Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(Honey @ 2010 12 17, 15:41)
Dar kas man šiek tiek tragikomiška, kad dauguma natūralumu ir ekologija susidomi tik atsiradus vaikam. Tada jau  ir vaikiškų šampūnų reik eko, ir morkyčių eko..

Nemanau, kad žmonės mielu noru į save kiša š., o vaikams duoda tik ekologiškus produktus. Visa tai remiasi į finansus greičiausiai, savo vaikui norisi visko kas geriausia, jis dar mažas švarus, tai ir stengiamasi dėl jo, o sau.. sau jau kaip gaunas. Žinoma geriausia, kad ir tėvai valgytų taisyklingai, vaikas labai daug pasisavina iš tėvų, matydamas jų įpročius, elgesį ir t.t. Bet kai kada savo įpročius suaugusiems sunku pakeist staigiai, be to ir nereikia to daryti staigiai.
Atsakyti
Klaipėdietėms, ką domina natūrali naminė duonytė, kepta iš natūralaus raugo prašom kreiptis AZ smile.gif ten tarsimės smulkiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlet: 22 gruodžio 2010 - 16:12
Kur nusipirkti rupių kvietinių miltų? Neberandu parduotuvėse... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 12 22, 18:45)
Kur nusipirkti rupių kvietinių miltų? Neberandu parduotuvėse...  unsure.gif

Utsukių malūno išiimta produkcija, nes neatitiko reikalavimų. O rupių miltų bandykite ieškoti maisto turguje. P.S Šiauliuose aš perku turguje (kainuoja 1 lt kg, žinoma jie neekologiški). Kur gauti ekologiškų dar neradau, matyt reikės pagooglinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2010 12 22, 19:37)
Utsukių malūno išiimta produkcija, nes neatitiko reikalavimų. O rupių miltų bandykite ieškoti maisto turguje. P.S Šiauliuose aš perku turguje (kainuoja 1 lt kg, žinoma jie neekologiški). Kur gauti ekologiškų dar neradau, matyt reikės pagooglinti. smile.gif

O maximoje nebėra? Aš anksčiau rasdavau, bet dabar tiesą sakant ilgai jau nepirkau miltų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2010 12 22, 19:37)

apie Ustukių malūną žinau.. Gyvenu ne didmiestyje, tad miltų turguje nerandu.. verysad.gif

QUOTE(Simtakoje @ 2010 12 22, 19:52)
O maximoje nebėra? Aš anksčiau rasdavau, bet dabar tiesą sakant ilgai jau nepirkau miltų  unsure.gif

nebėra... yra ruginių, o rupių kvietinių nėra.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 12 22, 18:55)
apie Ustukių malūną žinau..  Gyvenu ne didmiestyje, tad miltų turguje nerandu..  verysad.gif
nebėra... yra ruginių, o rupių kvietinių nėra..  schmoll.gif

Ir aš jų pasigedau verysad.gif , bet kažkaip galvoju, kad su tuo Ustukių malūnu tik laikinai sustabdyta gamyba.
Atsakyti
Toks įspūdis, kad Lietuvoj prasidėjo kažkokia EKO-psichozė..
Ot susikraus kažkas pinigo iš žmonių naivumo doh.gif

Pabandžiau užsisakyt maisto iš vadinamos ekologinės internetinės parduotuvės-dauguma produktų visiškai neatitiko mano lūkesčių schmoll.gif Todėl nesiruošiu toliau pasiduot šitai manijai..

Ir savo daržų nesiruošiu veist ir kaip kurmis ten kapstytis...Bet jei kas tik tame mato gyvenimo prasmę, tai sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 12 26, 21:55)

Pabandžiau užsisakyt maisto iš vadinamos ekologinės internetinės parduotuvės-dauguma produktų visiškai neatitiko mano lūkesčių schmoll.gif  Todėl nesiruošiu toliau pasiduot šitai manijai..

Ir savo daržų nesiruošiu veist ir kaip kurmis ten kapstytis...Bet jei kas tik tame mato gyvenimo prasmę, tai sėkmės 4u.gif

Na kas tuo užsiima kaip verslu, tai yra verslas arba sąžiningas arba ne. g.gif
Na pvz., man kaip vartotojai labai aktualu ką valgo mano šeima, todėl tuo rūpinuosi nuolat. Gaila, kad jūs nusivylėte ir nuleidote rankas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 12 22, 19:55)
apie Ustukių malūną žinau..  Gyvenu ne didmiestyje, tad miltų turguje nerandu..  verysad.gif
nebėra... yra ruginių, o rupių kvietinių nėra..  schmoll.gif

As tai visai neseniai pirkau siauliuose kvietinius miltus,tiesa buvo jie laikinai dinge,bet atsirado.pardavineja juos sieuliuose sveiko maisto krautuveles.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 12 26, 20:55)

Pabandžiau užsisakyt maisto iš vadinamos ekologinės internetinės parduotuvės-dauguma produktų visiškai neatitiko mano lūkesčių schmoll.gif  Todėl nesiruošiu toliau pasiduot šitai manijai..

labai gaila, kad nusivylete pabande vienos prduotuves produkcija.. unsure.gif yra tikrai geru ekologisku maisto produktu ir ne tik maisto.. man asmeniskai labai svarbu ir idomu, ka as pati valgau, ka mano vaikas valgo ax.gif pati uzsiimu situo dalyku smile.gif kol kas nieko nenuvyliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlet: 27 gruodžio 2010 - 14:50
ir as pradejau mastyti kuo seima maitinu. Si pirmadieni atveza puse kiaules g.gif ka su ja darysiu neisivaizduoju doh.gif . Gal patarsit ??? unsure.gif
Atsakyti