Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 11:45)
g.gif  Nelabai supratau kame stresas? Cia toks lengvas stresas, kuri aprasete gali buti nebent pradedanciojo, kuris suprato pradzioje, jog neturi ka valgyti- veliau viskas isistato i savas vietas, tiesiog zinai kur ka pirkti, tikrai nereikia lakstyti, duotis, puodais barskint iki isprotejimo biggrin.gif  Per ilga laika zinai kur pirkti ta, ana, i kuria lentyna net neiti, eini ten-kur tau reikia, nuvaziuoji i turgeli, apsiperki...
O sedint namie, ar su drauge, ar su mylimuoju- kodel neissikepus pyrago? Ar jus Napoleonus kepat, kuriems reikia paros ? Uzmaisai tesla, imeti obuoli, cinamono ar kokiu uogu ir stai- garuojantis pyragas , namai kvepia pyragu, visi laimingi....
Kas man is to Maximos gabalo? Kokia cia palaima ?  blink.gif 
Jei ziurim kaip i valgio daryma- tai ar su E, ar be E daro zmones maista namie..Koks cia stresas?Jei jau nemegsti daryti maisto, tai taip- stresas, bet nepriklausomai nuo to , ar tai E, ar be E  smile.gif
Siulau nusiraminti ir ramiai susirasyti ka norit valgyti si savaitgali. Neuzlekti i eilini PC, o nuvykti i tuos mielus turgelius, pasisemti geru emociju ir nustoti burnotis del menkniekiu  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as jokio streso nejauciu apsipirkdam,a turgeliuose, arba gamindama namie blink.gif atvirksciai tai malonumas wub.gif Kikevienas renkasi kas kam priimtiniau, bet kas renkasi ekologiskus produktus streso del to nejaucia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 11 12, 10:10)
Tik vėliau nebėra laiko ramiai to gėrio suvalgyt, o ir draugė jaučiasi įspausta į kampą-tai ką, ir man reiks atsilygint tuo pačiu, bet juk nemoku, neturiu laiko, nežinau kas ir kaip...

Bet šiandien ramiai širdim važiuosiu į banalią Maximą-kur arčiausia ir patogiausia-ir nesijausiu nepatogiai, jei sutiksiu kur pakeliui perdėm ekologišką pažįstamą... ax.gif

čia apie kieno draugę kalbat? Savo? g.gif Nes mano draugės man neįpareigotos niekuo atsilyginti, o aš kaip pamišusi nebėgioju po turgelius. Kam šaržuoti? Apsipirkti galima labai paprastai, jei tik yra noro smile.gif

o gaila... Kaip turėdama tokį supratimą apie išmetamąsias dujas turėtumėt žinoti, kad be kuro, kuris vienoks ar kitoks bus panaudotas,savo pasirinkimu remdama dar ir taršią pramonę žymiai labiau žalojate aplinką smile.gif

QUOTE(svetima @ 2010 11 12, 11:32)
kad ir kiek verstumeis per galvą, numirsi greičiausiai ne nuo nitrato, o nuo streso sukeltų ligų...

o jei streso nepatiriam, tai kas tada? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 12 lapkričio 2010 - 12:20
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 12, 13:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  as jokio streso nejauciu apsipirkdam,a turgeliuose, arba gamindama namie  blink.gif  atvirksciai tai malonumas  wub.gif  Kikevienas renkasi kas kam priimtiniau, bet kas renkasi ekologiskus produktus streso del to nejaucia  biggrin.gif

Man irgi pats didžiausias malonumas šeimai iškepti pyragą ar pagaminti skanų naminį sveikesnį maistą, išspausti kiekvieną rytą sulčių, o pirkti šeimynai geresnį maistą, tai taip pat didelis malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 11:46)
Kad kol kas tik Jus cia labai neatsipalaidavus ir stresine biggrin.gif 
Sekmes Maximoje - yra SM temu apie Maximini maista tikrai 4u.gif , ten ir pasidalinkite savo dziaugsmais  4u.gif  4u.gif

Diva mirksiukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Godike @ 2010 11 12, 12:21)
Man irgi pats didžiausias malonumas šeimai iškepti pyragą ar pagaminti skanų naminį sveikesnį maistą, išspausti kiekvieną rytą sulčių, o pirkti šeimynai geresnį maistą, tai taip pat didelis malonumas  wub.gif

ech kokios mes čia visos ax.gif ir man malonumas nupirkti vaikams sveikesnį, šviežesnį maistą ir galu gale turguje pigesnį nei Maximoj
Atsakyti
Tai kad yra ką valgyti ir tuose prekybos centruose, reikia tik norėti ieškoti mirksiukas.gif Svarbiausias dalykas atsirinkti produktus, o tada dar greičiau apsipirkti galima, nes žinai, kad pirksi tik tą jogurtą ar tą dešrą ar t.t.
Tikri verslininkai tikrai pateiks produktų kiekvienam pirkėjui ir manau tų sveikųjų produktų atsiras vis daugiau ir daugiau.
Man turgui apsipirkinėjimas, tai čia tiesiog kai gyvenimo būdas, pabendrauti, pasiklausinėti, paragauti tongue.gif smile.gif o apgauti gali, deja, dar labiau. turguj kaip ir prekybos centre reikia atsirinkti produktus ir savo pardavėjus, o tai gali padaryti tik dažniau lankantis. Daugiau tolerancijos 4u.gif mažiau panikos 4u.gif ne kiekvienas mėgsta gaminti, kaip ne kiekvienas megzti, žvejoti ar sportuoti blink.gif

