QUOTE(*Rita* @ 2010 04 27, 13:03)
ant kamuolio gal mankštiniesi? Sako, visai geras dalykas
aha as ir ant kamuolio(ritnys ar kaip jis ten vadinas) mankstinuos,gavom su vaiku is neigaliuju tarnybos,tai va naudojuosi ir as

zinoma ir vaikas kiek leidzias sportuoja.
Vaziavom snd pas nefrologes,gryzau isunkta visa,vaikas tokias isterijes parode

na jis ilgai neisbuna vienoj vietoj,turi eiti,o deja turejom dar but pas gydytojos,turejo dar ekoskopuoti,o kas dejos kol ekoskopavo,visikai nesileido,klyke cype,ka gydytoja sako nieko negirdziu,ir ji susesute nesusisnekejo,veliau tik susake viskas ka mate.padare ekoskopa dar surase kokus tyrimus daryt o jis man visas klykiantis,cypiantis drebet pradej,nes jau visai isiverke,gydytoja paskaoja ka daryt,nieko nebesuprantu,nes deivids kaip pradeda klykti,man per nervus ir viskas as nebesusigaudau,neviena kart ir masina apkuliau perjo klykima,uztrumpina mane

nugaliausiai isejom ilauka,aprimo lygu,fuuu galvoju,o as blin prisiminiau kad prie kabineto maisiuka palikau,jei nekompensuojamuju vaistu knygu mat sunis nebuciau gryzus,nu ir ka bandau eiti atgal,neina,vel klykia cypia,krenta ant zemes,as nebeatkeliu,nes atsijunge visas,atsistojo jau eiti,o as noriu kad ikita puse eitu neina,vel klykia krenta,priejo moteris sako gal jum padeti,o deividas jau istu nervu visas dreba,pasakai kanors dreba ir klykia,

karoc galvoju,bane padeti vesti deivida ta moteris,neina,krenta ant zemes,nu i nx galvoju,tada ji sako gal as jums nubegsiu paimti,pasakiau kur,tai moteryte nubego ir atnese

sakau kokia supratinga moteryte

na ji sako dirbanti ligoninej bet dar nebuvau macius,siaip dauguma mus pazysta ir poliklinikoj ir ligoninej,tai visad jei deivids sublusta darbuotojai padeda

o manasis nebejo atgal nes jis pripazysta ejima tik tiesiai,na jei jam noresis pasukti pasuks,bet jei as noresiu pasukt,tai va isterijos didziausios,ir nieko negaliu pakeisti,niekaip nebeina susitart

karoc sakau,fuuuuuuuuuuuu