Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Kažkuriai merginai NT rodė tik 30 cd!
Ne be reikalo NT liepia daryti 14 dieną. Neprarask vilties 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pelargonija,2010 04 26, 11:32]
Kažkuriai merginai NT rodė tik 30 cd!
Ne be reikalo NT liepia daryti 14 dieną. Neprarask vilties 4u.gif
[/quote
Turiu dirbti, o nuotaika tokia sudina angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 26, 09:21)
Su pirmuoju parode 9 diena, kad jau  nestuke.gif
O dabar spygas rodo, manau, jei yra kazkas tai ir teste turi atsispindeti  verysad.gif

Tikrai nebūtinai schmoll.gif Pritariu Pelargonijai visom keturiom, nusiramink, juk dar tik 10 DPĮ doh.gif
Atsakyti
Justeee, miko, galiu jus yrasyti i planuojancias?
eraera, tave pridejau prie laiminguju balandi - ar tas laikas? pirmas IVF? ech, kokia nostalgija paeme perskaicius tave, kad dareisi LV, tokiu pat laiku, kaip ir mes... wub.gif
VELI, super 4u.gif
philipuks, kantrybes- as tikiu tik HCG drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, cia ziovulys, jei prisimenat, buvau pogrindyje...............nes irgi nesekmingai, antras kraujo tyrimas parode tik 7 B-HCG...............taigi rosituk brauk ziovuli is laiminguju saraso verysad.gif
labai uzjauciu tave pacia, nors zinau ne uzuojautos reikia.............norisi nulyst kur..................ir "issilaizyt zaizdas"......bent jau man angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(bumss_ @ 2010 04 26, 14:33)

labai gaila verysad.gif laikykimes isvien wub.gif
Atsakyti
galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumss_ @ 2010 04 26, 13:33)
Sveikos, mergaites, cia ziovulys, jei prisimenat, buvau pogrindyje...............nes irgi nesekmingai, antras kraujo tyrimas parode tik 7 B-HCG...............taigi rosituk brauk ziovuli is laiminguju saraso  verysad.gif
labai uzjauciu tave pacia, nors zinau ne uzuojautos reikia.............norisi nulyst kur..................ir "issilaizyt zaizdas"......bent jau man  angel_sadangel.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 26, 15:28)

Nu ramiai, pupa! 11 diena man dar nieko testas nerode, o hcg jau neblogas buvo, taigi, palauk dar dienele kita, kantrybes!

bumss, be galo gaila...
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 04 26, 14:56)
Nu ramiai, pupa! 11 diena man dar nieko testas nerode, o hcg jau neblogas buvo, taigi, palauk dar dienele kita, kantrybes!

bumss, be galo gaila...

O kad balsas i dangu butu. Ryt atsakymas Hcg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eraera @ 2010 04 25, 22:36)
Gaudykit visos ir linkiu pagauti wink.gif 4u.gif ypac tau..

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

sveikutės 4u.gif sveikinu laimingąsias, 4u.gif
visom jėgom palaikom dar laukiančias atsakymų 4u.gif kantrybės ir vilties blink.gif
ašarą braukiu su tom, kam šį kartą nepavyko doh.gif bet nepavyko tik šį kartą, mums vis tiek pavyks nestuke.gif
dizzy, dėkui, kad mūsų nepamiršti wub.gif kaip jūs laikotės?
Atsakyti
eraera, labai dziugu ir tau sekmes!

RositaK ir atzalele, labai apsidizaugiau jus pamacius, kad sugrizot. Jus siu nameliu dvaseles ir tas atgimstantis tikejimas, laukimas, tegu buna jums kaip augimo dovana bei startas sekmei

Philipuks bandyk ir tikek, o NT testas tik nuo 14 dienos pradeda reaguoti. Jei labai jau nekantru, tai jau geriau HCG darytis nuo 10 dienos po dpi. Bus aiskiau ir tiksliau

Aciu uz informacija, kad AIDS centre taip pigiai HCG, nes Sorpo centre 45Lt
Atsakyti