetume pasikooperuot kelionei kartu, jei ka
o i akupunkturas varineji vis dar?
man pakeite durimo vieteles praeita sav
gaunu po 1 adata i riesus ir po 2 adatas kazkur pedose, ir ant gali i galva dar
Kai MB pasakiau, kad i galva duria, tai ji sake, kad tikrai nuprotejau su ta savo akupunktura
negana to, sako, kad grizus dvoki kaip bomzas, tai dar ir i galva duria

O jau kita karta tau leis ne TB krauja, ane?

Ziurek, gal kai jums darys kita procedura, tuo pat metu mums pirmaja darys?

o i akupunkturas varineji vis dar?

susirašysim, kai ruošimės važiuoti, gal tikrai kelionė sutaps

o į akupunktūras tai varinėju. Man kol kas duria į tas pačias vietas (po vieną į riešus ir po dvi pėdose, ir taip pat gaunu vieną į viršugalovį). Panašiai mums turbūt

Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 06 15, 12:30)
Amade,man irgi viena i tarpuaki durdavo-grizdavau su skylute kaktoj 
Beje,vakar ieskojausi info del naujo progesterono,kuri man israse.Cyclogest vadinasi,nu ne esme cia.Esme ta,kad radau nemazai info,kad merginos ji israso netgi iki 30 savaiciu ir veliau,idant apsisaugot nuo prieslaikinio gimdymo.
Viena net rase,kad net anksciau nevartojus,gavo nuo 30 iki 34 sav vartot,nes gydytoja mate rizika prieslaikiniam.Tai va,pasitark su gydytojais ir vartok tu ji ilgai,kiek tik reikia,blogiau nieko nebus,tik geriau

Beje,vakar ieskojausi info del naujo progesterono,kuri man israse.Cyclogest vadinasi,nu ne esme cia.Esme ta,kad radau nemazai info,kad merginos ji israso netgi iki 30 savaiciu ir veliau,idant apsisaugot nuo prieslaikinio gimdymo.
Viena net rase,kad net anksciau nevartojus,gavo nuo 30 iki 34 sav vartot,nes gydytoja mate rizika prieslaikiniam.Tai va,pasitark su gydytojais ir vartok tu ji ilgai,kiek tik reikia,blogiau nieko nebus,tik geriau

smagu, kad mus aplankai. Vis paskaitau kitose temelėse kaip tau sekasi, ir pasidžiaugiu, kad viskas gerai einasi