Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(@Smilte@ @ 2010 11 06, 15:00)
As noriu pasakyti, kad is visu trasu tai pati geriausia ir ekologiskiausia trasa. O tu nitratu tai jai ir pasisavina tai labai labai mazai. Musu kaime bande auginti bulves , niekuom apsoliuciai netresdami, tai kai nukase ju bulvemis nebuvo galima pavadinti , ten buvo bulvytes  lotuliukas.gif paprasciausiai jom pritruko medziagu. . Tai esme tame, kad kazkuom reikia biskiuka tresti, tinkamiausias ir sveikiausia tai mesliukas organine trasa, o ne chemine. juk ekologiniuose ukiuose yra leidziama tresti meslu. Reiskiasi tai yra ekologiska, ka as ir noriu pasakyti. Ir niekas manes neitikins kitaip  4u.gif

tikrai nesutinku schmoll.gif mano mama augina bulves,vidury lauku,kur net traktorius neprivaziuoja,jau keli metai doh.gif pasodina rankelem,nukasa rankelem ir visu stuos maisus sutampo su dviraciu namo doh.gif niekada dirva nera ten tresta,o bulves visad grazios 4u.gif nebutinai meslas itakoja bulviu dydi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 06, 15:11)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur mes imsim darzoves is tu senuku jie mesliuku tresia, del to ir sakau ar jie daug gali privesti su savo arkliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 11 06, 16:12)
Butu galima nusiraminti, tik jai as pasitikeciau musu vastybes institucijomis. Manau kad cia pagal uzsakyma parasyta ir tiek. Bet cia tik mano nuomone. Butu gerai kad as neteisi buciau.
Anglijoje yra taip, kai ateina laikas nuimti derliu atvaziuoja tam tikri pareigunai nezinau kaip jie ten vadinas ir is skirtingu lauko vietu paima darzoviu ir jas patikrina ar nera virsyta trasu. Jai randa daugiau, jos jau nebepakliuna i prekyba.
O kas pas mus jai ir atvaziuotu i laukus, tai gautu kysiuka ir isvaziuotu su gerais rezultatais, net nesusimastydami , kad tas darzoves valgys mazi leliukai .  verysad.gif

Institucijomis nepasitikite, o nepazystamais zmonemis pasitikite kurie sako, kad ju produkcija svari? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 06, 15:12)
tikrai nesutinku schmoll.gif  mano mama augina bulves,vidury lauku,kur net traktorius neprivaziuoja,jau keli metai doh.gif  pasodina rankelem,nukasa rankelem ir visu stuos maisus sutampo su dviraciu namo doh.gif  niekada dirva nera ten tresta,o bulves visad grazios 4u.gif  nebutinai meslas itakoja bulviu dydi ax.gif  4u.gif

Tai taip nuo zemes priklauso, kur zeme derlinga, tai taip uzauga be nieko. o kur molis, ten jau reikia biskiuka 4u.gif
Atsakyti
Beprasme pasidare diskusija. Geriau eikim i koki parka lapu graziu pasirinkt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 11 06, 16:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kur mes imsim darzoves is tu senuku jie mesliuku tresia, del to ir sakau ar jie daug gali privesti su savo arkliuku  biggrin.gif

o iskur zinote, kad jie neturi jaunu anuku ar vaiku kurie jiems padeda?ga ltie senukai tik pardavineja mirksiukas.gif cia siaip pamastymui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 06, 16:15)
Beprasme pasidare diskusija. Geriau eikim i koki parka lapu graziu pasirinkt  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa kas liecia diedukus ir bobutes,viena gydytoja sake,nera nieko baisiau uz produktus turguj is bobuciu pirkti..sako ne nitratais apsikrest galima,o kitokiais gyvuneliais doh.gif vien del to kad bobute ar diedukas tai nebus rodiklis,kad auginta svariai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 06, 15:14)
Institucijomis nepasitikite, o nepazystamais zmonemis pasitikite kurie sako, kad ju produkcija svari?  g.gif

