Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 26, 12:06)
Niu teip, požymiai tai tikrai tip top.  biggrin.gif Bučiau turėjus pastaruosius menesiukus kokį "paslydimą" tai tikrai sunerimčiau, bet dabar tikrai rami.  tongue.gif Nuo draugiškų apsikabinimų dar taip kiek žinau nebūna, ačiū dievui.  karsta.gif

nebuk tuo tikra siais laikais visko buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Linele, žinok baltai tau pavydžiu wub.gif

Mes ir bandom mažiuką prisišaukt, nu bet nenori jis pas mus kol kas doh.gif

Graži diena lauke, labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 04 26, 16:46)
Linele, žinok baltai tau pavydžiu wub.gif

Graži diena lauke, labas 4u.gif

labiau stenkites hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės, tik pasisveikint užlėkiau smile.gif
Ryt varau į chemijai, kai atsigausiu kiek, parašysiu.

Laikykitės, nesirkit man čia schmoll.gif Ernestyta, bus kraujagyslė nosytėj tau neatlaikius slogos, kada sprogsta tik mažas kapiliaras, tai ir kraujuko mažai būna, bet jei kartojasi tokie dalykai, nelauk, pridegint reikia, kad nesikartotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 26 balandžio 2010 - 21:12
Labusis, ir aš tik vieną koją čia kyšt. Neturiu bais laiko ir galvą skauda. Vaikai vėl apsirgo, išsigrūdau pas mamą, kad biškį su vaikais padėtų apsikuopt, o ten internetas toooks lėtas, kad net nebeįdomu cool.gif O dabar va kol darbus forume apsidirbau, jau ir mažą migdyt reikia... Nius, nesiseka pabūt su jumis cool.gif

GREK, sėkmingai ir lengvai atlaikykit nemalonumą friends.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 26, 22:09)

Labas rytas
cia tau kad butum stipri ir atlaikytum viska 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 26, 22:17)
Labusis, ir aš tik vieną koją čia kyšt. Neturiu bais laiko ir galvą skauda. Vaikai vėl apsirgo, išsigrūdau pas mamą, kad biškį su vaikais padėtų apsikuopt, o ten internetas toooks lėtas, kad net nebeįdomu cool.gif O dabar va kol darbus forume apsidirbau, jau ir mažą migdyt reikia... Nius, nesiseka pabūt su jumis cool.gif

manasis irgi vis neissikapsto,vis spazmuoja bronchus blink.gif o man nera kur isgrust,kad kas padetu gydyti,nors anksciau kai mama biski sveikesne buvo atvaziuodavo padeti,ypac kai gryzdavom is ligonines,nes as po ligoniniu ir pati ligoniu tampu lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif manau cia visus tos istaigos slegia.......

o kas per reikaliukai froume nudirbti? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 27, 09:58)
o kas per reikaliukai froume nudirbti? ax.gif  g.gif

žinok, mano Augustinas tai ligonių ligonis. Jis toks imlus peršalimo ligoms, kad serga po aštuonis kartus į sezoną doh.gif Pavargau nuo jo. Rudenį išeinu į darbą, nežinau, kas man čia padės jį gydyt, į nedarbingumą tai nelakstysiu kaskart...
Na, o ligoninės tikrai sveikatos nepriduoda. Jau kaip aš jų bijau, negaliu ramiai net galvot apie tai. Man net raidos centre sunku išgulėt būna sunku, nors ten nelabai į ligoninę panašu, bet vis tiek slegia...

