Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(RositaK @ 2010 04 27, 15:38)
philipuks  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nepaguos, bet turit snaigutes 3berods, o ir maziukas jau vienas stebukliukas byloja, jog gali ir pasisekti  4u.gif stiprybes  wub.gif

Turim tris snaigutes, bet matyt kazkas nebegerai, kad net nekimba.Juk jau ir su snaigutemis bandeme ir su svieziais, rezultatas tas pats 0.500. Einu is darbo ir kauksiu vilku, nes atrodo susprogsiu tuoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 04 27, 14:41)
Nežinau, ar čia normalu, bet man irgi taip buvo, toks karštis iš vidaus mušė  doh.gif O po kiek leidžiatės? Mano atveju buvo taip, kad viskas baigėsi didele hiperstimuliacija, ir gine sakė, jog per didelė vaistu dozė buvo skirta, nežinau, o gal čia ir ne dėl to, gal taip skirtingai organizmas reaguoja i vaistus  4u.gif

Philipuks verysad.gif stiprybes Tau...
As gonali po 225 leidziuos, o svoris tik 50kg, bet mano mm vis dar, uztenka ikloto, bet kai wc, tai lab nemazai buna... Na, siandien leisiuos trecia gonalio doze, gal viskas susitvarkys. Visoms sekmes
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 16:15)
Net nekibo, rezultatas 0.500. Noriu numirti, nekenciu saves, savo tokios busenos  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Labai labai gaila verysad.gif Laikykis philipuk.Issiverk, tikrai padeda. console.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 14:15)
Net nekibo, rezultatas 0.500. Noriu numirti, nekenciu saves, savo tokios busenos  cry.gif  cry.gif  cry.gif

console.gif Philipuks, kaip gaila... verysad.gif

QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 15:09)
Turim tris snaigutes, bet matyt kazkas nebegerai, kad net nekimba.Juk jau ir su snaigutemis bandeme ir su svieziais, rezultatas tas pats 0.500. Einu is darbo ir kauksiu vilku, nes atrodo susprogsiu tuoj  verysad.gif

eik...ir issikauk...ir papyk stipriai...ant bet ko...neleisk skausmui uzsibuti viduje...
jei reikia, pagerk raminanciu...vis del to tai toks stresas, kuris nepraeina be pasekmiu...kaip sake man viena ginekologe - net nepasakokit, kad jus nestresuojat - tai nezmoniskas stresas...
stiprink savo organizma visais imanomais budais...

o paskui gal vel atgims viltis...

ypac kai jus (jei teisingai supratau) jau zinot, kad stebuklai tikrai vyksta...
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 27, 18:09)
Einu is darbo ir kauksiu vilku, nes atrodo susprogsiu tuoj  verysad.gif

philipuks, išsiverk, išgedėk ir linkiu atrast jėgų tolesnei kovai mirksiukas.gif
man, pamenu, tokie žodžiai padėjo... ryte prieš einant į darbą išsistaugiau ir prisiminiau amžinoj atilsy ... Allisą... taip suspaudė širdį, bet pamaniau - "gyva į žemę neįlysi".
Žiauriai sunku būna... man taip pat net nekibo... g.gif verysad.gif
o tau kraują skystino? gėrei kokį aspiriną?
aš jau repetuoju mintyse kalbą savo gydytojai ir prašysiu, kad skirtų daugiau vaistų kokių, jau net sapnuoju, kad aspirino negeriu, todėl man ir nekimba mažiuks doh.gif
protelis išeina - konkrečiai doh.gif sorry doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 04 27, 18:52)
philipuks, išsiverk, išgedėk ir linkiu atrast jėgų tolesnei kovai  mirksiukas.gif
man, pamenu, tokie žodžiai padėjo... ryte prieš einant į darbą išsistaugiau ir prisiminiau amžinoj atilsy ... Allisą... taip suspaudė širdį, bet pamaniau - "gyva į žemę neįlysi".
Žiauriai sunku būna... man taip pat net nekibo...  g.gif  verysad.gif
o tau kraują skystino? gėrei kokį aspiriną?
aš jau repetuoju mintyse kalbą savo gydytojai ir prašysiu, kad skirtų daugiau vaistų kokių, jau net sapnuoju, kad aspirino negeriu, todėl man ir nekimba mažiuks  doh.gif
protelis išeina - konkrečiai  doh.gif sorry  doh.gif

