Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Parazitai, dar neatsiunte atsakymo bash.gif Pati nekantrauju juodai.
Atsakymas kaip is Afrikos vaziuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 13:36)
Parazitai, dar neatsiunte atsakymo  bash.gif Pati nekantrauju juodai.
Atsakymas kaip is Afrikos vaziuoja  unsure.gif

Labas...įtariu dareisi firmoje "Medicina Praktica"....tai pas juos nuėjus atsakymo reikia eiti ne kur jau atspaustus atsakymus pateikia..o į tolimesnį kabinetą į administraciją....ir paprašyti,kad prisijugtų prie duomenų bazės ir atspausdintų......jei nebus duomenų bazėje....paprašai,kad susiskambintų su Vilniaus labaratorija ir paklaustų...............ne vieną kartą taip dariausi HCG-niekada nebuvo problemų...nes kitaip atsibos ten vaikščioti......
Aš pvz. ryte priduodavau...kitą dieną apie 12 val....nuvažiuodavau ir .... po didesnių pastangų išeidavau su rezultatais... biggrin.gif Jei klaus ko čia taip skubini juos? ..sakyk.....reikia vaistus naudoti, o naudoti galiu tik sužinojus kokie tyrimo atsakymai....
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 27 balandžio 2010 - 13:14
QUOTE(Dijav @ 2010 04 27, 13:13)
Labas...įtariu dareisi firmoje "Medicina Praktica"....tai pas juos nuėjus atsakymo reikia eiti ne kur jau atspaustus atsakymus pateikia..o į tolimesnį kabinetą į administraciją....ir paprašyti,kad prisijugtų prie duomenų bazės ir atspausdintų......jei nebus duomenų bazėje....paprašai,kad susiskambintų su Vilniaus labaratorija ir paklaustų...............ne vieną kartą taip dariausi HCG-niekada nebuvo problemų...nes kitaip atsibos ten vaikščioti......
Aš pvz. ryte priduodavau...kitą dieną apie 12 val....nuvažiuodavau ir .... po didesnių pastangų išeidavau su rezultatais... biggrin.gif Jei klaus ko čia taip skubini juos? ..sakyk.....reikia vaistus naudoti, o naudoti galiu tik sužinojus kokie tyrimo atsakymai....
Sekmės 4u.gif

Tikrai taip, medica praktika. Po darbo leksiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 04 27, 09:00)
Sveikutes,
Turiu pora klausimeliu, leidziuos gonali, dar tik du vakarelius, bet prakaitas lab musa ir dabar visa slapia sedziu, ar cia normalu, o be to ir mm kaip ir dingo. Sr, jei klausimas durnas, pirmas kartas, viskas nauja ir baisoka

Nežinau, ar čia normalu, bet man irgi taip buvo, toks karštis iš vidaus mušė doh.gif O po kiek leidžiatės? Mano atveju buvo taip, kad viskas baigėsi didele hiperstimuliacija, ir gine sakė, jog per didelė vaistu dozė buvo skirta, nežinau, o gal čia ir ne dėl to, gal taip skirtingai organizmas reaguoja i vaistus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos esamos nestuke.gif ir busimos nestuke.gif !!
Rosita, irasyk mane prie birzeli daranciuju ivf, ir is karto uzsisakau vieta sarasiuko apacioje 4u.gif
Kiekviena diena po darbo skubu perskaityti, kaip cia mums sekasi su tyrimais, ir sirdy taip trokstu kiekviena pasveikinti su pergale , sulaukus, kad viduje kazkas labai grazaus jau spurda 2.gif
Papildyta:
Visoms siulau paziureti si video klipuka apie laiminga mama

http://www.youtube.c...feature=related
Blessed, Our IVF Twin Pregnancy Journey

ir jos 2.gif 2.gif atsiradimo istorija.
Bent jau man tai suteikia vilties, stiprybes ir siaip asaru latakus pravalo tongue.gif
(nuorodu dar nelabai moku idet, bet gal surasite)
Atsakyti
Miko, koks grazus klipukas... ech...

Philipuks, mintimis esu su tavimi.
Munyte, kaip tavo reikaliukai?

Mergaites, busimos ir esamos mamos:nestuke , siunciu visoms daug buciniu, saules spinduleliu (jei Lt dar nenori islysti) ir didziausios sekmes!!!!
Seku jusu visu dziaugsmus ir nesekmes.
Davai, nenukabinkim nosiu
victory.gif
Atsakyti
Net nekibo, rezultatas 0.500. Noriu numirti, nekenciu saves, savo tokios busenos cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 16:15)
Net nekibo, rezultatas 0.500. Noriu numirti, nekenciu saves, savo tokios busenos  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Dažniausiai žmonės sako, neverk, ašaros čia nepadės... Bet aš sakau, verk, verk, išverk visą skaudulį, kad atsirastų vietos naujoms jėgoms verysad.gif 4u.gif Nepasiduokit, stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Philipuks,neisivaizduoju ka jauti.Tik nesmerk taip saves,geriau paverk,issiverk,issirek,kad tik palengvetu console.gif
Atsakyti
miko, jau ikeliu ir rezervuoju silta viecike apacioj wub.gif pasikartosiu:kur gydotes? kelintas IVF? 4u.gif
philipuks verysad.gif verysad.gif verysad.gif nepaguos, bet turit snaigutes 3berods, o ir maziukas jau vienas stebukliukas byloja, jog gali ir pasisekti 4u.gif stiprybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 16:15)
Net nekibo, rezultatas 0.500. Noriu numirti, nekenciu saves, savo tokios busenos  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Man labai patiko šios temelės moto, "kas neužmuša, padaro mus stipresniais" mirksiukas.gif . Taigi aukštyn nosi dabar tu stipresnė nei buvai 4u.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 04 27, 16:38]
miko, jau ikeliu ir rezervuoju silta viecike apacioj wub.gif pasikartosiu:kur gydotes? kelintas IVF? 4u.gif

mes lankomes VK pas Gyd.Visockiene, cia bus musu pirmas ivf bandymas.
Papildyta:
kaip skaudu skaityti Phylipuks angel_sadangel.gif
zinau, kad dabar jokie zodziai nepaguos, bet tikrai rytoj bus lengviau, tikrai rytoj vel svajosi is naujo, ir tau butinai pasiseks !!!!!!!
Atsakyti