Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

QUOTE(Domicele @ 2010 04 27, 12:38)
Aga ir as save giriu  biggrin.gif  kad tik tos kantrybes ilgai uztektu  blink.gif  nes vat pradejau daryti pratimus ir kazkaip skausmai paumejo, bet isgeriu tablietka ir toliau darau  biggrin.gif
Tai tie pratimai is knygutes jauciu tokie kaip ir mano, viskas skirta nugaros raumenim stiprinti, tempti, as juos atsimenu is ligonines laiku, teko ne viena karta guleti, kineziste pamokino

As irgi turiu pratimus,kuriuos liepe daryti gydytojas.....bet niekaip neprisiverciu...tinginys apemes mane..... blush2.gif blush2.gif O tu maladec thumbup.gif
Atsakyti
Labukas
QUOTE(vikma @ 2010 04 26, 13:13)
kaip faina wub.gif  rolleyes.gif  thumbup.gif  ar broliukas laukia sesutes,ar supranta kad bus namie dar vienas zmogeliukas,kalbat jau?

kalbam, bet jis nieko nesupranta, jis apskritai nesupranta dar zodziu reiksmes mirksiukas.gif bet kai pilva parodau juokiasi biggrin.gif pastebejau,kad jam juokinga kai mes rengiames, mociute ta pati sako g.gif idomu ar cia del to ,kad jam atrodo mes zaidziam taip(kai rubus velkiesi per galva) ar kai nuoga kuna pamato blush2.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 04 26, 14:56)
labiau stenkites  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir jus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(GREK @ 2010 04 26, 20:09)
Sveikutės, tik pasisveikint užlėkiau smile.gif
Ryt varau į chemijai, kai atsigausiu kiek, parašysiu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

saunuoles kas sportuojat, as tai tingine baseinas man thumbup.gif o sportuoti doh.gif dar i sporto sale prisiversdavau kazkada, bet namuose niekada blush2.gif

sveikatytes sergantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 27, 13:03)
ant kamuolio gal mankštiniesi? Sako, visai geras dalykas g.gif

aha as ir ant kamuolio(ritnys ar kaip jis ten vadinas) mankstinuos,gavom su vaiku is neigaliuju tarnybos,tai va naudojuosi ir as ax.gif zinoma ir vaikas kiek leidzias sportuoja.
Vaziavom snd pas nefrologes,gryzau isunkta visa,vaikas tokias isterijes parode doh.gif na jis ilgai neisbuna vienoj vietoj,turi eiti,o deja turejom dar but pas gydytojos,turejo dar ekoskopuoti,o kas dejos kol ekoskopavo,visikai nesileido,klyke cype,ka gydytoja sako nieko negirdziu,ir ji susesute nesusisnekejo,veliau tik susake viskas ka mate.padare ekoskopa dar surase kokus tyrimus daryt o jis man visas klykiantis,cypiantis drebet pradej,nes jau visai isiverke,gydytoja paskaoja ka daryt,nieko nebesuprantu,nes deivids kaip pradeda klykti,man per nervus ir viskas as nebesusigaudau,neviena kart ir masina apkuliau perjo klykima,uztrumpina mane doh.gif nugaliausiai isejom ilauka,aprimo lygu,fuuu galvoju,o as blin prisiminiau kad prie kabineto maisiuka palikau,jei nekompensuojamuju vaistu knygu mat sunis nebuciau gryzus,nu ir ka bandau eiti atgal,neina,vel klykia cypia,krenta ant zemes,as nebeatkeliu,nes atsijunge visas,atsistojo jau eiti,o as noriu kad ikita puse eitu neina,vel klykia krenta,priejo moteris sako gal jum padeti,o deividas jau istu nervu visas dreba,pasakai kanors dreba ir klykia, doh.gif karoc galvoju,bane padeti vesti deivida ta moteris,neina,krenta ant zemes,nu i nx galvoju,tada ji sako gal as jums nubegsiu paimti,pasakiau kur,tai moteryte nubego ir atnese unsure.gif sakau kokia supratinga moteryte thumbup.gif na ji sako dirbanti ligoninej bet dar nebuvau macius,siaip dauguma mus pazysta ir poliklinikoj ir ligoninej,tai visad jei deivids sublusta darbuotojai padeda rolleyes.gif o manasis nebejo atgal nes jis pripazysta ejima tik tiesiai,na jei jam noresis pasukti pasuks,bet jei as noresiu pasukt,tai va isterijos didziausios,ir nieko negaliu pakeisti,niekaip nebeina susitart doh.gif karoc sakau,fuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 27 balandžio 2010 - 14:55
QUOTE(linele.m @ 2010 04 27, 14:27)
saunuoles kas sportuojat, as tai tingine baseinas man  thumbup.gif o sportuoti  doh.gif dar i sporto sale prisiversdavau kazkada, bet namuose niekada  blush2.gif