O tai jei skistesnis kraujas didesne tikimybe kad kibs? unsure.gif Man net netyre kraujo kresumo, ar ka cia turi tirti?
philipuks zinau kaip sunku, jokie zodziai nepaguos. Cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Liucina75,2010 04 26, 11:30]
[quote=eraera,2010 04 25, 21:20]
Sveikos merginos, jusu tarpe esu naujas zmogus, seku panasaus tipo temas jau senokai nuo 2008 metu., nepasakosiu savo liudnos istorijos, bet butinai papasakosiu jos baigti(tikiuosi).
www.embrions.lv ispunktuota 6, 1 ivf , 2 isodinti embionai po 7 lasteles, 10 d hcg 175, 17 dienu hcg 2550. ilgas protokolas-nepavyko, rezultatai pasiekti trumpu, pagal naturalu cikla. Tyrimus atllikau aids centre 23 lt. (ir aplamai visi tyrimai pigesni ten lyginant su kitomis klinikomis). kolkas dar kenciu nuo hiperstimuliacijos, bet gyvenimas pasidare daug mielesnis kai zinau kad dabar turiu ka saugoti, myleti..smile.gif
Rasau jums noredama rekomenduoti sia klinika ir gyditoja G.Trejs. vienareiksmiskai.
Pries tai gydziaus G.Bogdamnskienes klinikoje.Lietuvoje ir brangu ir lygis daktaru ne tas isbandziau savo kailiu..
Kaip smagu skaityti tokias zinutes. Didziuliai sveikinimai tau 4u.gif 4u.gif
As irgi pas gydytoja Treisa vazineju. Vat ryt laukia punkcija pas ji.
kas del vaistu kainu, tai visom individualiai. Man pvz. vaistai visi kainavo apie 3000 Lt, o ju reikejo nemzai, nes sunkiai stimuliavosi
[/quote]
Aciu labai uz sveikinimus smile.gif , bet ne pasigirti norejau, nes neaisku kaip viskas toliau, neipatingai gerai jauciuos, o gal taip tuributi, keikvienai turbut individuoliai cia ta savijauta. Mano tikslas nukeirpti merginas link tinkamu daktaru, gauti laukiamu rezultatu,ir nesvaistyti vejais pinigeliu, kuriu daznas varijantas nera... todel ir parasiau:)
Jei nesenai dare punkcija tai netrukus ir idet turetu, linkiu kokybisku embrioniuku, ir zinoma nestuke.gif
Del vaistu tai tumpu protokolu siek tiek pigiau gaunasi nes maziau dienu leistis reikia, bet kaip ir minejo anksciau merginos tai kiekvienai individuoliai ant tu vaistu iseina. bet galutiniame varijante 3000-4000 sutaupote nei lt, netgi iskaiciavus kura.
Beje crinone jei pastojat reiks naudoti beveik 3 men. nestumo kaina 13 lt. 1 vnt . embions.gaunasi. labai nebrangu.
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2010 04 27, 17:12)
Philipuks  verysad.gif  stiprybes Tau...
As gonali po 225 leidziuos, o svoris tik 50kg, bet mano mm vis dar, uztenka ikloto, bet kai wc, tai lab nemazai buna... Na, siandien leisiuos trecia gonalio doze, gal viskas susitvarkys. Visoms sekmes

Mano svoris labai panašus, leidausi po 150, jei gerai pamenu... Būtinai pasakykit ginei apie savijautą, matysite kaip ten kas auga, gal per daug sparčiai, todėl ir savijauta tokia g.gif čia tik pamąstymai tokie, nepriimkit labai už rimtą, tiesiog lyginu kaip man buvo, o buvo tikrai skirta per didelė dozė, mat pirmas kartas, ir kadangi turiu PKS, tai ir sureagavo ne taip kaip tikjosi gine... o vienas iš tokių pašalinių požymių ir buvo karštis.
Atsakyti

