Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

Aš skambinu visada šiuo nr. 0037167374438, aisku ten yra ne vienas numeris turi buti nors pora g.gif
Papildyta:
Amades numeryje lyg vieno skaiciaus truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 07 08, 19:17)
Aš skambinu visada šiuo nr. 0037167374438, aisku ten yra ne vienas numeris turi buti nors pora g.gif
Papildyta:
Amades numeryje lyg vieno skaiciaus truksta  g.gif

tai va as ir skambinu tuo kur Amade parase ir niekaip negaliu priskambint smile.gif tai bandysiu dabar tavo duotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozele78: 08 liepos 2010 - 19:46
na mergaies kas ka beveikiate,negi visos atostogaujate?

Na as pagaliau uzsirasiau kitai savaitei pas gastro skrandzio isitirti ,dar geriu sruzdes,bet jau i pabaiga,o daugiau kaip ir viskas tvarkoje.kai pasidarysiu skrandzio tyrymus tada skambinsiu bykovai ka toliau daryti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 07 08, 22:53)
na mergaies kas ka beveikiate,negi visos atostogaujate?

Na as pagaliau uzsirasiau kitai savaitei pas gastro skrandzio isitirti ,dar geriu sruzdes,bet jau i pabaiga,o daugiau kaip ir viskas tvarkoje.kai pasidarysiu skrandzio tyrymus tada skambinsiu bykovai ka toliau daryti

Sveikute smile.gif uzsiregistravau pagaliau ir as pas ja thumbup.gif bet bijau kad dar menkes bus nepasibaigusios verysad.gif o rugpjuti iki 15 d. ji atostogaus.
Atsakyti
kazin kaip Euromergelei sekasi RRC? kazkur dungusi g.gif
Atsakyti
nesiseka smile.gif baigiau savo keliones, nes IVF nepavyko smile.gif

QUOTE(rozele78 @ 2010 07 09, 17:17)
kazin kaip Euromergelei sekasi RRC? kazkur dungusi g.gif

Atsakyti
sveikos, prisijungiau po ilgoko nebuvimo ir še tau, kad nori ... tiek blogų žinių doh.gif
Euromergele, užjaučiu dėl nepavykusio IVF. O kiek LIT iki jo darei ir ką Bykova dabar sako?
T.P.Keberiokšt, neturiu žodžių net kaip paguosti. Laikykis, mergyt 4u.gif Užjaučiu ir linkiu, kad greičiau atsigautum 4u.gif Labai gaila, kad nepavyko, juk tu mūsų viltis buvai ir visoms ūpą pakėlei bei norą toliau bandyti.... Klausei dėl širutės plakimo -man niekada dar jos nenustatė. Dėl PRG minėjai, kad mažokas pas tave buvo. Mano patirtis tokia -per pirmą pastojimą niekas netyrė, per antrą -kai nuėjau 5 savaitę, padarė tyrimą, prg buvo tik apie 17, skyrė Crinone, PRG pakilo iki daugiau nei 50, deja nepadėjo. Per trečią pastojimą -pati išsityriau PRG vos sužinojusi, kad HCG geras, PRG buvo neišmatuojamai didelis (>180), ginė sakė, kad viskas gerai, deja, vėl nesivystė.
Amade, aš irgi žinok esu pridavusi kraują alergenams nustatyti. Nes eilinį kartą birželio mėn. užpuolė šienligė. Neapsikentus nuėjau pas alergoloką, paėmė kraują, atsakymai pirmadienį. Tai pačiai alergologei parodžiau savo imuninius tyrimus (kur kažkada tyriausi Vilniuje natūralius kilerius). Tai pasak jos, rodo, kad galiu turėti autoimuninę ligą. Bandysiu pirmadienį nusinešti daugiau tyrimų atsakymų ir pasiklausinėti, gal ką patars ar kur nukreips.
Tiesa, per praeitas ilgąsias išeigines buvom išlėkę į Latviją, tai grįžinėdami antradienį prasukom pro Rygą pas Bykovą užbėgdami. Nors buvom nesiskambinę ir nesitarę, priėmė ir antrąjį LIT atliko. Nors ir buvo 7 ciklo diena. Sakė, nieko tokio, galim daryti ir 7 c.d., svarbu bus tą mėnesį, kai darysi IUI. Tada reiks atlėkti kelios dienos iki IUI, ir kelios dienos po IUI. Nors kai pirmą kartą lankėmės, nebuvo minėjus, kad po IUI iš karto vėl reiks daryti g.gif
Atsakyti
Kerzaka,dabar tu musu viltis busi,tik iki galo mirksiukas.gif Kada IUI laukia?
Sekmes sekmes sekmes,laikom kumscius 4u.gif
Treciadieni dar kalbejau su gydytojais,jie tikrai mano ,kad si karta koja pakiso nelemtai susijungusios chromosomos.Nes svarios priezasties kaip ir nerasta,be to pirmas kartais kai pamate gimdoje,nesnekant,kad sirdele plake.
Parodziau kileriu testus,sako tikrai pas tave viskas gerai.Liepia bandyti,bandyti ir dar karta bandyti.4ni padare abrazija ir issiunte tyrimams,atsakymus turesiu po 6 savaiciu,tikrai idomu ka parodys(ji parodys,nes tik 50 proc kas iseis uzaugint lasteles).
Knisu dabar info apie chromosomu anomalijas-anksciau galvojau,kad nuo musu tai nepriklausoma.Dar ir kaip priklauso-per mazas kiekis geriamo vandens,mityba,svoris,rukymas,alkoholis ir pan.Kas uzkliuvo-policistukem dazniausiai perauga folikulai,o tokiems ovuliavus daznai chromosomu rinkinys bunas viena chromosoma per didelis arba per mazas,su gyvyb nesuderinama.Aneuploidija vadinasi.Uzkliuvo tai ,nes sutapimas ar ne kiek skanu esu apturejus apie O dienas,folikulai budavo tikrai dideli,na pvz 12 cd 27 mm.Tai gal jie ir ovuliuoja,tik jau su prastais duomenimis?Uz tat visur info ir raso,kad policistukes turi didesne tikimybe persileidimams.Jauciu tikrai ne paskutine vieta sitoje situacijoje del fol. dydzio uzima metforminas ir svoris.Idomu a su ivf tokia beda galima butu apeiti,sukelus ovuliacija keliom dienom anksciau ? g.gif
Na cia siaip tokie pasikapstymai,bet butinai sita klausima uzklausiu per ta konsultacija.

