Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(euromergele @ 2010 08 06, 15:14)
Rosita, ne ta imetei smile.gif
RRC registraturos tel. : +37167374438

vajetusmano, atsiprasau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
aciu merginos. gal koks nors ir internetinis adresiukas yra?
Atsakyti
Sveikutės,

man tai keista kodėl LT gydytojai taip skeptiškai žiūri į tas RRC taikomas injekcijas. Patyriau jog geriau neišsižiot kad ten važinėji ir gauni tas injekcijas, nes vos ne pirštu prie smilkinio pradeda sukiot... atrodo ko nežino ar nėra ssidūrę viskas yra š...
Kai pasakiau, kad leidžia injekcijas beveik kas mėnesį tai atsakė: gerai kad jums dar nieko neatsitiko ir nepakenkė.... o juk tas metdodas taikomas seniai g.gif
Atsakyti
As vaisingumo klinikoje kai apie paklausiau, tai pasake, kad pasaulyje apie tai vieningos nuomones nera ir dave suprast, kad tai daugiau mitas. O as galvoju, kad po trecio nesivystancio tureciau viska issitirti g.gif
Gal pas tave ir adresas yra?
Atsakyti
[quote=zuikutas,2010 08 06, 23:39]
As vaisingumo klinikoje kai apie paklausiau, tai pasake, kad pasaulyje apie tai vieningos nuomones nera ir dave suprast, kad tai daugiau mitas. O as galvoju, kad po trecio nesivystancio tureciau viska issitirti g.gif
Gal pas tave ir adresas yra?
[/quote

Klusā iela 11, LV1013, Rīga

Ju internetinis puslapis jau nedirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 08 09, 08:25)

Klusā iela 11, LV1013, Rīga

Ju internetinis puslapis jau nedirba  g.gif

aciu labai
Atsakyti
Merginos ir as jau prie jusu cia prisijungsiu smile.gif jau pora kartu vaziavau i RRC dabar belieka laukti gyd. is po atostogu sugristancios ir bus aiskus mano rezultatai.
Bykova buvo labai nustebusi, kad mes su vyru labai mazai istirti esame doh.gif tikiuos, kad apsilankymai pas ja bus naudingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 08 12, 16:30)
tikiuos, kad apsilankymai pas ja bus naudingi wub.gif

tikiu uz judu 4u.gif wub.gif
man kazkaip kilo ideja - gal uzvedam statistikele apie tai, kaip sekasi pastojimai po Bykovos gydymo: kam kuri menesi pasiseke ir nepasiseke kelintu kartu - ka manot? g.gif rolleyes.gif
nes as kazkaip visas viltis dedu tik i Bykova ir kam pavyko po apsilankymu pas ja tiesiog suteikia labai daug vilties wub.gif deja, vesti tokios statistikos negaliu-jau vedu IVF skyrelyje, tai netelpa i parasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 08 12, 19:02)
tikiu uz judu  4u.gif  wub.gif
man kazkaip kilo ideja - gal uzvedam statistikele apie tai, kaip sekasi pastojimai po Bykovos gydymo: kam kuri menesi pasiseke ir nepasiseke kelintu kartu - ka manot?  g.gif  rolleyes.gif
nes as kazkaip visas viltis dedu tik i Bykova ir kam pavyko po apsilankymu pas ja tiesiog suteikia labai daug vilties  wub.gif deja, vesti tokios statistikos negaliu-jau vedu IVF skyrelyje, tai netelpa i parasa  biggrin.gif

aha tu teisi manau reiktu ir cia statistikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2010 08 12, 16:30)
Merginos ir as jau prie jusu cia prisijungsiu smile.gif jau pora kartu vaziavau i RRC dabar belieka laukti gyd. is po atostogu sugristancios ir bus aiskus mano rezultatai.
Bykova buvo labai nustebusi, kad mes su vyru labai mazai istirti esame doh.gif  tikiuos, kad apsilankymai pas ja bus naudingi wub.gif

Aga, ir mes buvome bet tik karta - padare labai daug tyrimu ir antram vizitui supratau kad dar ju bus. Kiek mazdaug jus mokat per antra vizita? Nes pirmas, kaip supratau, visiems labai panasus smile.gif
Tik mane labai nustebino keletas jos pasakymu. Del Lupus coag., kad 1 padarem o kodel nera 2 ? g.gif Norejau sakyt kad pas mus jis tyriamas jei pirmasis teigiamas, bet ka cia priestarausi doh.gif kai pati ne daktare biggrin.gif

O kitas dalykas: gimdos nuotrauka. LT visos gines kalbejo kad ji statistine, o Bykova ivertino, kad per ilgi kiausintakiai g.gif Nieko nesupratau ...

Ziuresim kokios bus isvados po visko biggrin.gif
Atsakyti
Nman Bikova nieko nerado apart skradzio bakterijos helikobakter pylori ir vyrui rado kad suskistejimas jai nepatiko.bet daugiau nieko apart magnio ,kalio.tai nezinau irgi rasysiu jai po atostogu ir klausiu ka daryti ar jau nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 08 15, 21:25)
Nman Bikova nieko nerado apart skradzio  bakterijos helikobakter pylori ir vyrui  rado kad suskistejimas jai nepatiko.bet daugiau nieko apart magnio ,kalio.tai nezinau irgi rasysiu jai po atostogu ir klausiu ka daryti ar jau nieko nedaryti.

Labas 4u.gif
O ka dėl kalio magnio?...rašei gal?..bet neužfiksavau ..Kokie skaičiukai?. Klausiu dėl to,kad praeita sav...sesei nustatė labai stiprų kalio trūkumą....į ką mes rimtai nežiūrėjom iki ji apsilankė pas gydytoją.....nu tada prasidėjo, kad kalio trūkumas yra labai labai blogai...tai salygoja ne tik širdies vieklos sutrikimus, inkstu nepakankamuma, sąaugų atsiradimą...bet ir iššaukia persileidimus....o labai stiprus jo trūkumas baigiasi iš vis liudnai.....Tai jau maniau,kad pas mane po tiek nesėkmių iš vis jo nėra (buvau šventai įsitikinus)....deja pas mane ir magnio i kalio norma..(eilinį kartą išgirdau "pas jus viskas įdealu).
Atsakyti