o tu ir dabar gal lankai baseine uzsiimimus?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 04 27, 15:41)
aha as ir ant kamuolio(ritnys ar kaip jis ten vadinas) mankstinuos,gavom su vaiku is neigaliuju tarnybos,tai va naudojuosi ir as ax.gif zinoma ir vaikas kiek leidzias sportuoja.
Vaziavom snd pas nefrologes,gryzau isunkta visa,vaikas tokias isterijes parode doh.gif na jis ilgai neisbuna vienoj vietoj,turi eiti,o deja turejom dar but pas gydytojos,turejo dar ekoskopuoti,o kas dejos kol ekoskopavo,visikai nesileido,klyke cype,ka gydytoja sako nieko  negirdziu,ir ji susesute nesusisnekejo,veliau tik susake viskas ka mate.padare ekoskopa dar surase kokus tyrimus daryt o jis man visas klykiantis,cypiantis drebet pradej,nes jau visai isiverke,gydytoja paskaoja ka daryt,nieko nebesuprantu,nes deivids kaip pradeda  klykti,man per nervus ir viskas as nebesusigaudau,neviena kart ir masina apkuliau perjo klykima,uztrumpina mane doh.gif nugaliausiai isejom ilauka,aprimo lygu,fuuu galvoju,o as blin prisiminiau kad prie kabineto maisiuka palikau,jei nekompensuojamuju vaistu knygu mat sunis nebuciau gryzus,nu ir ka bandau eiti atgal,neina,vel klykia cypia,krenta ant zemes,as nebeatkeliu,nes atsijunge visas,atsistojo jau eiti,o as noriu kad ikita puse eitu neina,vel klykia krenta,priejo moteris sako gal jum padeti,o deividas jau istu nervu visas dreba,pasakai kanors dreba ir klykia, doh.gif karoc galvoju,bane padeti vesti deivida ta moteris,neina,krenta ant zemes,nu i nx galvoju,tada ji sako gal as jums nubegsiu paimti,pasakiau kur,tai moteryte nubego ir atnese unsure.gif sakau kokia supratinga moteryte thumbup.gif na ji sako dirbanti ligoninej bet dar nebuvau macius,siaip dauguma mus pazysta ir poliklinikoj ir ligoninej,tai visad jei deivids sublusta darbuotojai padeda rolleyes.gif o manasis nebejo atgal nes jis pripazysta ejima tik tiesiai,na jei jam noresis pasukti pasuks,bet jei as noresiu pasukt,tai va isterijos didziausios,ir nieko  negaliu pakeisti,niekaip nebeina susitart doh.gif karoc sakau,fuuuuuuuuuuuu

Labai tave uzjauciu...tikrai sunku...labai daug tau kantrybes ir tvirtybes ir stiprybes 4u.gif Paminklus reikia statyt tokiom mamytem!!O kad poniutei kokiai is aukstuomenes sitaip....aisku,neduok dieve,bet,gal pagalvotu labiau apie neigaliukus.....apie ju gyvenimo salygu gerinima....
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 27, 16:36)
Labai tave uzjauciu...tikrai sunku...labai daug tau kantrybes ir tvirtybes ir stiprybes 4u.gif Paminklus reikia statyt tokiom mamytem!!O kad poniutei kokiai is aukstuomenes sitaip....aisku,neduok dieve,bet,gal pagalvotu labiau apie neigaliukus.....apie ju gyvenimo salygu gerinima....

