Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

Labas rytas mergaites 4u.gif
Gal kuri su manimi kavos???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 28, 10:15)
user posted image

joooo kavagerai ....bet stengiuosi nedaugjos gert ,bet paziurejus i tavo paveiksluiujka nelabai atsispirsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 04 28, 10:42)
joooo kavagerai ....bet stengiuosi nedaugjos gert ,bet paziurejus i tavo paveiksluiujka nelabai atsispirsi biggrin.gif

As irgi kavos nedaug geriu...ryte butinai,o paskui kaip iseina.....
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 28, 11:03)
As irgi kavos nedaug geriu...ryte butinai,o paskui kaip iseina.....

ryte kava sventas reikalas didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 28 balandžio 2010 - 10:27
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 28, 11:15)
user posted image

AS KAVA GERIU TIK RYTE,IR TAI TIK TIRPIA SU PIENU blush2.gif BET JAU KAS TEN PRIE KAVOS TAI NEATSISAKYCIAU biggrin.gif OI KAIP MEGSTU SALDUMYNUS wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip skaniai jūs čia vaišinates, niam niam. smile.gif Tik kavyte aš vis dažniau mainau į arbatą, nors ankščiau buvau kavos maniakė dabar kažko ji nelabai man. Ryte tik atsigeriu dienos energijai įgaut, šiaip nebegaliu daugiau jos gert, negerą daros kažkodėl. unsure.gif

Vikma, nugaryte vis dar skauda bet šiaip geriau jau nei savaitgaliuką. thumbup.gif Penktadienį ryte prieš repeticiją lėksiu jau vėl pas neurologę, pradėsiu jau tvarkytis sanatorijos reikalus jei nesugalvos skirt kokio dar rimtesnio tyrimėlio. Uj kaip norėčiau neužilgo jau lėkt į savo birštoniuką, gal atsigautu nugarikė procedūruose. Žadu pamėgint išsikaulint daktarės daugiau dienų sanatorijai, ne 20d kaip pagal cerebrinį priklauso, o kokiam visam mėnesiukui, dadėjus dar artrozės diagnozę. Gal pasiseks. rolleyes.gif

Linele.m, tikiuos Oliveriukui viskas gerai seksis sanatorijoj. mirksiukas.gif thumbup.gif

Įdomu kaip GREK viskas sekas. Laikau kumštukus kad kuo lengviau šios savaitės procedurytės praeitu. rolleyes.gif 4u.gif

Lekiu ruoštis į lovytę. Šiandien pailsėjau namie laisvą dienelę, nuo ryt vėl darbukai, repeticijos šeštadienio renginiui. Nupūsiu. doh.gif Reiks šeštadienį kauno gatvės muzikos dienoj pasirodyt su keturiais turbūt spektakliais, ir vieną šokiuką atšokt, ačiū dievui bent nuo kitų trijų šokių atleido mane vadovė. Pasigailėjo sveikatėlės manosios. smile.gif Sunku taip kaip susikerta renginiai su šokiais ir drama, bet šįsyk daugmaž išgelbėtą. tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 28 balandžio 2010 - 20:49
Sveikutės mielos wub.gif Tik pasilabinu ir lekiuuuuu doh.gif Bandysiu ryt užsukt, pažiūrėt, kuo gyvenat. Tik dar gerų žinių parašysiu - savaitgalis bus labai labai šiltas bigsmile.gif
Atsakyti
O, ką aš matau, apačioje temelės. bigsmile.gif Kruopyte perline, pražuvele mūsų. thumbup.gif thumbup.gif Kaip laikaisi? Kaip sveikatytė? friends.gif Taip nerimavau kur pradingus esi, laukiam žinelių iš tavęs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 28 balandžio 2010 - 21:40
Labas rytas mamyciukai 4u.gif
Siandien keliausiu pas maze i darzeli,rodys koncerteli mamytems 4u.gif
Mano Tomas dabar buna pas mane,tai tik mezga ir mezga...nuperku siulu ir varo i prieki thumbup.gif Nezinau tikrai kur reiks deti tuos salikus.....iki kitos ziemos uzvers mane salikais lotuliukas.gif
O kurgi visos mamytes pradingusios....kazkaip labai ramu tapo pas mus....Gal pasivaisinam pusryciams visos kartu???
user posted image
Atsakyti
Laba, parsirandu ir aš ax.gif
Ačiū už gerus linkėjimus, Ernestytai - už kuštukus mirksiukas.gif jaučiuosi visai neblogai, nu bent jau ne taip blogai, kaip po antros. Vaistukus geriu naujus, gal tie sumačijo. Žodžiu, dar gyva ir paeinu, o tai svarbiausia. Roką veam į daržą, tai taip tuščia, liūdna namie be jo. Kaip gražiai mano vaikas dainuoja dainą apie mamą rolleyes.gif bliaunu ir bliaunu iš džiaugsmo. Išmoko iš reklamos, paskui dar sesė pamokė toliau, tai dabar dainuoja man kasdien. Ir dar 10 kart per dieną nepamiršta pasakyt, kad labai mane myli. Ir taip sunku man, o tas tik akis atmerkia ir "Mamyte, labai tave myliu", nu pravirkdo rytas vakaras mane. Oi kokia jautruolė pasidariau, negaliu. Tai va, taip gyvenam.
Mano vyrui jau nuėmė gipsą, tai gali judėt laisviau, man naštą palengvina. Žodžiu, gal jau perėjom tą juodą dryžį gyvenimo, laukiam geresnių laikų.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 29, 10:47)
Ir dar 10 kart per dieną nepamiršta pasakyt, kad labai mane myli. Ir taip sunku man, o tas tik akis atmerkia ir "Mamyte, labai tave myliu"

kaip miela wub.gif
Saunuole, GREK, laikaisi vyriskai biggrin.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif visos,
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 28, 21:37)
O, ką aš matau, apačioje temelės.  bigsmile.gif Kruopyte perline, pražuvele mūsų.  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip laikaisi? Kaip sveikatytė?  friends.gif Taip nerimavau kur pradingus esi, laukiam žinelių iš tavęs.  mirksiukas.gif

as vis uzbegu tik parasyti vis laiko nelieka, bet kad jau pagavot tai ir pasipasakosiu blush2.gif
gyvename mes labai stipriai susiverze pilvus ir dirzus visomis prasmemis, dukra ruoseme i pirma klase tai jos patikra medicinine uztruko 2men,.
Jokubelis geguzes 5 vaziuoja pas rebilitologus, zinau kad ir vel bus begimo iki sociai doh.gif
o as dar visai neseniai baigiau maratona savo. Dabar bandau atgauti jegas ir sustipreti

QUOTE(GREK @ 2010 04 29, 10:47)
Laba, parsirandu ir aš  ax.gif
Ačiū už gerus linkėjimus, Ernestytai - už kuštukus  mirksiukas.gif jaučiuosi visai neblogai, nu bent jau ne taip blogai, kaip po antros. Vaistukus geriu naujus, gal tie sumačijo. Žodžiu, dar gyva ir paeinu, o tai svarbiausia.

linkiu Tau daug stiprybes ir kantrybes, mano bedos gal baigesi, kai gavau 5 porcijas verysad.gif , bet dabar jau viskas lyg tik i gera wub.gif
Atsakyti