Forume? Oj, jau kur kur, o čia tai darbo visada yra biggrin.gif Aš gi dar paramą ir kertelę moderuoju. Ramūs skyreliai, bet per kelias dienas prisikaupia ir juose darbelio: šiukšles iškuopt, pažiūrėt ar nesikivirčyja panos, kam liūdna - nuotaiką pakelt, kam linksma - drauge pasidžiaugt bigsmile.gif
Papildyta:
Labas rytas, mergaičiukės
Atsakyti
Labas rytas mamytes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 04 26, 16:46)

Labai didelio sekmiuko....gaminant leliuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano puske buvo isidejusi spirale,ir jautesi drasi,kad nepastos...nors pries ateinancius naujus metus butu jau bande daryt leliuka.....bet kaip is giedro dangaus prasidejo vemimas ir nebesusirgo...nuejo pas gine....ogi laukiasi leliuko ir jau beveik 6savaites buvo doh.gif O spirales niekur neranda...sako,kad bus iskritusi...bet ji net nejaute doh.gif Reiskiasi tokia dievo valia mirksiukas.gif O dabar jau labai laukia ir dziaugiasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 04 26, 22:09)

Tvirtybes tau dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 26, 22:17)

Vaikuciams daug sveikatytesuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 23, 17:07)
ai beje pagaliau paaiskejo kodel manasis tiek nori valgyt,o visa tai susije su tai ka rado,kai dare galvos magneta,ir manau kad ir genetikam dabar bus aiskiau...

Tai del tu pazeidimu jo toks apetitas? g.gif idomu g.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 04 23, 19:37)
suprasti kalbantį vaiką lengva, o suprasti tylintį - mamos menas wub.gif

Tiesiai i desimtuka thumbup.gif labai taikliai pasakyta thumbup.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 04 24, 11:23)
Oj, Vikmut, iš tikro, tai, kad anksčiau jo poreikiai buvo tikrai autistiški (tas švelnumo nenorėjimas, irzlumas dėl prisilietimų, akių kontaktas ir kt.) ir jie sumažėjo (ar net visai išnyko) - tai nuostabi naujiena jums, prisiekiu. Tai yra vienas iš rimčiausių signalų, žinokit.

Manoji irgi anksciau nenorejo jokiu prisilietimu (kartais ir dabar rankyte istraukia), i akis neziuredavo, girdejau ne karta apie mums paisoma autizma......bet dabar labai ji nori meiles, grystu is darbo, apsikabina ir gera pusvalandi negaliu net sukruteti, pasivertus glamzau ja buciuoju, jai patinka biggrin.gif biggrin.gif bet vat kai buvom pas psichologa, vistiek paiso jai ta autizma blink.gif nu aisku, gal ir yra kazkokie pozymiai, bet vat manau, kad cia del raidos atsilikimo, gal as ir klystu, nezinau g.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 04 24, 21:54)
Mamos, padėkim Jolitai.. Perveskim bent po 10lt. Nu naktim nebemiegu, kai apie ją galvoju. Vėl ieškosi buto, pinigų neturi. Pačios sveikata prasta, kas Miglute pasirūpins?

Butinai padesiu, kiek galesiu 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 25, 19:56)
Tai neįsivaizduoju dabar ar dėl slogos taip žiauriai prasiveržė kraujai, ar viso savaitgalio negerumų pasekmė.  unsure.gif

nu mergyt, laikykis, kas gi cia dabar blink.gif tikekimes, kad nieko blogo smile.gif

QUOTE(vikma @ 2010 04 26, 14:13)
ai beje man tas kosmodiskas kuri nusipirkau visai tiko,keista kad va nera skausmu,nu jei jaucias tai toks duris thumbup.gif ir va vyra priverciau uzsideti,tai net gult nuejo su juom,sako geeera neskauda thumbup.gif