kad jis tiek neklyktu nors,vien tas jo klykimas baisus yra,na kol neisgirsit ir nepamatysit jo elgesio tai galit ir neisivaizduoti kaip visa tai atrodo.Taip atrodo yra geras vaikas kol nepasipriesinsi jam doh.gif Arba va pazystam musu masina,tai jis proja dabar nebepraeina,irgi klykia cypia nori sestis ir vaziuoti,jei vyras yra namie liepiu kad ateitu parnesti inamus,nes jis tada niekur nebeina,arba tenka sestis ir vaziuoti kurnors,apsukam rata,tada einam prie namu pasivaiksciot,ir va as nieko negaliu padaryt,kas bus toliau doh.gif
Atsakyti

NU VA, KA REISKIA SENAI RASIAU CIA,VEL PRIDIRBAU KAZKA doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vmm32: 27 balandžio 2010 - 17:47
QUOTE(vmm32 @ 2010 04 27, 18:32)
cia grynai kaip mano MANTAS doh.gif man kai reikia su juo kur nors eiti ,tai jau pora dienu pries mane pykinti pradeda,galva skauda.vis bijau kaip tan bus,nes jei jau sugalvos neiti kur man reikia,tai sakutes,grius ant zemes ir nepakelsiu doh.gif
o man kazko nekalbadieniai buvo uzeje,vis paskaitau ,bet parasyt tingiu blush2.gif nors ir per vaikus prie kompo normaliai neprieinu doh.gif o Mantas kaip fainai kalbet pradejo thumbup.gif jau taip aiskiau,viska jau bando kartot ka sakau 4u.gif
oi kokia as,net nepasisveikinau doh.gif LABA DIENA blush2.gif

sveika,senai girdeta mirksiukas.gif Tai man tas pat yra vmn32,jei reikia kur eiti ar vaziuoti doh.gif stengiuosi viena nuvaziuoti ijei kas pabuna su vaikui,arba kai eina i darzeli tada jau laisviau reikalus galiu tvarkytis.nors va kartu vaziavom praeita savaite i topshop kosmodisko pirkti,sauniai jis ten man laikes,nelabai jau isteriju buvo,biski buvo,bet smulkmena.Na norisi ji vestis visur,nes kai as ji laikau vos nezudaryta,todel kartais galvoju gal taip ir elgias doh.gif isvecius bijau vaziuoti,nes bijau kad nevalgytu visko isleises,o tada pabandyk neduoti,ai vienu zodziu,truks kada man ta kantrybe,kan nors vyras katasi pabutu.leisrtu iseiti ikvepti oro,bet.............
Atsakyti
oooooooooooooh,prirasiau ir viskas dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 04 27, 18:45)
NU VA, KA REISKIA SENAI RASIAU CIA,VEL PRIDIRBAU KAZKA  doh.gif

jei sake paskambins tada ir laukit skambucio.Mes vasari konsultacijoj buvo,tai i stacionara gulsimes tik rudeni,tipo eiles blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vmm32 @ 2010 04 27, 18:49)
oooooooooooooh,prirasiau ir viskas dingo doh.gif

o as va viska spejau perskaityt mirksiukas.gif
Saunu kad Mantukas jau graziau kalba ir aiskiau thumbup.gif jau ir susikalbet graziai galesit thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 27 balandžio 2010 - 18:04
nu mano laikas prie kompo baigesi,Mantas stumia mane nuo kedes ,jungiu jam filmukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 04 27, 19:08)
nu mano laikas  prie kompo baigesi,Mantas stumia mane nuo kedes ,jungiu jam filmukus biggrin.gif

labai ilgai pabuvai lotuliukas.gif
Atsakyti