QUOTE(eureka77 @ 2011 01 02, 00:29)
ir as pradejau mastyti kuo seima maitinu. Si pirmadieni atveza puse kiaules

ka su ja darysiu neisivaizduoju

. Gal patarsit ???
išsipjaustau pati, išsipjaunu kumpius ir susipjaustau tokiais gabalais kokių norisi, dažniausiai bandau supjaustyti taip, kad būtu panašu pagal formą į nugarinę (pailgai)- kepsniams, nupjaustytus kraštus nuo kumpių formavimo susipjaustau į gabaliukus - troškiniams, guliašui, likusius neaiškios formos mėsos gabaliukus su lašinukų gabaliukais (papilvės, šoninės) susimalu- faršas, likusius lašinius su riebalais sumalu ir sulydau- turime taukus ir spirgučius pvz. virtinukų įdarui ar padažui ir t.t. žinoma šonkauliai sau, kaulai sau -sriubai, nugarinė sau, lieka tik oda kuria labai džiaugiasi ciūcia...............viską į maišiukus ir į šaldiklį, jau įgudau normuoti, anksčiau dėdavau į maišiukus bilekiek, tai gaudavosi tai per daug, tai per mažai, ypač man aktuolu būdavo su faršu......