Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės. Savo ir nesavo noru

O as sugyventine jau apie pusantru metu, bet tikrai ne savo noru. Kai ji sutikau, buciau po poros menesiu uz jo istekejusi. Ir dabar net nesvarstydama tekeciau. Paskauda sirdele, kai jis sako, kad nebenori daugiau gyvenime vesti. Vat butent - NEBEnori. Nes buvo jau viena karta vedes, labai skaudzios buvo jo skyrybos (vos po metu santuokoje) ir tik as ji istraukiau is to poskyrybines depresijos liuno. Dabar as net neabejoju, kad mane jis dievina, kad tik mane mato savo gyvenime. Kazkuri vakara prasitare, kad jau labai noretu vaikelio. As devintam danguj is laimes, jau kita menesi nustojam saugotis ir pradedam vaikeli. Mano gyvenimo svajone. Bet...Taip ir liksim sugyventiniai, man atrodo. Zinau, kad nuo antspaudo niekas nepasikeis, bet visgi graudu kartais, o gal ir pavydu, kad va, jis jau patyre, ka reiskia vedybos, o as gal niekada ir nepatirsiu...Kita vertus, suprantu ir ji, ne be pagrindo jis bijo vedybu. Bet kuriuo atveju, zinau, kad busim visada kartu..

Apibendrinant, galiu pasakyti, kad as uz santuoka. Taciau, jei gyvenimas susiklosto kiek kitaip, meile vis tiek nedingsta po sugyventiniu statusu! biggrin.gif [B]
Atsakyti
vedybinis gyvenimas yra tai ka jus dabar turit smile.gif nusipirkit ziedus uzsidekit, pasipuoskit balta suknele ir apturekit grazia diena, be popierizmo ...

Atsakyti
QUOTE(hipine @ 2010 04 30, 01:23)

Neaišku, kiek tau svarbios tos vestuvės, bet kol kas viskas skamba labai egoistiškai. Jis pasako, kad norėtų vaiko ir viskas, tu nustoji saugotis, tau jo norai labai priimtini. Tu duodi suprasti, kad nori vestuvių, bet jaunikaitis bijo ir neketina vesti. Tai gal tu sakyk, kad tu nenori vaikų gimdyti ne šeimoje? Kodėl svarbiausi yra tamstos nenorai ir baimės? Galimas daiktas, jei kada išsiskirsit (kad ir nesusituokę) turėdami bendrų vaikų, jam dar bus sunkiau, lauks didesnės depresijos.
Atsakyti
O as sugyventine jau apie pusantru metu, bet tikrai ne savo noru. Kai ji sutikau, buciau po poros menesiu uz jo istekejusi. Ir dabar net nesvarstydama tekeciau. Paskauda sirdele, kai jis sako, kad nebenori daugiau gyvenime vesti. Vat butent - NEBEnori. Nes buvo jau viena karta vedes, labai skaudzios buvo jo skyrybos (vos po metu santuokoje) ir tik as ji istraukiau is to poskyrybines depresijos liuno. Dabar as net neabejoju, kad mane jis dievina, kad tik mane mato savo gyvenime. Kazkuri vakara prasitare, kad jau labai noretu vaikelio. As devintam danguj is laimes, jau kita menesi nustojam saugotis ir pradedam vaikeli. Mano gyvenimo svajone. Bet...Taip ir liksim sugyventiniai, man atrodo. Zinau, kad nuo antspaudo niekas nepasikeis, bet visgi graudu kartais, o gal ir pavydu, kad va, jis jau patyre, ka reiskia vedybos, o as gal niekada ir nepatirsiu...Kita vertus, suprantu ir ji, ne be pagrindo jis bijo vedybu. Bet kuriuo atveju, zinau, kad busim visada kartu..

Apibendrinant, galiu pasakyti, kad as uz santuoka. Taciau, jei gyvenimas susiklosto kiek kitaip, meile vis tiek nedingsta po sugyventiniu statusu!  biggrin.gif [B]

O gal reiketu pradeti gyventi taip kaip jus norit, ne tik jusu draugas? Negi ir gyvensit visa gyvenima su sirdagrauziu, kad jis nenori jusu vesti. Kitas keistas dalykas - vaiko jis nori, bet santuokos ne g.gif taip iseina, kad bendras vaikelis mazesnis isipareigojimas uz santuoka?
Atsakyti
QUOTE(hipine @ 2010 04 30, 00:23)

Čia dar vienas eilinis vyrų išsisukinėjimas. Nebevesiu,nes jau buvau vedęs ir pan. Nepyk, bet tu reiškia ne tas žmogus, tiesiog su tavimi patogu jam, nes jūsų poroje tu taikaisi prie jo norų,savo užslėpdama giliai viduje. Kai atsiras tokia,be kurios jis negalės gyventi, tada ir nebebus tokių išsisukinėjimų. O vaikas juo labiau nesustabdys nuo to,kad susirasti kitą. Suprantu,kai abu nenori tuoktis ir laimingi sau gyvena. Bet kai nors vienam iš poros santuoka yra svarbi, tokia pora ilgai negali būti pilnai laiminga. Tau jau dabar kirba mintys apie santuoką, tai kas bus dar po 10 metų? Arba taip ir taikysiesi prie jo norų,kad ir ką jis bedarytų. O tokių moterų,kurios neturi savo nuomonės dažnai vyrai nelabai gerbia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 30 balandžio 2010 - 09:45
arba ex zmona ji taip nugreze,kad zmogus bijo,to paties is jusu...gal jam atrodo,kad nevesdamas jus,jis apsaugo savo materialia puse. nes pripazinkim ana vede nepriremtas prie sienos su ginklu
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 09:50)
arba ex zmona ji taip nugreze,kad zmogus bijo,to paties is jusu...gal jam atrodo,kad nevesdamas jus,jis apsaugo savo materialia puse. nes pripazinkim ana vede nepriremtas prie sienos su ginklu

