Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

As, zinokite, merginos, irgi nieko nesuprantu apie saremius... Matyt, dar ju tikruju nepatyriau.
Nors ginekologe, kai antradieni tonusus leliuko stebejo, tai ji paklause, ar pas mane nera siuo metu saremio, nes pilvas labai sukietejes.
Tai jeigu tas pilvo suketejimas, kuris reguliariai pas mane buna yra paruosiamieji saremiukai - tai reiskias jie tokie. Nes skausmo tai as jokio nejauciu ju metu.
Ar pas jus irgi tokie buna???
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 26, 12:20)
O vaisiui  tai nekenkia? g.gif  blush2.gif

vaisiui tikrai nekenkia deja mums tas nepadeda nors jau 41 +1
QUOTE(alici @ 2010 05 27, 11:25)
Sveikutes,

Pasidalinsiu savo paskutiniais isgyvenimais. nuo praejusios nakties prasidejo paruosiamieji saremiai, visa nakti, diena, dar kita nakti saremiai uzeidavo tai kas 10 tai kas 5 tai kas 3 min. paskutine nakti isvis siaubingai stiprus buvo. du kartus vaziavau i ligonine - kaklelis visiskai uzdaras, niekas nevyksta, o as be miego kankinuosi tolka tak, suleido vaistu nuo skausmo - nieko nesuveike. tik siryt visi saremiai dingo ir pagaliau uzmigau, tiesa, kamstis isejo sianakt. jau buvau visiskoj nevylty, skausmai baisus, o veiklos jokios. dbr viskas nurimo, bet paciai ne kiek ne ramiau, vel laukimas kada prasides gimdymas... idomu, gal kam yra taip buve su tais paruosiamaisiais ir kada viskas isivaziavo...

mane kankino tokie saremiai o kaklelis nesidare visiskai tai truko visa para 24 valandas kamstis buvo isejes pries savaite, bet del saremiu stiprumo mane laike ligoninej nes jie vyko kas minute,
po apziuros kita diena praejus max 30 minuciu atidare kaklelis per 30 minuciu

QUOTE(ibizulka @ 2010 05 27, 14:28)
mamytes noreciau jusu paklausti, o pernesiojimas skaitosi po 40sav, ar po 42 ? 4u.gif

pas mus ligoninej sako kad viskas ok iki 42 savaites jei uztenka vandenu. siandien mane patikrino krauja slapima vaikucio sirdele sake viskas ok
tad jei pati iki 42 savaites nelys laukan tai darys cezari.

Atsakyti
QUOTE(alici @ 2010 05 27, 13:04)
o siaube, kaip jus istveriat? man daugiau nei para be jokiu pertrauku tie saremiai buvo, sakiau jei ir dar viena tokia para laukia, tai tegul skatina, operuoja ar dar kazka daro, nes kai tikrina tonusus, saremio stiprumas 80 balu, o veiklos jokios, tai juokas neima. o tai jum savaite be pertrauku saremiai ar jie kazkada aprimsta ir vel prasideda?

Per dieną 2-3 val. buna pertrauka tada stengiuos numygti. Kita sav einu pas gydytoja tai žiurėsim ką pasakys. Ir kaip tyčia dabar ji atostogauja o tai bučiau jau nulekus pas ja. ax.gif Bet jau kartais taip išvargstu, kad norisi pačiai leliuką ištraukti biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pasimetusi, net nezinau ar cia man tie paruosiamieji saremiai, ar siaip nuo streso visur skauda. Sianakt baisiausiai sutraukinejo pilvuka, kietejo jis man gan skausmingai. Gal cia taip turi buti. Esu pasimetusi. Turbut teks lekt iki ligonines kad paziuretu kakleli. verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jungiuosi ir as cia, nebedaug beliko laukti.. na ir man jau uzeina skausmai kazkokie, skauda pilvo apacia taip kaip per mm budavo, bet paskauda, patempia ir nustoja, taip buna kelis kartus per diena. bet daugiau lyg nieko ir nevyksta, tiesa dar pilvukas sukieteja ir viskas. bet kenteti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editike @ 2010 05 28, 12:38)
sveikutes  4u.gif  jungiuosi ir as cia, nebedaug beliko laukti.. na ir man jau uzeina skausmai kazkokie, skauda pilvo apacia taip kaip per mm budavo, bet paskauda, patempia ir nustoja, taip buna kelis kartus per diena. bet daugiau lyg nieko ir nevyksta, tiesa dar pilvukas sukieteja ir viskas. bet kenteti galima  ax.gif

Ir as nutariau nusiraminti ir nepanikuoti. Turbut taip jau turi buti. Svarbu istempti ir nepabirti iki planinio CP. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 05 28, 12:41)
Ir as nutariau nusiraminti ir nepanikuoti. Turbut taip jau turi buti. Svarbu istempti ir nepabirti iki planinio CP.  blink.gif

Data jau turi?
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 05 28, 14:29)
Data jau turi?

Birzelio 8 d. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos,

Norejau paklausti, kada jum kokius tyrimus nestumo metu dare? kada eme krauja, kiek kartu?
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 05 28, 18:49)
Sveikutes visos,

Norejau paklausti, kada jum kokius tyrimus nestumo metu dare? kada eme krauja, kiek kartu?

kiekvieno apsilankymo metu darydavo slapimo tyrima, o krauja dare gal 3 ar 4 kartus
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2010 05 26, 11:41)
Sveikos mamytės,

Dalinatės įvairia patirtimi, kaip čia atėjus laikui paskatinti vaikiuko gimimą... tai galiu pasidalyti antrojo gimdymo patirtimi 4u.gif Išties suveikė. Kadangi gimdymo data atėjo ir jau praeidinėjo, buvau pasiprašiusi auklę savaitgaliui pirmagimio priežiūrai, o gimdymo procesai vis nevyko, tai kažkas patarė tieziog pasimylėti su vyru. Nuoširdžiai. Su orgazmu. Ir ką jūs manot? Po trijų valandų prasidėjo sarėmiai, o paryčiais jau sūpavome antrą sūnelį  thumbup.gif Matyt orgazmas skatina gimdos susitraukinėjimą ir tai paskatina visus gimdymo procesus  4u.gif

g.gif Vat mes su MB beveik kozna diena duodames,bet nieko. Na bent jau vyras nenuskriaustas..
Atsakyti
O šiap prisiminiau, jaunų dilgelių nuoviras didina gimdos tonusą ir susitraukimus skatina. Tik nežinau kiek litrų išgerti reikia lotuliukas.gif viena pažįstama taip kėlė sau Hemoglobiną, nes dilgeliuose daug geležies, tai pagimdė anksti, dėl minėtų savybių mirksiukas.gif
Atsakyti