Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 11dalis

QUOTE(*drauge* @ 2010 05 13, 10:38)
bet ar neatrodys kvailai smile.gif vyras su  brilijantu biggrin.gif

Na cia manau pagal skoni, jeu jums ir jusu MB patinka, tai kodel gi ne smile.gif o jei idomi mano nuomone, tai man asmeniskai nepatinka, kai vyriskas ziedas su akute, bet kaip sakoma, del skonio nesigincyjama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 13, 13:59)
Na cia manau pagal skoni, jeu jums ir jusu MB patinka, tai kodel gi ne smile.gif  o jei idomi mano nuomone, tai man asmeniskai nepatinka, kai vyriskas ziedas su akute, bet kaip sakoma, del skonio nesigincyjama rolleyes.gif

As taip pat manau,kad cia pagal skoni....mano MB grieztai ir iskart pasake,kad as niekada nesideciau ziedo su akute schmoll.gif Tai pas mane bus trys maziukai briliantukai,o pas ji nieko smile.gif Labai laukiu,eisim 31d pas juvelyra pasimatuoti pagrindo ar viskas gerai su dydziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2010 05 12, 23:55)
sveikos merginos, ka manot, jei vyras taip pat uzsisakytu zieda su akute?

Man tai lb grazu, bet gaila, kad maniskis nenorejo jokiu deimantuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 05 13, 08:55)
Merginos, o jus ziurejote, kokios ziedu kainos prekybcentriu parduotuvese?

Pvz. per "jamam" skelbia labai geras akcijas auksui - gal tokiu atveju perkant gaunasi panasi kaina kaip gaminantis? g.gif Mes neturime savo aukso, tai gal verta pirkti? g.gif

http://www.akropolis...enu_item_id=417

Na per tuos jamam tai kazkaip net neinu i akropoli isvis, baisu kas darosi! doh.gif O ir paskelbtos akcijos mazai kada teisingos-uz tokia didele nuolaida mazai ka galima rast ir tai nieko gero.. Na bet jei pasiryze atlaikyt, tai gal netycia ir rasit kanors tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad neisiu, siaip sakau gal kas nors atkreipe demesi i kainas parduodamu ziedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 13, 16:49)
Na per tuos jamam tai kazkaip net neinu i akropoli isvis, baisu kas darosi! doh.gif  O ir paskelbtos akcijos mazai kada teisingos-uz tokia didele nuolaida mazai ka galima rast ir tai nieko gero.. Na bet jei pasiryze atlaikyt, tai gal netycia ir rasit kanors tinkamo mirksiukas.gif

Manau, kad per JAMAM vestuviniams ziedams tikrai nebus dideles nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 05 13, 08:55)
Merginos, o jus ziurejote, kokios ziedu kainos prekybcentriu parduotuvese?
Pvz. per "jamam" skelbia labai geras akcijas auksui - gal tokiu atveju perkant gaunasi panasi kaina kaip gaminantis? g.gif Mes neturime savo aukso, tai gal verta pirkti? g.gif

bandykit is ryto nueit paziuret kainu, bet ir siaip ant kiekvieno kampo akropoly 30% auksui bent Klaipedoj. gal rasit kas patinka uz priimtina kaina. as pirkau juvelyrinej kai buvo 40% akcija, gavos 800litu nuolaida(sumokejom 1070).
QUOTE(*drauge* @ 2010 05 13, 10:38)
bet ar neatrodys kvailai smile.gif vyras su  brilijantu biggrin.gif

tas briliantas ne visada ziures i isore net biggrin.gif jei vyrui patinka tada ir tinka irnesakyk.gif todel dedu sau trijose vietose aplink zieda biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(audree @ 2010 05 13, 16:53)
Manau, kad per JAMAM vestuviniams ziedams tikrai nebus dideles nuolaidos.

akcija buna visiems gaminiams paprastai, tik reikia klausti ar nuolaida galios uzsakymo atveju, nes perki ta kaina kuria uzsakei pagal viska mano akim bet jie gudrus nori pabut(mums pritaike kai pirkom).
Atsakyti
user posted image
ir tokius MB darys
Papildyta:
http://www.flickr.co...57624033260792/
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2010 05 12, 23:55)
sveikos merginos, ka manot, jei vyras taip pat uzsisakytu zieda su akute?

retai darosi, bet darosi..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 05 14, 09:23)
retai darosi, bet darosi..
user posted image

As esu maciusi gyvai, kai ateina vyriskis ar jaunuolis, su vetuviniu ziedu, kuriame yra deimatukas. tai man asmeniskai yra lb grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 05 12, 22:19)
Nesuprantu, kodėl vestuvinis žiedas kuo platesnis, tuo "geriau", kuo daugiau gramų, tuo "rimtesnis" žiedas  biggrin.gif. Negi norit visą turimą auksą sukraut į jį ar kad žiedas iš tolo šviestų ir visi tikrai matytų, jog esat susituokę?  smile.gif Kasdien nešiojamas žiedas turi būti ne tik gražus, bet ir patogus. Faktas, kad platus ir sunkus žiedas jausis ant piršto.
Mes tai mes, bet vyrai nepratę prie žiedų, jeigu bus nepatogu, tiesiog nenešios, manau... Taip kad gerai pagalvokit  smile.gif.
Pritariu Gucci, kad tokie platūs žiedai primena nupjautą vamzdelį. Bet čia tik mano nuomonė, nenoriu nieko įžeisti  ax.gif. Tiesiog norėjau pasakyti, jog ne dydį, svorį ir plotį esmė, meilės nuo to nepadaugės  biggrin.gif.

Man tie vamzdziai irgi nepatinka.... bet pati norejau siek tiek platesnio... kokiu 7mm... bet ant rankos negraziai ziurejosi ir viskas schmoll.gif 5mm pats tas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 05 14, 18:32)
Man tie vamzdziai irgi nepatinka.... bet pati norejau siek tiek platesnio... kokiu 7mm... bet ant rankos negraziai ziurejosi ir viskas schmoll.gif 5mm pats tas... biggrin.gif

o 6mm buvo irgi per storas?
Atsakyti