QUOTE(sena pažįstama @ 2010 11 25, 14:37)
Man tevas sake, jei medus susicukruoja, vadinasi, biciu seimininkas maitino bites
cukraus sirupu, o sios tingejo pakelti uodegas ir paskraidyti, ieskant ziedo ir nektaro
Skystas medus gali buti sviezias medus(o gali buti maisytas su dirbtiniu

)
Einant laikui tikras ir geras medus tirsteja, sustingsta net i "leda", keicia spalva(tamseja), bet nesicukruoja
O kuo turėtų maitint?
Medus tirštėja, cukruojasi, kristalizuojasi, bet priklauso nuo to, kada medus išimtas

Ir spalva keičiasi, bet būna kad ir šviesėja
Aš nežinau ir nesigilinu kaip tikrinti, nes ką bitutės suneša, tuo ir džiaugiamės; o tikrino viena moteriškė medų trindama rankose, ir tipo jeigu medus be priedų, tai turi susigerti į odą, kiek tiesos nežinau