Euromergele,kaip gaila verysad.gif

Tiesa,dar girdejau is tu gydytoju,kad paskutiniais ju tyrimais nustatyta,ad isskyrus retus atvejus,papildomo prg naudojamas reiksmes neturi.Zemas prg lygis dazniausiai jau reiskia problema,ir nesustabdo persileidimo,tik ji atideda.Gal but tas zemas prg yra del nepilnavertes negeros ovuliacijos,kurios priezastis gal but tie patys perauge folikulai su negeru chrom rinkiniu.Na siaip cia pavyzdys.Gal organizmas ir atpazista,kad tam leliukui nelemta isgyventi,gal ir nebegamina reikiamo kiekio prg.Cia teorijos,bet info patvirtinancio to gyd zodzius as jau randu nemazai.
Dar siule dalyvauti tuose ju tyrimuose,sekanti karta kai pastosiu,aisku jei noriu.Pusei moteru duodama placebas ,kitai puse prg.Ir ziuri veliau kas is to iseina.
Jauciu nepasirasysiu,per didele prabanga man atrodo.Tureciau n vaiku,ir del pagranduko situs kelius minciau,gal ir rizikuociau,dabar noriu visko imanomo ir geriausio,kad tik apsaugot savo zirniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 10 liepos 2010 - 17:58
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 10, 18:37)
....Dar siule dalyvauti tuose ju tyrimuose,sekanti karta kai pastosiu,aisku jei noriu.Pusei moteru duodama placebas ,kitai puse prg.Ir ziuri veliau kas is to iseina.
Jauciu nepasirasysiu,per didele prabanga man atrodo.Tureciau n vaiku,ir del pagranduko situs kelius minciau,gal ir rizikuociau,dabar noriu visko imanomo ir geriausio,kad tik apsaugot savo zirniukus.

Kažkada man vienas daktaras sakė, kad jeigu siūlo dalyvauti tyrimuose, reikia dalyvauti, nes tada skiria daug dėmesio, stebėjimų, tyrimų ir t.t. Kalba buvo apie Lietuvą ir ne nėštumo klausimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 07 10, 11:12)

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 10, 18:37)
............
Knisu dabar info apie chromosomu anomalijas-anksciau galvojau,kad nuo musu tai nepriklausoma...................................... g.gif
Na cia siaip tokie pasikapstymai,bet butinai sita klausima uzklausiu per ta konsultacija.

Vaje, Tu kai ką nors atkapstai, nieko nesuprantu... Ir čia mes pačios turim visą šitą išsiaiškinti? doh.gif
Aš tik šiaip padejavau... kad kai nesiseka, nieks nieko nežino... nors pati dėl savęs medicinos mokslus baik g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 07 10, 13:12)

kosmaras doh.gif cray.gif na tikrai tu buvai musu viltis verysad.gif as jau buvau isitikinusi, kad is kartas tau tikrai pavyks juk tiek pastangu ideta. oh nesuprantu kodel taip nesiseka...
Atsakyti