Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2010 05 01, 21:27)
Sugalvojau šiandien ant pečiaus pakaitint, įtariu paskrudinau unsure.gif , keistas kvapas unsure.gif

Dzūkele, prajuokinai prieš miegą lotuliukas.gif Nepyk biggrin.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 01 gegužės 2010 - 22:17
O aš turiu pirmasias sanpaulytes, šiandien persodinau, gavau jas labai prastos būklės, nuvytusiais lapais, bet tikiuosi kad atsigaus. Pažįstama atidavė, sako nesusidraugavau su jomis baigia numirt. Taigi turiu lemon kisses ir music box dancer blush2.gif Persodinau pamaišiusi universalią žemę su vermikulitu ir durpėmis, lengva tokia gavosi, biški paliejau, dabar palikau atsigauti jas
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 05 01, 21:15)
O kas kiek laiko maždaug reiktų laistyti sanpaulijas?

Kai žemė vazonėlyje pradžiūsta, t.y. viršutinis sluoksnis būna sausokas, o vazonėlis lengvas. Laistymo dažnumas priklauso nuo vazonėlių dydžio, žemės mišinio, aplinkos sąlygų
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 01, 21:27)
Sugalvojau šiandien ant pečiaus pakaitint, įtariu paskrudinau unsure.gif , keistas kvapas

Dzūke, kaitinant žemes būna specifinis kvapas
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2010 05 01, 23:16)
Dzūkele, prajuokinai prieš miegą  lotuliukas.gif  Nepyk biggrin.gif 4u.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif 4u.gif
Neturiu tokios madosirnesakyk.gif
QUOTE(ausrazs @ 2010 05 02, 07:20)
Dzūke, kaitinant žemes būna specifinis kvapas

Bet ji ir atvėsus turi skrudinimo kvapą g.gif

EK-Čiornaja Žemčūžynia

user posted image
ir Sonoma Look Twice, čia turbūt neteisingas žydėjimas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 02 gegužės 2010 - 15:52
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 02, 16:50)

O kodėl manai, kad neteisingas unsure.gif ? Pas mane taip pat žydėjo, bet maniau, taip ir turi būt unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 02, 18:18)
O kodėl manai, kad neteisingas  unsure.gif ? Pas mane taip pat žydėjo, bet maniau, taip ir turi būt  unsure.gif .

Kažkaip pasirodė, kad sugarde ryškiau ten viskas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 05 02, 16:50)

Puiki, dar gražesnė už sugardo, nes pusiau pilnavidurė
Atsakyti
Na, taip, nuo sugardo nuotraukos skirias, ne tik žiedai, bet ir lapai. Bet pasiieškojus 'nete kitų foto, tai viskas man atrodo gerai su ja.
Atsakyti
Ko gero taip biggrin.gif
Atsakyti
Ko gero galiu džiaugtis atgaivinusi tas sanpaulytes, šiandien lapai sutvirtėję, kieti tokie, nebenulinkę clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 05 02, 20:53)
Ko gero galiu džiaugtis atgaivinusi tas sanpaulytes, šiandien lapai sutvirtėję, kieti tokie, nebenulinkę  clap.gif

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie jusu su nauja augintine -sanpaulija, iki siol savo kolekcijoje neturejau, gavau maximoje uz 0.36 ct, bet tikrai geros bukles.paskaiciau kaip auginate, pasidomejau , tai pas mane jai yra gera vieta, kur sviesu ir maziau saules, tai dar paimsiu bliuda pridesiu akmenuku, ant ju vazona, vandenuko, manau jai patiks ax.gif
ar laikote jas taip? perskaiciau rojaus soduose... blush2.gif
Atsakyti