Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

GREK IR KRUOPA PERLINE labai daug Jums stiprybes ir kantrybes ir aisku daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Cia jums
user posted image

Ir aisku visoms kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Įlendu ir aš pasilabint su jomis 4u.gif . Panelės mokykloje ruošia koncertą mamytėms, nu tai atsiprašiau iš darbo porai valandų ir lėksiu žiūrėt.
Grek, Kruopa, laikykitės, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
kokia ramuma cia g.gif pavasaris cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nu gi kur visos prapuole g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 04 30, 09:18)
Labas rytas 4u.gif
nu gi kur visos prapuole g.gif  doh.gif

laba ryta 4u.gif tiktra tustuma blink.gif
Atsakyti
Laba,

GREK - šaunuolė, kad didvyriškai laikaisi wub.gif

Tylu, nes šiandien beveik vasara už lango, reikia skubėt džiaugtis, kol nelyja bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mes gyvi lotuliukas.gif tik laaabai daug reikalu,neigaluma Zygiui pratesineju tai lakstymas is vieno gydytojo pas kita,dar komunijai ruosiu geguzes menesi,reikaliukai visokie butinai sutvarkyt reik iki isvaziavimo doh.gif nu zodziu as dar gyva biggrin.gif

Visiems kam reikia po vasariska baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif oras siandien tiesiog nuostabus wub.gif

Lekiu bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 30 balandžio 2010 - 10:28
Sveikos,

Klaipedoj oras irgi siandiena liuksiškas, bet rytoj vel vesoka pranesa, nu bet cia juk pajuris biggrin.gif

Pas mus irgi visokiu lakstymu, doku tvarkymas

Pries pora dienu suzinojau (gal kas nezinote ir pasinaudosit) cia del to privalomojo sveikatos draudimo, kur sumaistis didele, skolingi zmones liko mokesciu inspekcijai.

Tai va, jei vienas is tevu yra dirbantis o kitas ne ir auginate du vaikus iki 18m. arba viena neigalu vaika iki 8m. tai tam nedirbanciam tevui ar mamai nereikia moketi sveikatos draudimo ji draudzia valstybe. Mano vyras visus 2009 metus nemokejo, nes nezinojo, kad reikia, jis pas mane tipo bedarbis, bet birzoje neregistruotas ir liko mekesciam skolingas virs 800 LT. uz privalomaji sveikatos draudima.

Kad isvengti tu mokesciu ir anuliuoti 2009 m. skola, reikia nueiti i ligoniu kasas ir pasiimti pazyma, ja nunesti i mokesciu inspekcija ir viskas bus ciki piki biggrin.gif mirksiukas.gif

Suzinojau tai visai atsitiktinai blink.gif
Atsakyti
Labukas, pavasaris wub.gif

Pagaminau mergai valgyt, bandysiu ropot iki darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 04 30, 14:20)
Kad isvengti tu mokesciu ir anuliuoti 2009 m. skola, reikia nueiti i ligoniu kasas ir pasiimti pazyma, ja nunesti i mokesciu inspekcija ir viskas bus ciki piki  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Suzinojau tai visai atsitiktinai  blink.gif

aš irgi neseniai netikėtai apie tai buvau sužinojusi, bet tik užvakar išsiaiškinau, kad tai ne automatiškai daroma, o reikia iš ligonių kasų pažymos.
Žinau, kad daug kas to nežino (dėl pažymų), tai irgi pasakoju visiems, ką sutinku cool.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Perline kruopa, sveikatytės tau daug daug. Tikėkimes blogiausia jums jau praėjo su GREK ir nuo šiol viskas eisis tik į gerą. mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif

Na o aš šiandien kokią naujienytę sužinojau. blink.gif Ėjau pas gydytoją pasipasakot kaip jaučiuos po paskutinių vaistų leidimo, dar nusiuntė persišviest pečius ir mentį. Pasirodo ne tik kaklo artrozės pradžia kankina, bet ir dešinis petys paniręs yra. doh.gif
Tai kitą savaitę reiks registruotis pas traumatologą, įdomu ką darys. Jaučiu statys vieton ir kokią langetę dės. Baigtusi kokiai pora mėnesiu visos mano dramos ir gastrolės. doh.gif Nusišausiu. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 30, 16:52)
Sveikutės  4u.gif

Perline kruopa, sveikatytės tau daug daug. Tikėkimes blogiausia jums jau praėjo su GREK ir nuo šiol viskas eisis tik į gerą.  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

Na o  aš šiandien kokią naujienytę sužinojau.  blink.gif Ėjau pas gydytoją pasipasakot kaip jaučiuos po paskutinių vaistų leidimo, dar nusiuntė persišviest  pečius ir mentį. Pasirodo ne tik kaklo artrozės pradžia kankina, bet ir dešinis petys paniręs yra.  doh.gif
Tai kitą savaitę reiks registruotis pas traumatologą, įdomu ką darys. Jaučiu statys vieton ir kokią langetę dės. Baigtusi kokiai pora mėnesiu visos mano dramos ir gastrolės.  doh.gif Nusišausiu.  unsure.gif

nu nekas ant vasaros unsure.gif
Atsakyti