Nu juk pati zinote, kad matosi kur kokie zmones, kur prekybininkai jau tikri tai nezinau ar jais pasitikeciau, be to issiaiskinome kad su mano uosviu pazystami. Kiso jie man morkytes uz dyka sako imkit, kol atvaziuosit vaikuciai tures geru morkyciu. Taip smagu tokie silti zmones. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 11 06, 15:17)
Nu juk pati zinote, kad matosi kur kokie zmones, kur prekybininkai jau tikri tai nezinau ar jais pasitikeciau, be to issiaiskinome kad su mano uosviu pazystami. Kiso jie man morkytes uz dyka sako imkit, kol atvaziuosit vaikuciai tures geru morkyciu. Taip smagu tokie silti zmones.  wub.gif

mb pasakytu,narkomanui pirma doze visad nemokama lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne nu jau juokas ima, ka bebasakytum tas blogai lotuliukas.gif . Kas juosteles perka irgi blogai, ekologiskus kur perka irgi blogai is maximu irgi blogai, is bobuciu jau irgi blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ne nu rimtai, cia toks jausmas kad specialiai priestarauja. nor atgal paskaicius, laksto visos po turgelius pas bobuciu, bet jai paraso kita, tai jau blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 11 06, 16:00)
As noriu pasakyti, kad is visu trasu tai pati geriausia ir ekologiskiausia trasa.

man atrodo, kad ne mėšlas, o kompostas... rolleyes.gif

QUOTE(@Smilte@ @ 2010 11 06, 16:17)
Nu juk pati zinote, kad matosi kur kokie zmones, kur prekybininkai jau tikri tai nezinau ar jais pasitikeciau, be to issiaiskinome kad su mano uosviu pazystami. Kiso jie man morkytes uz dyka sako imkit, kol atvaziuosit vaikuciai tures geru morkyciu. Taip smagu tokie silti zmones.  wub.gif

žmonių visokių yra, deja, diedukų ir bobučių irgi.. Kad jie malonaus veido, ar maloniai bendrauja, tai dar nieko nereiškia, juk jie nori parduoti savo produkciją. Abejoju, ar atrasit tokių, kurie sakys, kad va tiek ir tiek trąšų pribėrė, ar purškė chemikalais. Kad daržovės nepertręštos - puiku( jeigu tai tiesa), bet lieka klausimas, kokie būdai naudojami kovai su kenkėjais. Pati auginu daržoves ir žinau, kaip sunku jas užauginti, nes, jas labai mėgsta ne tik žmonės, bet ir vabaliukai.. biggrin.gif Gali būti, kad jie sako tiesą, bet kas vienam yra "normalu" ar "sveika", kitam jau ne. Pvz. vienam per daržovės vegetaciją patręšti 2-3 kartus, nupurkšti kad ir "Deciu" nuo kenkėjų yra visiškai normalu, ir jie visom keturiom teigs, kad jų produkcija "švari", kitam, tai jau bus nepriimtina...

Nenoriu nieko įžeisti ir neteigiu, kad jūsų pasirinkimas blogas, tiesiog tokių argumentų, kaip "šilti žmonės", ar "maloniai bendaujantys", ar "uošvių pažįstami" tikrai nepakanka, norint nusipirkti sveikų daržovių... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 06, 16:03)
man atrodo, kad ne mėšlas, o kompostas...  rolleyes.gif
žmonių visokių yra, deja, diedukų ir bobučių irgi.. Kad jie malonaus veido, ar maloniai bendrauja, tai dar nieko nereiškia, juk jie nori parduoti savo produkciją. Abejoju, ar atrasit tokių, kurie sakys, kad va tiek ir tiek trąšų pribėrė, ar purškė chemikalais. Kad daržovės nepertręštos - puiku( jeigu tai tiesa), bet lieka klausimas, kokie būdai naudojami kovai su kenkėjais. Pati auginu daržoves ir žinau, kaip sunku jas užauginti, nes, jas labai mėgsta ne tik žmonės, bet ir vabaliukai..  biggrin.gif Gali būti, kad jie sako tiesą, bet kas vienam yra "normalu" ar "sveika", kitam jau ne. Pvz. vienam per daržovės vegetaciją patręšti 2-3 kartus, nupurkšti kad ir "Deciu" nuo kenkėjų yra visiškai normalu, ir jie visom keturiom teigs, kad jų produkcija "švari", kitam, tai jau bus nepriimtina...

Nenoriu nieko įžeisti ir neteigiu, kad jūsų pasirinkimas blogas, tiesiog tokių argumentų, kaip "šilti žmonės", ar "maloniai bendaujantys", ar "uošvių pažįstami" tikrai nepakanka, norint nusipirkti sveikų daržovių...  4u.gif

Nu tikrai blogiau nebus, negu prekybos centruose morkos kaip plasmasines, beskones, bekvapes. Ten pas ju morkytes kvepia, ir nera jau tokios grazios. Man bus ramiau, ne i pc jau nebegaliu ziureti. as Nors kiek maximos obiuoliu tikrinom nei vieno blogo neradom. Nesam mes tokie kvaili, patikrtinsim tas darzoves. uzsiprksiu visai ziemai ir galvos nebekvarsinsiu.
Atsakyti