QUOTE(Diva:) @ 2010 11 06, 14:29)
Na, ligonines tai gal dideles state del to, kad anuomet viska state "dideliai"- tiek fabrikus, tiek ligonines, tiek gyvenamuosius namus.Bet zinoma, kad anais laikais zmones nesirgo, o siais visi- visiskas absurdas. Kodel taip visiems atrodo?

Anksčiau medikai nei pačiam ligoniui, nei artimiesiems negalėjo pasakyti teisybės apie jo sveikatos būklę, jei liga pasirodydavo besanti onkologinė. Tokia buvo tvarka, kad net nuo paties ligonio buvo slepiama, tai ką kalbėt apie visuomenę...visi spėliodavo. Jeigu labai sulysęs, skausmai kamuoja ar koks jau matomas gumbas iššokęs, tai matyt vėžininkas..
QUOTE(Hopeidea @ 2010 11 06, 14:30)
Rasma, nepykite, suprantu, kad kantrybės reikia, bet juk mes tokių mokslų nebaigusios
O ko man pykti, man tik keista, kad žmonės taip linkę įsikalti į galvas kokią tiesą ir neleidžia sau net suabejoti ar tikrai taip yra
Ir išvis mano bendravimo maniera gyvenime yra gan šiurkšti, bet čia vien dėl skubėjimo ir amžinai visokiais klausimais 'užkimštą' galvą, aš neturiu laiko parinkti žodžiams, sukurti tam tikrą bendravimo nuotaiką ir pan.

Pripažįstu tai.
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 06, 16:30)
man atrodo, kad obuoliai nekaupia nitratų. Bet gal klystu..

Neklystat.
QUOTE(ejot @ 2010 11 06, 17:04)
pamenu musu destytoja juokais pasake,kaip atskirti lietuviska obuoli nuo importinio

importinio kirminukai nevalgo
Kirminukai visiškai ne rodiklis...nuodingus grybus kirminukai, vabalai ir pan. gali graužti nenusinuodydami, bet žmogui jau toks grybas iššauktų apsinuodijimą ir kartais - labai sunkų..