Jei tik tame bėda būtų, tai šiais laikais yra priemonių, kad taip neįvyktų
Atsakyti

QUOTE(zuzu @ 2010 04 29, 13:27)
wit, tai kas čia jus dar linksmina? tai vaidinas diskutuot neįmanoma? tema - savo ir ne savo noru. jūsų situacija jums aiški, tai nesiparinkit, jei parašau ką viršaus. jei ima nervas, tai nuo ko?

reika, jūs jau aptarėt vestuves...vadinasi, kad ir 35m sulauksit, viskas bus kitaip...jūs nesuvokita, ką noriu pasakyt - merginai 34m- o jai dar niekas nesipiršo. ji tik gyvena ir gyvena. nemanau kad tokiai smagu? motvyai, priežastys, netinkami pasirinkimai, ar kaprizai...??? kodėl negalim pamodeliuot, pafilosofuot...

mane ypatingai linksmina jusu postai is kuriu esme viena -"ot pamatysi ir tau taip bus" smile.gif na o jei nebus? kodel as dabar staiga turiu pradet galvot kad va man nesipersa nes geresnes iesko? smile.gif arba as neteku todel, kad ne tas zmogus smile.gif
mano situacija man aiski, tai kodel jus vis kartojat kad as klystu ir bus man, oj kaip bus smile.gif) jei nepastebejot as diskutuoju -sakau , kad nea, nebus, nesutinku su jusu nuomone smile.gif man atvirai sakant isvis nelabai idomi kitu nuomone, as gyvenau sau, zinau kaip ir turiu pilna vidine ramybes nes tai kaip as gyvenu man labai patinka:) tai kokia gali buti diskusija su jumis jei jus kazkodel norite iteigti kad as gyvenu visai kitaip?
pilnai pritariu tam, kad tai jusu aprasytai merginai kuriai 34 ir niekas nesipersa gal ir nelinksma. bet as visada sakau kad priezasciu kodel mes gyvename vienaip ar kitaip reikia ieskoti tik savyje smile.gif

Apibendrinant, galiu pasakyti, kad as uz santuoka. Taciau, jei gyvenimas susiklosto kiek kitaip, meile vis tiek nedingsta po sugyventiniu statusu!   biggrin.gif [B]

o kodel jus taikotes prie to kaip jis nori gyventi ? jei jis tikrai jus dievina taip kaip jus tiegiate, tai va imkite, suseskite ir pakalbekite. kad vaikelio pvz jus norite susilaukti seimoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wit: 30 balandžio 2010 - 10:13
Man dabar kilo tokia mintis. O kodel vyras/moteris yra egoistai, kad nenori vesti/teketi, o tie kurie nori vestuviu, tokiais nelaikomi? Abudu turi norus ir poreikius, kodel vienu yra egoistiski, o kitu ne...
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 04 29, 14:59)
Man atrodo, kad net susimetimas, kai tai yra "pradedam gyventi kartu" yra šiek tiek kitoks, negu toks savaiminis, kai vieną dieną pasirodo, kad net nepastebėjom, kaip kartu pradėjom gyventi.  smile.gif  Galvojat paneigsit daugiamečių tyrinėjimų išvadas pasakymu, kad tai netiesa? Naivi gi jūs.  biggrin.gif

Man,asmeniskai,buvo visiskai savaiminis susimetimas.Is pradziu nakvodavo pas mane savaitgaliais,po 3 sav.nuo pazinties pradzios susirgau itin slyksciu plauciu uzdegimu.Vyras savaime atsikrauste manes skaugyti,kai pasveikau-taip ir neisejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hipine @ 2010 04 30, 00:23)
Bet kuriuo atveju, zinau, kad busim visada kartu..
Perfrazuojant posakį "niekada nesakyk niekada"... "niekada nesakyk visada".
QUOTE(Kivuka @ 2010 04 30, 09:44)
Čia dar vienas eilinis vyrų išsisukinėjimas.
drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(due drops @ 2010 04 30, 11:50)
Man,asmeniskai,buvo visiskai savaiminis susimetimas.Is pradziu nakvodavo pas mane savaitgaliais,po 3 sav.nuo pazinties pradzios susirgau itin slyksciu plauciu uzdegimu.Vyras savaime atsikrauste manes skaugyti,kai pasveikau-taip ir neisejo biggrin.gif
Ir? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 30, 09:50)

Turiu giminaiti, kuri zmona skiriantis irgi gerokai nugreze. Pasiliko sau ir vaikui 4 kambariu buta, o vyras isejo tik savo asmeninius daiktus susidejes. Kai kalbejausi su juo praejus kuriam laikui po skyrybu, sake, kad jokiais budais daugiau neves. Na, susidejes gyvens ir tiek. Ir ka? Praejo dar kiek laiko, susirado nauja drauge, ji pastojo, o dar nepagimdzius ir vestuves atsvente. Be baltos sukneles ar ypatingo baliaus, tik patys artimieji susirinko vakarienes. Todel niekada nesakyk niekada. Ir vyru apsisprendimas nevesti gali kardinaliai viena diena pasikeisti. biggrin.gif
Atsakyti