Man atrodo, kad niekas čia nieko nekaltina, bet pačios jaučiamės kaltos, nes vis kalama į galvą, kad blogai, nesveikia ir t.t. O kai darai atseit kažką blogo (tipo nuodiji šeimyną) tada ir pats stresuoji. Perėjus tą sunkiausią laikotarpį, kai atsirenki ką nori valgyti, o ko ne - viskas yra OK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 11 12, 13:35)
ech kokios mes čia visos  ax.gif 

Na kokios kokios? Isproteje , susivele, o dar ir duonos kepejos lotuliukas.gif Ot sumastem, duona mat kept, kai pilna Maxima ! biggrin.gif Ot pablude visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 12:58)
Na kokios kokios? Isproteje , susivele, o dar ir  duonos kepejos  lotuliukas.gif  Ot sumastem, duona mat kept, kai pilna Maxima !  biggrin.gif  Ot pablude visos biggrin.gif

Na daugelis aplinkinių taip ir galvoja apie mus biggrin.gif Nenormalios cool.gif kelis kartus ir į akis tiesiai šviesiai be užuolankų pasakė, kad durna esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 11 12, 14:03)
Na daugelis aplinkinių taip ir galvoja apie mus  biggrin.gif Nenormalios  cool.gif kelis kartus ir į akis tiesiai šviesiai be užuolankų pasakė, kad durna esu  unsure.gif

lotuliukas.gif gi ir sakau, durniu burelis!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 11:45)
g.gif  Nelabai supratau kame stresas? Cia toks lengvas stresas, kuri aprasete gali buti nebent pradedanciojo, kuris suprato pradzioje, jog neturi ka valgyti- veliau viskas isistato i savas vietas, tiesiog zinai kur ka pirkti, tikrai nereikia lakstyti, duotis, puodais barskint iki isprotejimo biggrin.gif  Per ilga laika zinai kur pirkti ta, ana, i kuria lentyna net neiti, eini ten-kur tau reikia, nuvaziuoji i turgeli, apsiperki...
O sedint namie, ar su drauge, ar su mylimuoju- kodel neissikepus pyrago? Ar jus Napoleonus kepat, kuriems reikia paros ? Uzmaisai tesla, imeti obuoli, cinamono ar kokiu uogu ir stai- garuojantis pyragas , namai kvepia pyragu, visi laimingi....
Kas man is to Maximos gabalo? Kokia cia palaima ?  blink.gif 
Jei ziurim kaip i valgio daryma- tai ar su E, ar be E daro zmones maista namie..Koks cia stresas?Jei jau nemegsti daryti maisto, tai taip- stresas, bet nepriklausomai nuo to , ar tai E, ar be E  smile.gif
Siulau nusiraminti ir ramiai susirasyti ka norit valgyti si savaitgali. Neuzlekti i eilini PC, o nuvykti i tuos mielus turgelius, pasisemti geru emociju ir nustoti burnotis del menkniekiu  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš nestresuoju.. biggrin.gif Ir nelakstau iki išprotėjimo po visas parduotuves, ieškodama kokio nors eko produkto. Jeigu parduotuvėj nerandu, nusiperku neekologišką... O va etiketes visada skaitau... rolleyes.gif

QUOTE(ragana @ 2010 11 12, 13:06)
Iš kur žinot mažai pas Jus E ar daug? Jei jau atsipalaidavus etikečių neskaitot...  g.gif  Ar skaitot  unsure.gif  Tai kam skaitot ir skaičiuojat tuos E?  rolleyes.gif  Labai nesveika žinokit, bo tai papildomas stresas, o nuo jo kyla ligos visokios...  smile.gif
Ir jei neskaitysit etikečių ir E neskaičiuosit, tai sutaupysit dar daugiau laiko ir galėsit daugiau malonaus laisvalaikio praleisti PC    4u.gif smile.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Atsakyti
na as irgi jeigu ka nestresuoju,jei taip pasirode smile.gif tik ieskau sau,savo seimai sveikesniu sprendimu smile.gif o internete intonacijas nelabai perteiksi,tai ir perskaito kkv pagal savo prizme smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal žiūrėjote Paskutinės instancijos laidą apie nitratus esančius vaisiuose ir daržovėse. Po šios laidos puoliau pirkti nitratų testų ir labai knietėjo išsitirti savo auginamas daržoves. Taigi buvau šokruota: daržovės tikrai ekologiškos kur auginome savo darže, o kur išnuomavome žemę ir auginome bulves, tai testas parodė, kad jos visos kenksmingos ir nitratai viršija normą net 4 kartus. Tai va, ir netręšėme bet pasėjome į žemę kuri buvo pertręšta iš anksciau.
Gal kas testavote kokius produktus dėl nitratų?
Atsakyti
Gal žinote kur galima įsigyti greitai paruošiamų, kuo ekologiškesnių sultinių sriubai? Ar iš vis nėra tokio dalyko?
Atsakyti