QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 13:19)
čia apie kieno draugę kalbat? Savo?

Nes mano draugės man neįpareigotos niekuo atsilyginti, o aš kaip pamišusi nebėgioju po turgelius. Kam šaržuoti? Apsipirkti galima labai paprastai, jei tik yra noro
o jei streso nepatiriam, tai kas tada?
Kaip teisingai pasakė Diva, stresą patiria tik naujokai ekologijoje, pvz aš

Jau seniai skaitau šitą temą patyliukais, bet be savo asmeninės nuomonės (kuri jokios išliekamos vertės neturi) neturiu ką pasakyt, tai ir nesikišu

Bet iš esmės, man dar labai sunku apsipirkinėt, nes MB pripratęs valgyti bet ką, svarbu būtų DAUG, o aš labiau linkusi prie požiūrio, kad geriau mažiau ir sveikiau. Neturiu galvoj, kad reik gyventi pusbadžiu, bet vietoje visokių niekaliukų pasirinkus vieną, vertingą produktą pastebiu, kad ne ką mažiau sotus tampi
Dar kas man šiek tiek tragikomiška, kad dauguma natūralumu ir ekologija susidomi tik atsiradus vaikam. Tada jau ir vaikiškų šampūnų reik eko, ir morkyčių eko.. Tai patiems valgyti/vartoti š nieko tokio?

O manot paaugę vaikai tokie dundukai ir nemato, kokią dešrą valgo mama ir negalvojat, kad ateity jis atsiplėšęs nuo jūsų krūties nueis į parduotuvę ir nusipirks tokią pačią? Ar jau kaip ir nebesvarbu, ką tas vaikas valgys užaugęs?

Kažkaip visad maniau, jog visos vertybės, supratimas ir kiti dalykai turėtų būti aiškiai deklaruojami šeimoje, o ne tai, kad vaikai maitinami "be E", o suaugę šeimos nariai valgo iš kito puodo su belekuo.