Philipuks, brangioji, stiprybes... console.gif verysad.gif 4u.gif

Vita31, Veli - nuosirdus sveikinimai, mergaites... wub.gif

O as tai is pykcio sprogstu mad.gif
balandzio 20d. baigiau gerti duphastona, turejo prasideti menesines, o su jomis - bandymas su snaigutemis. nu ir ka - prasidejo tepliojimai, o menesiniu nei kvapo. nuejau pas Griciu, tas apziurejes su echo pasake, kad geltonkunis benusibaiginejantis ir netrukus tureciau pradet kraujuoti normaliai. ka gi, siandie jau balandzio 27d., o menesiniu net nematyt bash.gif maza to - dar ir tas silpnas tepliojimas liovesi blink.gif Gricius neatsiliepia bash.gif
nu pyyyp - nebezinau, ka daryti doh.gif matyt, mano bandyma su snaigutemis dar karteli teks nukelti - sysyk i geguze... g.gif mad.gif

Rositele, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikymo zodzius.
Issikaukiau, dabar sedziu istinusiu veidu, darbe klausia, kad tikriausiai gerame baliuje buvau.
Matyt nebelemta ir tiek,ieskau ivairiu priezasciu.Gal viena is ju, kad nedariau visiskai jokiu tyrimu g.gif Dar yra snaigutes, bet cia tik paguodos prizas ir dar kruva litu ismetimui. Bent jau taip man snaigutes apibudino embriologas.
Tai va, neviltis, pinigu trukumas ir skausmas. Manau, tai daugeliui pazistama busena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 28, 07:57)
Aciu mergaites uz palaikymo zodzius.
Issikaukiau, dabar sedziu istinusiu veidu, darbe klausia, kad tikriausiai gerame baliuje buvau.
Matyt nebelemta ir tiek,ieskau ivairiu priezasciu.Gal viena is ju, kad nedariau visiskai jokiu tyrimu  g.gif Dar yra snaigutes, bet cia tik paguodos prizas ir dar kruva litu ismetimui. Bent jau taip man snaigutes apibudino embriologas.
Tai va, neviltis, pinigu trukumas ir skausmas. Manau, tai daugeliui pazistama busena  blink.gif

Taip ir deja ant nosies 40, o nei vieno dar vaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 04 27, 21:03)
Philipuks, brangioji, stiprybes... console.gif  verysad.gif  4u.gif

Vita31, Veli - nuosirdus sveikinimai, mergaites...  wub.gif
O as tai is pykcio sprogstu  mad.gif
balandzio 20d. baigiau gerti duphastona, turejo prasideti menesines, o su jomis - bandymas su snaigutemis. nu ir ka - prasidejo tepliojimai, o menesiniu nei kvapo. nuejau pas Griciu, tas apziurejes su echo pasake, kad geltonkunis benusibaiginejantis ir netrukus tureciau pradet kraujuoti normaliai. ka gi, siandie jau balandzio 27d., o menesiniu net nematyt  bash.gif maza to - dar ir tas silpnas tepliojimas liovesi  blink.gif  Gricius neatsiliepia  bash.gif
nu pyyyp - nebezinau, ka daryti  doh.gif  matyt, mano bandyma su snaigutemis dar karteli teks nukelti - sysyk i geguze...  g.gif  mad.gif

Rositele, kaip tu laikaisi?

niu tikrai pikta, kai neatsiliepia doh.gif tu jam sms parasyk, kai gales pats paskambins (bent as taip darau kartasi su savo gydytoja biggrin.gif). Bet jei si karta neaiskios menesines, tai geriau tikrai atidek kitam ciklui, na bet aisku gydytojas vistiek turetu pasiziuret g.gif
Atsakyti