Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(saulyte33 @ 2010 12 10, 22:08)
Sveikos, kokie įspūdžiai po Janutienės laidos apie žuvį ir silkę? bigsmile.gif

Jokių ispūdžių, nes nemačiau biggrin.gif bet jei ir matyčiau,nelabai ką pakeistų. O silkė ne žuvis? lotuliukas.gif
Janutienė dabar akciją paleido, prigąsdinti žmones, kad pultų į ekologinius ūkius pirkti?
Parduotuvinę žuvį jau senai valgiau, vasarą sužvejota švariuose telkiniuose mėgavaus.
Atsakyti
Šį kartą nieko naujo neparodė, informacijos apie lašišas, pangasijas, silkes ir Baltijos jūros žuvis pilnas internetas.
Nemanau, kad apie genetiką kalbėjęs gydytojas darė kažkam reklamą g.gif
Atsakyti
Laida apie žuvis nieko naujo neparodė. Stebėtina kiek žmogus gali padaryti dėl reitingo, o gal dėl pinigų galima parodyti, kad esi beviltiškai atsilikęs savo žiniomis g.gif
'Skandalas', kurį TV surezgė praeitą savaitę, per Europą labai skambiai nudundėjo maždaug prieš 7 metus, o LT kažką anonsuoja dabar doh.gif biggrin.gif Spaudžiu dešinę už operatyvumą doh.gif biggrin.gif

Dabar su lakmuso popierėliais "Akistata" anonsuoja kūdikių mirtis nuo vandens. Ir fone akis išpūtęs laidos prodiuseris geriamojo vandens stiklinę geria lotuliukas.gif Man asmeniškai net kažkaip gėda (už tas laidas kuriančius žmonės gėda) žiūrėti tokias nesąmones verysad.gif

Jei tik yra galimybė, tai su malonumu žiūriu rusiškąją "Среда обитания", yra ko iš tų laidų mokytis thumbup.gif Galima internetu įvairiausių tematikų (minėtos laidos) dokumentinių filmų atsisiųsti, tai tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Gera ši laida, kaip ir dauguma rusiškų laidų. Jos tikrai informatyvios ir įdomios. Ko nepasakysi apie Lt televizijų siūlomas laidas, tik keletas galima žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 11, 20:49)
Laida apie žuvis nieko naujo neparodė. Stebėtina kiek žmogus gali padaryti dėl reitingo, o gal dėl pinigų galima parodyti, kad esi beviltiškai atsilikęs savo žiniomis g.gif
'Skandalas', kurį TV surezgė praeitą savaitę, per Europą labai skambiai nudundėjo maždaug prieš 7 metus, o LT kažką anonsuoja dabar doh.gif  biggrin.gif Spaudžiu dešinę už operatyvumą  doh.gif  biggrin.gif

Dabar su lakmuso popierėliais "Akistata" anonsuoja kūdikių mirtis nuo vandens. Ir fone akis išpūtęs laidos prodiuseris geriamojo vandens stiklinę geria lotuliukas.gif Man asmeniškai net kažkaip gėda (už tas laidas kuriančius žmonės gėda) žiūrėti tokias nesąmones verysad.gif

Aha, ir atrodo tuoj tuoj kris negyvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Neziurejau tu laidu, uztenka nervu vien del pastoviai vartojamu eko prekiu masinio ispirkimo po situ laidu doh.gif Viltis tik tame, kad jiems greitai praeis, uzsimirs ir vel stos tyla ir ramybe. Ir vel gausime taukmedzio bei kokosu aliejaus( dar dantu pastos) laisvai ir be nervu...
O lasisos kaipo kepsnio nepirkau niekada- nusiperku sriubai lasisos papilviu.... Nesakau, paveike tos kalbos- nenoriu jau tos sriubos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 gruodžio 2010 - 14:23
KLAIPEDIETES (ir netoli gyvenancios), kur perkate ekologiskus maisto produktus?
Atsakyti
Apturėjau lengvą šoką, kai laidoj išgirdau, kad ekologiška, dar nereiškia, kad visiškai saugi. Jau daug metų propaguoju sveikesnį gyvenimo būdą. Tai nė kiek neabejodama pirkdavau su eco ženklu daržoves. O dabar iškilo klausimas. Tai kuo jos geresnės už kitas?
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2010 12 14, 19:13)
Apturėjau lengvą šoką, kai laidoj išgirdau, kad ekologiška, dar nereiškia, kad visiškai saugi. Jau daug metų propaguoju sveikesnį gyvenimo būdą. Tai nė kiek neabejodama pirkdavau su eco ženklu daržoves. O dabar iškilo klausimas. Tai kuo jos geresnės už kitas?

Kur pirkdavote su eco zenklu darzoves?
Atsakyti
Laba, o kur galima įsigyti ekologiškų avižų Vilniuje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(visko būna @ 2010 12 16, 22:20)
Laba, o kur galima įsigyti ekologiškų avižų Vilniuje rolleyes.gif

Mes tai perkam internetu. Tik tos kruopos - Ustukiu maluno produkcija, o ju veikla kiek zinau neseniai buvo pristabdyta, patikrinus ir radus neatitikimu reikalavimams. Tai nezinau kiek tos kruopos ekologiskos.. nors mes vis dar vartojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 13:19)
čia apie kieno draugę kalbat? Savo?  g.gif Nes mano draugės man neįpareigotos niekuo atsilyginti, o aš kaip pamišusi nebėgioju po turgelius. Kam šaržuoti? Apsipirkti galima labai paprastai, jei tik yra noro smile.gif

o jei streso nepatiriam, tai kas tada? biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Kaip teisingai pasakė Diva, stresą patiria tik naujokai ekologijoje, pvz aš biggrin.gif Jau seniai skaitau šitą temą patyliukais, bet be savo asmeninės nuomonės (kuri jokios išliekamos vertės neturi) neturiu ką pasakyt, tai ir nesikišu ax.gif Bet iš esmės, man dar labai sunku apsipirkinėt, nes MB pripratęs valgyti bet ką, svarbu būtų DAUG, o aš labiau linkusi prie požiūrio, kad geriau mažiau ir sveikiau. Neturiu galvoj, kad reik gyventi pusbadžiu, bet vietoje visokių niekaliukų pasirinkus vieną, vertingą produktą pastebiu, kad ne ką mažiau sotus tampi smile.gif

Dar kas man šiek tiek tragikomiška, kad dauguma natūralumu ir ekologija susidomi tik atsiradus vaikam. Tada jau ir vaikiškų šampūnų reik eko, ir morkyčių eko.. Tai patiems valgyti/vartoti š nieko tokio? g.gif O manot paaugę vaikai tokie dundukai ir nemato, kokią dešrą valgo mama ir negalvojat, kad ateity jis atsiplėšęs nuo jūsų krūties nueis į parduotuvę ir nusipirks tokią pačią? Ar jau kaip ir nebesvarbu, ką tas vaikas valgys užaugęs? g.gif Kažkaip visad maniau, jog visos vertybės, supratimas ir kiti dalykai turėtų būti aiškiai deklaruojami šeimoje, o ne tai, kad vaikai maitinami "be E", o suaugę šeimos nariai valgo iš kito puodo su belekuo.
Atsakyti
sweikos,

as kaip tik atlieku tyrima apie ekologiniais zenklais pazenklintas prekes, todel man butu labai idomi jusu nuomone smile.gif gal galetumete atsakyti i anketos klausimus ir paplatinti sia nuoroda smile.gif is anksto dekoju smile.gif

http://www.manoapkla...ausa/248718647/
Atsakyti