nu matai smile.gif faina, kad padejo mirksiukas.gif

o as tai dabar labai optimistiskai kibau i rytines mankstas, atsibodo gyventi skausmuose ir pastoviai dejuoti ax.gif keikviena ryta keliuosi 20 min anksciau ir darau pratimus stuburui, nu kiek gi galima, jauna motera, o baigiu visai sugriuti bigsmile.gif
Zinau, kad jie padeda, nes iki Deimantes gimimo labai atkakliai juos dariau keleta metu ir buvau pamirsu visus nugaros skausmus, o dabar vat kazkaip ilgai neprisiverciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 27, 10:36)
žinok, mano Augustinas tai ligonių ligonis. Jis toks imlus peršalimo ligoms, kad serga po aštuonis kartus į sezoną doh.gif Pavargau nuo jo. Rudenį išeinu į darbą, nežinau, kas man čia padės jį gydyt, į nedarbingumą tai nelakstysiu kaskart...
Na, o ligoninės  tikrai sveikatos nepriduoda. Jau kaip aš jų bijau, negaliu ramiai net galvot apie tai. Man net raidos centre sunku išgulėt būna sunku, nors ten nelabai į ligoninę panašu, bet vis tiek slegia...

manasis va irgi labai jau megejas su bacilom draugauti doh.gif 2-3savaites sveikas,poto tiek pat laiko sergam,ejau kazkada jau idarzeli klausti,ar musu neissmes,kad mes tiek telankom ax.gif sake,negalima taip daryt,tai ir nusiraminau...turbut vartojami vaistai nuo kitu bedu istraukia viska,nes ko tik nesam bande gerti,imunitetui stiprint,nieks per labiausiai nepadeda....
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 04 27, 11:15)
Tai del tu pazeidimu jo toks apetitas?  g.gif  idomu  g.gif

taip va teigiai gydytojai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 04 27, 11:15)
o as tai dabar labai optimistiskai kibau i rytines mankstas, atsibodo gyventi skausmuose ir pastoviai dejuoti  ax.gif  keikviena ryta keliuosi 20 min anksciau ir darau pratimus stuburui, nu kiek gi galima, jauna motera, o baigiu visai sugriuti  bigsmile.gif
Zinau, kad jie padeda, nes iki Deimantes gimimo labai atkakliai juos dariau keleta metu ir buvau pamirsu visus nugaros skausmus, o dabar vat kazkaip ilgai neprisiverciau  blush2.gif

alialia malacisu kokia tu thumbup.gif fitness3.gif fitness4.gif as tai darau pratimus is knygutes kur buvo proideta prie kosmodisko,uzsidedu tuos gumos gabalu sir darbuojus,ir paciai kazkaip lengviau thumbup.gif tipo lankstesne jauciuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 27 balandžio 2010 - 10:26
QUOTE(vikma @ 2010 04 27, 10:25)
alialia  malacisu kokia tu  thumbup.gif fitness3.gif  fitness4.gif as tai darau pratimus is knygutes kur buvo proideta prie kosmodisko,uzsidedu tuos gumos gabalu sir darbuojus,ir paciai kazkaip  lengviau thumbup.gif tipo lankstesne jauciuos lotuliukas.gif

Aga ir as save giriu biggrin.gif kad tik tos kantrybes ilgai uztektu blink.gif nes vat pradejau daryti pratimus ir kazkaip skausmai paumejo, bet isgeriu tablietka ir toliau darau biggrin.gif
Tai tie pratimai is knygutes jauciu tokie kaip ir mano, viskas skirta nugaros raumenim stiprinti, tempti, as juos atsimenu is ligonines laiku, teko ne viena karta guleti, kineziste pamokino
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 04 27, 12:15)

o as tai dabar labai optimistiskai kibau i rytines mankstas, atsibodo gyventi skausmuose ir pastoviai dejuoti  ax.gif  keikviena ryta keliuosi 20 min anksciau ir darau pratimus stuburui, nu kiek gi galima, jauna motera, o baigiu visai sugriuti  bigsmile.gif
Zinau, kad jie padeda, nes iki Deimantes gimimo labai atkakliai juos dariau keleta metu ir buvau pamirsu visus nugaros skausmus, o dabar vat kazkaip ilgai neprisiverciau  blush2.gif

ant kamuolio gal mankštiniesi? Sako, visai geras dalykas g.gif
Atsakyti